Clarissa Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Herkes birsey ariyor veya konu aciyor bu site birilerine yardimci olmak icin degilmi neden millet ARASTIR BUL vs gibi cumlelerle ezmeye calisiyor. Bunlari soyliceginize yardimci olun yada arastiricaklari yerleri soyleyin ne bicim insanlarsiniz amaciniz birilerini ezip kendinizi eylendirmekmi eger oyleyse gidin baska yerde kendinizi eylendirmeye calisin millet oyunlarini sorunsuz oynamak icin yardim istiyo sadece!!! Haddinizi bilin yardimci olun millete abuk subuk cevaplar vericeginize dalga geciceginize yardimci olun!!![signature][hline]Neden Tanrı sadece bir kalp verdi bize? ...Tanrı herkese ...iki ayak verdi yürümek için, ...iki el verdi tokalaşmak için, ...iki kulak verdi duymak için, ...iki göz verdi görmek için, fakat neden bir kalp verdi bize? Çünkü diğer kalbi başka birine verdi, Gidip bulmamız için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exorcize Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Clarissa söylediklerine hem katılıyorum hemde katılmıyorum.Ezme konusu söylediğin gibi.Ama buraya adam geliyor direk topic açıp şunu yapamadım bunu yapamadım yardımcı olun diyor.Üst tarafta Faq bölümü var orda herşey açık şekilde baggio tarafından açıklanmış.Millet kolay yolu seçiyo buda hazırcılığı doğruyor.[signature][hline]We will survive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 bu topic ne kadar gereksiz oldugunu anlarsın umarım . sadece çok açılan konularda millet ara diyor . örnek Faq da yazılan konular , Nebula page sistemi ..... gibi[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucantekme Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Ona bisey demiyorum haklisin ama bunu ezerek dalga gecerek yapmali cok sinirime dokunuyor...[signature][hline]Iyi oyunlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucantekme Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Ben bisey demiyorum ama bu insanlarla neden dalga geciyorsunuz mesela adamin biri bisey soruyo digerinin cevabi soyle MUHAHAHAHAHAHHA Adamin dedigi seye bak vs...[signature][hline]Iyi oyunlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Clarissa ismi daha güzel, yalnız bunun imzası daha iyiydi, değiştir istersen. [Bu mesaj Nefr tarafından 11 February 2004 15:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exorcize Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Nefr konuyla bağlantısı varsa açıklarmsını.Anlıyamadıkta aydınlat bizi...[signature][hline]We will survive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Nesini anlayamadın? Fake account ile aynı topicte kendi kendinizi desteklerseniz sonuç genelde böyle oluyor, bence açık. Attığım mesajı mı anlayamadın, ucantekmenin banlenme nedenini mi? Neyse, ikisine de cevap verdim sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exorcize Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Tamam nema problema[signature][hline]We will survive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taina Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 sen nedn yorulmak gibi bir sey yapmıorsunda hazır istiorsun[signature][hline]Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur. ¦ AddToTuİCq ¦[/b] Sheak Soyrel's ¦ SenTOMail ¦ ¦¦¦¦¦¦ManyakLarın Manyagı¦¦¦¦¦¦¦ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 - Daha sitede yazan seyi acip okuyacak mecaliniz yoksa, scripting ogrenmenize imkan yoktur. - Biz burda maas falan alan bir teknik destek elemani olmadigimiza gore, kimseye yardim etme zorunlulugumuz yoktur. - Siteye yazilari, yukari sticky topicleri koymussak, forumda da Arama fonksiyonumuz varsa, siz de zerre saginiza solunuza bakmadan 'ben spheresvr.exeye cift tikladim simdi napicam plsss' diye topic aciyorsaniz, biraz kendinizde hata aramayi deneyin lutfen.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Bişeyleri kendi iradenizle ifade edemiyorsanız ve sanki iyi bir şey yapmış gibide devranıyorsanız zaten burada olmanızın anlamı yok demektir 2 ayrı accountla sorunlarınızı kendinizde çözebilirsiniz değilmi.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas Shard Owner Larethian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Baggio bi topicte demiştiki biz helper bot falan değiliz sadece gönüllü olarak yardım ediyoruz (tam hatırlamıyorum böyle bişeler demişti ama) Yani sizin her istediğinize cevap vermek zorunda değiliz YUKARIYA ARAMA diye bi link koymuşlar onceden kalma topicler i arayabiliyorsunuz ama siz buna üşeniyorsunuz[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu My Char Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Baggio katiliyorum benim gorduumde bir cok TOPIC var "NASIL GM OLUCAM" "Bi Bakarmisiniz" "YARDIIMMM" ve bunlar sadece topic daha bunlarin icerigi de var. yoneticilere sabir diliyorum bagio +1 +1 +1+1 +1+1+1 +1+1+1+1 +1+1 +1+1 +1+1[signature][hline]ScHaKeR Love is a name.. Sex is a game.. so, Forget the name... Play the Game.. icq: 47-65-69-20 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redcap Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 baggio +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 said: Baggio, 11 February 2004 17:44 tarihinde demiş ki: - Daha sitede yazan seyi acip okuyacak mecaliniz yoksa, scripting ogrenmenize imkan yoktur. +1 Dalga geçenleride buradan kınıyorum..[signature][hline]..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::.. Delikanlı Adam Yuvarlak Kalkan Takmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar