forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 1: Nikopolidis 2: Lahm 3: Puyol 4: Carvalho 5: Evra 6: Iniesta 7: Ribéry 8: Arda Turan 9: Quaresma 10:Ibrahimović 11:Nihat Kahveci 12:Gekas yunanistandan katı defans sıfır gol, gekas tan semih şentürklük bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Sixoms said: Bende o yüzden almadım. Edit: Rew senin kadroyu merakla bekliyorum :] Benim kadro sürpriz ya... Şimdi açıklamıyorum rezil ya da vezir olmamak için. Cesur bi kadro kurdum ama :) Çok uçlarda geziyo, ya süper puan toplicam, ya da dipteyim direk. FC Excalibur benim takım ligde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Ya ben challenge aldım yanlışlıkla. Bi etkisi yok dimi lige gruplara falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 4 ispanyol 4 portekizliydi ilk kadro bir ülkeden o kadar adam alamıyormuşuz pfff =/.İnş Bosingwa ilk 11 çıkar,adam sağlam paraya gitti Chelsea'ye,Porto'da da überdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Silphatos said: girdim ben de, takım: 1. Buffon 2. Gökhan Zan 3. Antzas 4. Hakan Balta 5. Ribery 6. Fabregas 7. Silva 8. Babel 9. Toni (C) 10. Klose 11. Huntelaar 12. Wawrzyniak (ada bak asf, yedek ezik defans) Babel sakatlandı , yok turnuvada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 haydaa ne zaman sakatlandı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 1: van der Sar 2: Sergio Ramos 3: Lahm 4: Jankulovski 5: Mellberg 6: Tuncay Şanlı 7: Ribéry 8: Niko Kovač 9: van der Vaart 10: Baroš 11: Villa 12: Petrić Ben takımların önündeki maçlara bakarak aldım adamları .. O yüzden portekiz'den adam almadım duygusal yaklaşarak :D Bi de turnuvada ben hırvatistana çok güveniyorum bu sene .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 1.Nikopolidis 2.Lahm 3.Kyrgiakos 4.Carvalho 5.Evra 6.Cristiano Ronaldo (C) 7.Robben 8.Modric 9.Bilyaletdinov 10.Klose 11.İbrahimovic 12.Kazım ben de FC Zihuatanejo adlı takımımla girmiş bulunmaktayım. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Herkes 3lü defans yapmış ya puan için,ben oyun tarzımdan taviz vermedim,beklerim de gol atacak benim hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Bende 4-4-2 yapmıştım ama değiştirdim 3-4-3 baya avantajlı :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Benzema-Huntelaar-Torres forvet hattım akıl götürücü.Ama orta sahaya pek ofansif adam koyamadım,uzaktan şutlarla gol bulursa Modric,Schwein,Kallstörm falan süper olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 e ben de takımı falan yarattım da nası oynucaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 ispanya grup maçlarında gol şov yapsın istiyorum, o nedenle torres + fabregas (Y) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Atletico Terlik said: 1: Coupet 2: Güngör 3: Servet Çetin (C) 4: Lahm 5: Tamaş 6: Robben 7: Schweinsteiger 8: De Rossi 9: Ribéry 10: Henrik Larsson 11: Huntelaar 12: Toni biz geliyoruz ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 captain servet çetin? :D captain 2x puan getiriyodu CL fantasy de ama bilemiorm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 ahahah öyle bir hadiseden haberim yoktu tbh. öyleyse değiştireyim bari ben kaptanı sdffd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Bakın benden söylemesi Servet'i de C.Ronaldo'yu da almayın paraya yazık. Neden? Çünkü Türkiye Portekiz maçında daha başta, C.Ronaldo Servet'i 1 maymun edecek geçece, 2 maymun edicek geçicek, 3.sünde servetin kafası atıcak, 4. denemede sen misin beni geçen diyip C.Ronaldo'nun bacağını eline verecek hadi geçmiş olsun diye. Sonra Servet -500 puan alır heralde, C.Ronaldo da sakatlanır geçmiş olsun gg.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Atletico Terlik v2 said: 1: Čech 2: Güngör 3: Hakan Balta 4: Martin Hiden 5: Xavi Hernández 6: Schweinsteiger 7: Basinas 8: Ribéry 9: Klose (C) 10: Torres 11: Henry 12: Wawrzyniak ilk oynanacak maçlara göre ayarladım bu kadroyu da, defanstaki oyuncularım oynasınlar plx plx plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 kaptan servet eahudhsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Siler Boyz 1: Buffon 2: Cannavaro 3: Sabri Sarıoğlu 4: Lahm 5: Carvalho 6: Cristiano Ronaldo 7: Tuncay Şanlı 8: Senna (C) 9: Behrami 10: Torres 11: Gómez 12: Gomis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Sabri SARIOĞLUUUU :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 BiTcH_oFBaT said: Siler Boyz 1: Buffon 2: Cannavaro 3: Sabri Sarıoğlu 4: Lahm 5: Carvalho 6: Cristiano Ronaldo 7: Tuncay Şanlı 8: Senna (C) 9: Behrami 10: Torres 11: Gómez 12: Gomis sonuncu olacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 bence ispanyaya asılmak lazım, bu sefer patlama yapcaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 değişik bir kadroyla katıldım ben de umarım tutar yoksa 0 puanla sonuncu olurum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Luinir said: Paticikgucu : 1-Cech 2-Jankulovski 3-Lahm 4-Kyrgiakos 5-Pepe 6-Ribery 7-Arda Turan 8-Quaresma 9-Gattuso 10-Toni 11-Torres Yedek: Gomis Quaresma'yla Luca Toni'yi nasıl es geçtim ben ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar