Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

-YETER-

Clarissa

Öne çıkan mesajlar

Herkes birsey ariyor veya konu aciyor bu site birilerine yardimci olmak icin degilmi neden millet ARASTIR BUL vs gibi cumlelerle ezmeye calisiyor. Bunlari soyliceginize yardimci olun yada arastiricaklari yerleri soyleyin ne bicim insanlarsiniz amaciniz birilerini ezip kendinizi eylendirmekmi eger oyleyse gidin baska yerde kendinizi eylendirmeye calisin millet oyunlarini sorunsuz oynamak icin yardim istiyo sadece!!!

Haddinizi bilin yardimci olun millete abuk subuk cevaplar vericeginize dalga geciceginize yardimci olun!!![signature][hline]Neden Tanrı sadece bir kalp verdi bize?
...Tanrı herkese
...iki ayak verdi yürümek için,
...iki el verdi tokalaşmak için,
...iki kulak verdi duymak için,
...iki göz verdi görmek için,
fakat neden bir kalp verdi bize?
Çünkü diğer kalbi başka birine verdi,
Gidip bulmamız için...
Sosyal ağlarda paylaş

Clarissa söylediklerine hem katılıyorum hemde katılmıyorum.Ezme konusu söylediğin gibi.Ama buraya adam geliyor direk topic açıp şunu yapamadım bunu yapamadım yardımcı olun diyor.Üst tarafta Faq bölümü var orda herşey açık şekilde baggio tarafından açıklanmış.Millet kolay yolu seçiyo buda hazırcılığı doğruyor.[signature][hline]We will survive
Sosyal ağlarda paylaş

bu topic ne kadar gereksiz oldugunu anlarsın umarım . sadece çok açılan konularda millet ara diyor . örnek Faq da yazılan konular , Nebula page sistemi ..... gibi[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
İmza:Kat Temizlikçisi
è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano)
[Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

- Daha sitede yazan seyi acip okuyacak mecaliniz yoksa, scripting ogrenmenize imkan yoktur.
- Biz burda maas falan alan bir teknik destek elemani olmadigimiza gore, kimseye yardim etme zorunlulugumuz yoktur.
- Siteye yazilari, yukari sticky topicleri koymussak, forumda da Arama fonksiyonumuz varsa, siz de zerre saginiza solunuza bakmadan 'ben spheresvr.exeye cift tikladim simdi napicam plsss' diye topic aciyorsaniz, biraz kendinizde hata aramayi deneyin lutfen.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org
Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio bi topicte demiştiki

biz helper bot falan değiliz sadece gönüllü olarak yardım ediyoruz (tam hatırlamıyorum böyle bişeler demişti ama)

Yani sizin her istediğinize cevap vermek zorunda değiliz YUKARIYA ARAMA diye bi link koymuşlar onceden kalma topicler i arayabiliyorsunuz ama siz buna üşeniyorsunuz[signature][hline]morning morning where are you going?
Sabah sabah nereye gidiyorsun?
Frp-tr.net
Aysikyu
My Char
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio katiliyorum benim gorduumde bir cok TOPIC var
"NASIL GM OLUCAM"
"Bi Bakarmisiniz"
"YARDIIMMM"
ve bunlar sadece topic daha bunlarin icerigi de var.
yoneticilere sabir diliyorum

bagio +1

+1
+1+1
+1+1+1
+1+1+1+1
+1+1
+1+1
+1+1[signature][hline]ScHaKeR

Love is a name.. Sex is a game..
so, Forget the name... Play the Game..

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Baggio, 11 February 2004 17:44 tarihinde demiş ki:
- Daha sitede yazan seyi acip okuyacak mecaliniz yoksa, scripting ogrenmenize imkan yoktur.

+1

Dalga geçenleride buradan kınıyorum..[signature][hline]..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::..

Delikanlı Adam Yuvarlak Kalkan Takmaz...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...