di Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 login bile olamiyorum su anda. ne zaman acilcak yaziyor mu acep bi yerde ? ya da sorun bende mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 hyr çok kişide war sorun. pc reset-modem reset olmazsa bekliceksin yapicak bişey yok.. http://forum.paticik.com/read.php?43,3281559 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Megy Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Sorun telekom kaynaklı mı yoksa Blizz deki genel bir sorun mu peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 soun blizz'de login oluyorum server ların yarısı açılıyor yarısı(benimki dahil) "Logiing in to game server" datakılığ server ekranına geri dönüyo eve geldiğim 7 saattir deişmedi hala aynı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Bi çok yunanlı polonyalı arkadaş da giremiyor bence eastern isplerinde bişi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Megy said: Sorun telekom kaynaklı mı yoksa Blizz deki genel bir sorun mu peki ? ben bu ismi bir yerden hatırlıyorum ama ... boulderfist gnome mage ? xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Su login adresine (eu.logon.worldofwarcraft.com) ping cekemiyorum fakat cozumleniyor. Ayni sekilde ingiltere'de ki bir sunucu ustunden de cozumleyebiliyorum ama orda da durum ayni. Sorun telekomdan degil de blizz'in kendisinden gibi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 baslat calıstır ipconifig /flushdns Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 DNS domaini cozumlemek icindir. Eger domain'i cozumleyip ip alabiliyorsaniz dns ile isiniz yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lindoras Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 O değilde başlığa koptum eski günleri hatırlattı bana ^^ UO'da olurdu böyle sunucu çökerdi başlıklar açılırdı patır patır ''Ne zaman açılacak sunucu zaten bi haftasonumuz var!!'' sdf Neyse konuya dönecek olursak; bende bir bağlantı sorunu yok şuanda. Dün o saatlerde online olmadığım için yorum yapamayacağım umarım bu akşam raid saatinde bi sorun olmaz. Sizde durum nasıl var mı hala herhangi bir sorun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Su anda sorun yok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Bende bazı serverlara girebiliyorum ama scarshield ve frostmane denediğimde aynı problemi bende yaşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 tekrar başladı bende lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 normal halde sylvanas ve moonglade e baglanamıyorum, fakat yf ile sorunsuz 100-200 ms arası oynayabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar