ozii_x Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Yarın yeni uydu yörüngeye giricek diye kısa klipler vardı tv de merak ettim internetimizde bir değişiklik olurmu hani uydu demek iletişim :) oda eşik net .. net eşit benim için wow :) iyi latency iyi bir ruh hali... Varmı geniş bilgisi olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 1 hafta ertelendi yazılımsal problemler yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Fikirlerime tercüman ss, sinirlerime de haliyle: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 baya bi eski SS ama; elin ecnebilerine 2.5k MS im war diyorum. adamlar bana mortal strike mi miliseconds lag mi diyo. adamlara o kdr yabanci MS olarak bu rakamlar. freedom flnda yok o zmnlar. biz ayri dünyalarin insanlariyiz dedim warrioru rerolladim, rahatladim.. 10 tane uyduda olsa bişey beklemiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 uydu lag yuzunden firlatilamamis zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 200ün üstüne cıkmıyor ms pek bayadır gerek yok bok olcak gibime geliyor =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 bizde de şans yok ama bu 2 gündür ms iyi normalde akşamları hatta genel olarak 400 - 1500 arasıyım bazı gece acıyormu ne 200-400 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Uyduyla çözülecek bir sorun deil bizimkisi.. Uydu tamam kapasite olarak çok geniş saniyede bilmem kaç tera/peta veri gönderiyo ama bilmem kaç km yukarı çıkıp aşağı iniyor.. Gecikmede ordan kaynaklanıyor. 4k internet kapasitenin olması bu yüzden latency'ni düşürmüyor. Telekom bu konuda her zaman "Fiber teknoloji çok eski, biz ondan kullanmıyoruz" zırvalarını satıyor herkese. Halbuki dünya internet omurgasının büyük kısmı fiber hatlar üzerinde kurulu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Cellobello said: Halbuki dünya internet omurgasının büyük kısmı fiber hatlar üzerinde kurulu. Bkz:Fransa ... hep aynı yalanlar, hep aynı bahaneler... Yemin ederim tekel çok kötü bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Bir de şöyle birşey var onu gözden kaçırıyorsunuz. Bildiğim kadarıyla blizz serverlarının çoğu Fransada. YF'nin ilk muhtaç kaldığımız dönemde bir hız testi sitesinden çeşitli ülkelerle olan bağlantı hızını test etmiştim. Hatta eski konularda hala duruyorsa resimleri bile var. Fransayla olan bağlantı sonuçları, almanyadan, Italyadan, Amerikadaki bir kaç server ve hatta yanlış hatırlamıyorsam Japonyadan bile daha kötü çıkmıştı. Uzun lafın kısası sorun anladığım kadarıyla sadece bizimkilerin değil. Tamam bizimkiler d.....k yada geri kafalı bu tartışılmaz. Ama ne yazıkki tak başlarına da suçlu değiller. İlgilenen arkadaşlar hız testlerini http://www.speedtest.net/ adresinden yapabilirler. Gerçi şuan çok bir fark yok. Gerçi Almanyaya göre pingi daha yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar