Absolut Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Allah rağmet eylesin. Geberdi kelimesi çok kötü bir kelime onun yerine öldü falan kullansanız.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Ctrl+Alt+Del kombosunun mucidi David Bradley IBM'den 55 yaşında emekli oldu, ölmedi. Birde kendileri son derece mühim bir şahıstır, düşünsenize aynı kilitlenmeleri birde ctrl+alt+del siz çözmeye çalıştığımızı. Yani durup duruken zavallı adama küfretmeyin. Zaten adam bir panelde hedefin kim olması gerektiğini çok açık söylemiş. "Microsoft üst düzeyinin de katıldığı bir paneldeydim. Bir ara tuş kombinasyonunun benim buluşum olduğunu ama aslında Bill'in onu meşhur ettiğini söyledim. Tabii ki, herkes bu espirime güldü ama Bill asla..."[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Ulan alt f4 ü bulan adamın ne günahı war yaws sırf uo ıcın yazık wala nediim :)[signature][hline]The Gelroth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brave Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Eğer alt f4 olmasaydı. Bu seferde Uo da adamlar pencerenin sağ üst köşesindeki çarpı tuşuna basıcaklardı yani çok zor bişi değil en fazla 10 salise oynar.Bu seferde Bill GATES geberdi dualarımız kabul mü oldu diycektiniz :D yada çarpı tuşunu kim yaptıysa falan hehe kapanmayan dolu pencere düşünemiyorum...Alt f4 olmasaydı adamlar macro programlarıyla Çarpı tuluna otamatik tıklayan bir tuşlu macro bile yapar en iyisi bütün programları kaldırmak amma saçmaladım hehehe saygı ve sevgi içide kalın [Bu mesaj Brave tarafından 11 February 2004 17:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 said: Absolut, 11 February 2004 16:53 tarihinde demiş ki: Allah rağmet eylesin. Geberdi kelimesi çok kötü bir kelime onun yerine öldü falan kullansanız. geyiğine mi böle dedin (smiley olmadığından anlayamadımda) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brave Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 zanettmiyorum absolut biraz ciddidir. :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Hayır girişte bunun bi şaka olduğu geyiğe yazıldığı sölenio Abso da allah rahmet eylesin falan demiş geyiğinemi dedi yoksa ilk msgı mı okumadı falan gibi ikilemde kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Yaşlılık işte alt satırlar gözden kaçmış :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Geberdi kelimesini gene de kullanmayın normal hayatta da :) Hemen üste çıkayım[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 ey cemaat-i muslim! mahrumu nasil bilirdiniz?[signature][hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 said: Absolut, 11 February 2004 17:36 tarihinde demiş ki: Geberdi kelimesini gene de kullanmayın normal hayatta da :) Hemen üste çıkayım Absolut zeytin yağı markası diildi yaw benim bildiğim. :D[signature][hline]130013005 [email protected] MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar