adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 oper said: harbiden ne demek bu ya? oyunun birinde falan mı var? zahil kaldım... :( işte böyle bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 şu quote serisinden 4-5 tane fail çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 BiTcH_oFBaT said: textb ox yazdığını kimse anlamadı mı? ya ama o sonradan eklenmis bisi diil miydi ? sonradan ekliyen fail arkadasim bana ne.. ben cozdum olayi LETTERS girion sadece oluyor. cozdum dimi? cozdum.. evet. heheh. ehe. eh. e. lan sonradan ekleme diil mi yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarpeia Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 ehehe süper bişeymiş bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 biri fail kamoyununu getirsin oha Forum kurallarını kabul etmeden foruma yazı yazamazsınız. teknoloji ne yürüdü arkadaş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 epicfail benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 ben kedilerden biri diğerinin kafasına sıçıyodu son anda çektim. bu fail kabul edilir mi? benim için mi fail kedi için mi fail? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarpeia Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 bakmadan çektiysen sana fail olmaz sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Quibble said: BiTcH_oFBaT said: textb ox yazdığını kimse anlamadı mı? ya ama o sonradan eklenmis bisi diil miydi ? sonradan ekliyen fail arkadasim bana ne.. ben cozdum olayi LETTERS girion sadece oluyor. cozdum dimi? cozdum.. evet. heheh. ehe. eh. e. lan sonradan ekleme diil mi yoksa? Quibble.. abi ya epic failsin ya şaka yapıyosun :D üzerinde kedi resmi olanları gir diyo işte. edit:Resmi hazırlayan arkadaş da fail tabii. edit2:Zaten resim de onu vurguluyo anladığım kadarıyla. edit3:Evet onu vurguluyo kedi, köpek olayını çözemeyip fail olmuş:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 demin epicfail in ne olduğunu konu dışı bölümünde Cüce Ardeth e söyledi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Zebilith said: Quibble said: BiTcH_oFBaT said: textb ox yazdığını kimse anlamadı mı? ya ama o sonradan eklenmis bisi diil miydi ? sonradan ekliyen fail arkadasim bana ne.. ben cozdum olayi LETTERS girion sadece oluyor. cozdum dimi? cozdum.. evet. heheh. ehe. eh. e. lan sonradan ekleme diil mi yoksa? Quibble.. abi ya epic failsin ya şaka yapıyosun :D üzerinde kedi resmi olanları gir diyo işte. edit:Resmi hazırlayan arkadaş da fail tabii. edit2:Zaten resim de onu vurguluyo anladığım kadarıyla. edit3:Evet onu vurguluyo kedi, köpek olayını çözemeyip fail olmuş:P abı hayır ya :( sadece harfleri gir diyo ben anlamam. =) hepiniz failiz ! evet buda bi fail ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 4 sayfa sürmesi fail boyutuna ek katsayı sağlıyor ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 arkadaşlar bi dükkanın önünü boşaltın, mal gelecek şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 gençler bi el atın da kömürlüğe taşıyalım şunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Ardeth said: Arada sırada kaynak sağlamak lazım tabi Mother of All Fails. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar