Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Kadınım Fısıltıların kaybolan sesiyle süzdüm seni, Arda kalan yine başladığım teni Güzel kokusuna teslim ettim kendimi Al beni varlığının göz boyayan cazibesine Gerçek dediğim kadınımın dokunamadığım eline. İçimi ürperten nefesini nefesime, Çarp beni nefsinin hedefine. Al beni kadınım, Senin olduğum büyülerine Sal beni derinlere Boğulduğum nefesine. Bırakma beni kadınım, Bırakma. Hisset bedenimi utanma. Tatlı sesini fısılda, Düş uçurumlara Sessizce hayatıma. Diz çökmüş yaşlarımı tut, Tut kadınım. İzin verme düşmelerine, Benden kopup sana işlemelerine. Damarlarımda kırılmış kanım, Şehvetinle ölmüş tadım. Parmaklarımın ucundan damlayan adım. Bensizlikte sensiz sonunda başım. Yanıma gel kadınım. Sırtını verme kayalara, Çarpsanda beni duvarlara Aşığım ben kadınıma. Bir yudum su bana, Şelalelerin gürlemesi Melodilerin tellerdeki titrek sesleri. Duy beni kadınım; Tutundum inatçıyım Rüzgarlara yenik düşmekten efkarlıyım. Dalımdan kopmadan, Kurusamda bırakmadan Sen sonbaharım olmadan, Bitemem kadınım. Işıltısına bakamadığım güneşim Ruhumla gördüğüm gülüşün Kapattın gözlerimi karanlığa Yaşamak için aslında bu ölüşüm. JJ. hadin iyi sabahlar.. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabuk Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Quibble said: Kadınım ......... Kapattın gözlerimi karanlığa Yaşamak için aslında bu ölüşüm. tam olarak bu kadar güzel söyleyebilirdin. bunu sana söylemeye çalışmıştım ama senin kadar güzel ifade edememiştim. o yüzden mutlu olmanı istiyorum demiştim. kadınını bırakma bence quib. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 güzel olmuş gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 vay canına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lady Lulla Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 bıraktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 ayıp yapmış bıraktıysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 O zaman kadınım şarkısını yazmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalnz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Güzel ancak bunla kız kaldırabileceğini hiç sanmıyorum. Şunla olur ama bak: http://www.youtube.com/watch?v=j-kAVuZsb0E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Beğendim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar