BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Şans eseri karşılaştım ve hoşuma gitti ilginç dinamik hoş olmuş sizin fikirleriniz neler?[signature][hline]Bir sana hasterim, bir de sabah uykusuna... Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 şok şekşii olmuş :P[signature][hline] Cem Uzan bi tarihte demiş ki: Sen şeytanın babasıysan ben beybabasıyım, kare babasıyım, ona göre
Faerdun Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 euhe iyisin değil mi :P şaka bi yana playlistimde toxic ve touch of hand mi ne var[signature][hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry
jankis Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 bence şok şekil[signature][hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson)
arcane Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 bu topici ben açacaktım unuttum, hastasıyız klip mükemmel , şarkı da öyle.. britney den bu tarz vokal beklemiyordum süpriz oldu günde 3 kere izlemezsem rahat edemiyorum[signature][hline]Rush Hour 3 - Coming Soon
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Arcane'de Britney dinliyor ya, ladin'in hristiyan olması yakındır.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum.
arcane Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 ses tonu şok şekşi o şarkıda[signature][hline]Rush Hour 3 - Coming Soon
jankis Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 şu an mtv'de çalan şey bu oluyo heralde ?! izleyelim :)[signature][hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson)
jankis Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 waow bitmiş olay :) sonuna kadar şok şekşi eueh hatunumuz çok cüretkar herşey meydanda maşaallah şarkı da eh ilginç olmuş ama bizi ilgilendirmiyo tabe =)[signature][hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson)
Makaveli Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 guzel klibi var. sexy[signature][hline]- never too old to learn!
quamor Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Allah kadini yaratmiş bide Britney i yaratmiş.ailecek hastasiyiz.[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben..
Dojorel Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 cok begendim cook. kizilla esmer guzeli tipleri cok guzel olmus[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
arcane Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 şarkı da çok seksi britneyin öbür şarkılarına bir bakın alakası yok çok ince ses kullanmış tahrik hat safhada çözmüş olayı resmen seviyoruz.[signature][hline]Rush Hour 3 - Coming Soon
paparnoz Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 O kabin sahnesini yüzlerce kez izledim tam istediğim pozişını vermiş yani ama şarkı ya gelince hiç bişiye benzemiyor.Ben bile daha güzel söylerim:D[signature][hline] =Nothing For Everything=
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 uçak sahneleri muhteşem ama en güzel yere şarkının adı denk geliyo bende naaptım indirdim klibib sürekliş iziliyorum[signature][hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Barbarlık insanlığın doğal halidir.....Uygarlık ise olayların gelişimi sonucu oluşan anormal halidir..... Ve barbarlık hep kazanacaktır!
arcane Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 genç sen bi çek klibi izle sonra mute yap ses hoşuna gitmiyorsa ama böyle britney bozar triplerine yatarsan gay sanırız seni, eminim böyle olsun istemezsin ;)[signature][hline]Rush Hour 3 - Coming Soon
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Bilgisayarıma indirdiğim ilk klip diye nitelendirilebilir :D
Wulfgar Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 said: BonePART, 01 February 2004 10:00 tarihinde demiş ki: britney sonudna 2 milyar dunya erkeğinini ne istdigini anladı sen soyun sarkı yerine osursan bile biz izleriz yıh yıh yıh, doğru demişin
Deli333 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 said: BonePART, 01 February 2004 10:00 tarihinde demiş ki: britney sonudna 2 milyar dunya erkeğinini ne istdigini anladı sen soyun sarkı yerine osursan bile biz izleriz lol ahahaha. [signature][hline]"dark tranquillity'nin her şarkısı bir büyüdür ve bu büyüyü yapmayı bilen sadece 6 kişi vardır." $aban matrix Revolutions Recep Tayyip Ermetal [Bu mesaj Deli333 tarafından 01 February 2004 21:17 tarihinde değiştirilmiştir]
jankis Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 bakmalısın gris =)[signature][hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson)
Sacros Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 ilginç.. britney de ilginç, herkesin bi anda britney'i sevmesi de ilginç :-P[signature][hline]I see angels burning, falling down in ruins Looking down I see myself, I'm my own enemy
green_martian Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 ilginc diil gayet "DOGAL"[signature][hline]-->Four String Magic<-- [buraya cok karizmatik bi imza girin]
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 süper klip+süper şarkı = Toxic[signature][hline]Gitar Nubisi ------------ Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki: burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin
White_Rakkad Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 direk indirdim klibini .. çok deişik çok seksi çok entrazan bir gılib..[signature][hline].:Liceo Italiano:. Icq:94532373 Msn Messenger:[email protected]
Öne çıkan mesajlar