smerten Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 duydum ki single'ı full olan betası çıkmış.. internette dolşıyormuş biraz bakındım ama öyle bişey göremedim asparagas değil mi?[signature][hline]a.k.a. Duxus --------- Wisdom, clear my eyes. Honor, guide my step. Passion, fire my heart. Darkness, hide my fear. Life, be my shield.
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 biri daha demişti böle bişeyler ama galiba çalınan kodlar..yani sanmıyorum.[signature][hline]Gitar Nubisi ------------ Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki: burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin
Diablo Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 çıktı hatta cs2 bile çıktı[signature][hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee
smerten Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 bende oyle dusunuyrum bana bı keko dedı "half lıfe 2 yı dll edıyom dıye" bende dusundum keko kesın kayıp kodalrı dll edıyo ama eın olamadım :)[signature][hline]a.k.a. Duxus --------- Wisdom, clear my eyes. Honor, guide my step. Passion, fire my heart. Darkness, hide my fear. Life, be my shield.
Prophecy Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 bizim burdaki nerdeyse butun oyun satan yerlerde var ruslar saolsun =) calınan kodları derleyip surmusler piyasaya.[signature][hline]Fallen
Bone Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 diablo 3'de çıktı ehehhe :)[signature][hline]Kenderleme, 01 February 2004 00:29 tarihinde demiş ki: öyle rezalet yüzsüz vatan haini insanlarız yani biz..
Öne çıkan mesajlar