Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

alt + f4 'un mucidi geberdi!

De-Jeavu

Öne çıkan mesajlar

Ctrl+Alt+Del kombosunun mucidi David Bradley IBM'den 55 yaşında emekli oldu, ölmedi. Birde kendileri son derece mühim bir şahıstır, düşünsenize aynı kilitlenmeleri birde ctrl+alt+del siz çözmeye çalıştığımızı. Yani durup duruken zavallı adama küfretmeyin. Zaten adam bir panelde hedefin kim olması gerektiğini çok açık söylemiş.

"Microsoft üst düzeyinin de katıldığı bir paneldeydim. Bir ara tuş kombinasyonunun benim buluşum olduğunu ama aslında Bill'in onu meşhur ettiğini söyledim. Tabii ki, herkes bu espirime güldü ama Bill asla..."[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer alt f4 olmasaydı.
Bu seferde Uo da adamlar pencerenin sağ üst köşesindeki çarpı tuşuna basıcaklardı yani çok zor bişi değil en fazla 10 salise oynar.Bu seferde Bill GATES geberdi dualarımız kabul mü oldu diycektiniz :D yada çarpı tuşunu kim yaptıysa falan hehe kapanmayan dolu pencere düşünemiyorum...Alt f4 olmasaydı adamlar macro programlarıyla Çarpı tuluna otamatik tıklayan bir tuşlu macro bile yapar en iyisi bütün programları kaldırmak amma saçmaladım hehehe

saygı ve sevgi içide kalın

[Bu mesaj Brave tarafından 11 February 2004 17:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...