Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

alt + f4 'un mucidi geberdi!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hehe bende allah rahmet eylesin dicektim:)
dur icimde kalmasın
ALLAH RAHMET EYLESİN:-)[signature][hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you!
Dejeavu The Level 50 Eldritch...
Mesaj tarihi:
valla sadece uo da alt+f4 cüler yüzünden yediği küfürlerden ölmüş olabilir[signature][hline]Trust hurts, betrayel kills...
İn the Name of God, impure souls of The Living Dead shall be Banished into eternal Damnation. Amen.

Aket-Atum, 18 August 2003 16:54 tarihinde demiş ki:
ayrıca benim adım thomas disease bana komaz
Bonus 18 August 2003 18:36 tarihinde demiş ki:
İleriki levıllarda summon maganda, summon yeniçeri gibi büyülerde geliyor
Mesaj tarihi:
hmm[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
EAEAEUAHEUHAEAUHE
koptum ya
şakacı şirin seni![signature][hline]Fly In The Ointment
Having sex is like having brigde, if you don't have a good partner, you better have a good hand!
I love this game!
Mesaj tarihi:
Başlığın altına şöylede yazılabilirdi sanırım.
Serverdaki alt+f4 bug'ının kapanmasıyla bunu icad ettiği düşünülen ezik Hebelehubele kestik.

Alternatif olsun dedim :P[signature][hline]Show No Mercy
Mesaj tarihi:
Ben post kasmak öylemi nerdeyse 5 senedir burdayım zaten 5000 mesajı bukadar senede geçemediysem adam olmaz benden hehe[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
eüheühe alt+f4 ü değilde uo oynarken kaçmak için hıyarlık olsun diye alt+f4 ü bulan gebersin üzerinden tır geçsin organları mafyada satılsın hiç üzülmem aksine sevinirim eheh:)[signature][hline]İmza Yarışmaları:
Türkce yazışş olayı: Siyenbisiey Normali:?
(Bunun ne olduğunu ömsden yollayın çokonat hadi)

Mesaj tarihi:
bence o açığı kapayamayan yapımcılar gebersin. bulana da helal olsun valla.[signature][hline]Ejderha Gibi Uçarım,
Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)...

DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi???
Mesaj tarihi:
heyt be şu Nuke un imzaya baktıkça aklıma eski günler geliyor :D

those were the days my friend...ah ah[signature][hline]Trust hurts, betrayel kills...
İn the Name of God, impure souls of The Living Dead shall be Banished into eternal Damnation. Amen.

Aket-Atum, 18 August 2003 16:54 tarihinde demiş ki:
ayrıca benim adım thomas disease bana komaz
Bonus 18 August 2003 18:36 tarihinde demiş ki:
İleriki levıllarda summon maganda, summon yeniçeri gibi büyülerde geliyor
Mesaj tarihi:
said:
DiaBoLiC, 03 February 2004 00:14 tarihinde demiş ki:
valla sadece uo da alt+f4 cüler yüzünden yediği küfürlerden ölmüş olabilir

Bencede KEsın benım yuzumden olmustur!Ne laflar soledım![signature][hline]Dunyada Hıc Kımseye Guvenme Cunku Beyaz Gulun Bıle Golgesı Sıyahtır!

Bu memleketın ekmegını yıyıp ıhanet eden
Bır gun Mutlaka ekmegını yedıgı yerden
KURSUNU YER!!!!!!
Mesaj tarihi:
alt-f4 e az şiir yazilmamiştir :p nebulada felan .. vede az kufur yememiştir icad eden[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben..
Mesaj tarihi:
ulan tam kola içiyodum bi açıldı site "alt + f4 'un mucidi geberdi!" yarısını dışarı çıkardım üstüm başım cola oldu be :D[signature][hline]Blackice a.k.a [Vulture]
Baggio, 01 Şubat 2004 22:42 tarihinde demiş ki:
Arkadas rogue galiba, Allah akil dagitirken acaip saklanmis gibi duruyor.
Mesaj tarihi:
said:
rexx, 03 February 2004 13:04 tarihinde demiş ki:
said:
aquila, 03 February 2004 00:22 tarihinde demiş ki:
g

israff olm israff

Bu pati geleneği galiba biri anlamsız bişiy yazarsa öbürü ona post kasma diyor.
israff olm israff demekle sende israf yapmışsın :)
Şimdi biri benim yazıyı quotelicek benzer bişiyde bana yazıcak yöneticilerden biride gelicek konuyu garbage'ye taşıyacak.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler.

W. Churchill...
  • Yeni Oluştur...