adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 DCfigure istanbul suadiye de açılalı daha 4-5 ay oldu sanırım hertürlü siparişi getirtebilceğini söylemişti sahibi ayriyeten t shirt,kaban,bere,eldiven vs vs ne istiyosanız üstüne baskı yapabiliyo istediğiniz şekli deseni getirdiğiniz takdirde 6-12 ytl arası baskı. ilgilenenler için bulunsun istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 fiyatlar biraz abartı gibi. gerçi suadiye de imiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 site çok kötü. fotoların büyük halleri yok mu yani? bu arada fiyatları normal aslında. yani ilk gerekli şeyler ile ülkemize girdi bu tip şeylerin satışı ki orda da hep böyle. gümrük bizi ... şimdi kadıköy'de de var 2 dükkan birde bu açılmış haberim yoktu. hayırlı olsun. valla odamda 6 tane alien filan var. daha da bir ton şey var artık yer kalmadı :( ama hitmani beğendim :D ebayden de alabilirsiniz. sorunsuz geliyor. ben öyle marv almıştım. birde benim bildiğim bunları hep gerekli şeyler getiriyor. yani disbritörü gerekli şeyler. biraz da kar koyup satıyorlardır ondan fiyatları böyle olabilir. edit: kadıköydeki dükkanda alien var devasal ve giger imzalı. ama fiyatı 3.500 ytl. hayrına biri onu bana alsa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar