argoelll Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Arkadaşlar 1 den fazla serverda denedim ama her seferinde aynı problemle karşı karşıyayım.Oyunda ping im genel olarak 90-100 civarında ama 15-20 dk da bir bu ping 9000 lere vuruyor ve bu 9-10 sn.lik bağlantı sorunu anında yaptığım hiçbir haraket oyunda gözükmüyor.Bu 9-10 sn sonunda tekrar 90-100 pinglere geri dönüyor bağlantı. Bu şekilde bağlantı problemi yaşayan varmı yoksa benim pc demi bir problem var ? Çözüm önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler... (Bu arada bağlantım adsl 1024 sınırsız) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 ooc kanalında da arada "LOL 9K MS" falan diye hönkürüyor yabancılar filan, yani ne senin bilgisayarından ne de telekomdan, serverlar tökezliyor arada sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moruch Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Aynısı bana da oluyor, kablonet var bende. Saerosun dediği gibi serverlardan kaynaklanıyor sanırım, Funcom fixler diye ümit ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
argoelll Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 En kısa sürede giderirler sanırım.Bilgi için teşekkürler.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar