Elandoriel Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 server isini hallettim ama oyuna girince normal bir player olark baslıyorum .gm 'gm komutları islemiyor sanırım admin deilim nasıl yapabilirim yardımmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Sphere'ye göre konuşuyorum ; Sphere konsolu vardir sunucu acıkken sağda mawi bisi wardir oraya gel konsola ; account kullanici adin PLEVEL 7 yaz sorun hallolur.[signature][hline]Limbscomp II UO | Admin Daniel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 bab oyuna girip cikinca save at accaunts/sphrereaccu dosyasini ac acc adinin altina sunu ekle PLEVEL=7 sonra resync cek ve oyuna gir[signature][hline]ScHaKeR Love is a name.. Sex is a game.. so, Forget the name... Play the Game.. icq: 47-65-69-20 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elandoriel Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 beyler benim server runuo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Sphere acikken sphereaccu editlenmez, sphereacct dosyasina yazip save alirsin, veya konsola a yazarsin.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=32820[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 pardon sphere yi kapatmasini yazmayi unutmusum save attirdik kapat demedik :P[signature][hline]ScHaKeR Love is a name.. Sex is a game.. so, Forget the name... Play the Game.. icq: 47-65-69-20 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elandoriel Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 run uo yu nasıl internete vercem? acil cvp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MumChamber Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 internete zaten açık olması gerekli? ipni ve portunu vermen yeterli olacaktır.[signature][hline]its supersonic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elandoriel Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 ya 127.0.0.1 de sadece local oluo ben net cafedeyim pc nin ip sini yazıncada bende giremimom nasıl olacak yardıımmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Cafedeysen anamakinadan açman gerekir..[signature][hline]..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::.. Delikanlı Adam Yuvarlak Kalkan Takmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar