Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SK vs KJ video

SoulCube

Öne çıkan mesajlar

http://www.mmo-champion.com/index.php?topic=8174
http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=4272327798&sid=1

Burada tartışılıyor konu baya saçmalayan insan var gördüğüm kadarıyla yok işte şu skilli kullandım abuse ha ha falan muhabbetleri dönmüş çoklukla ama mantıklı yorumlarda var.

Bende inceledim tekrar videoyu kesinlikle işin seyrini değiştiriyor. Addler üzerinde harcanacak zaman ve addlerin vereceği hasarı hesaba kattığımızda first kill temiz olmaktan çıkıyor. Bariz haksız bir avantaj var. Ha diğer guildler nasıl kesti onu bilemiyorum tabiki sadece bu video üzerinde yorum yapıyorum. Bu konuyu tartışmak bile gereksiz. Resmen boss fightın bir bölümünü es geçip hasar almadan mana harcamadan ve hatta addlere odaklanılsaydı boss üzerine odaklanılmayacağını da hesaba katarsak (ki bu da extra dps demektir) fightın geri kalan kısım için inanılmaz bir avantaj ortaya çıkıyor. Bence buna bir fix gelir, asıl gelmezse hata olur bu hata setup üzerinde değişiklik yapıp çok acımasızca sömürülür.
Sosyal ağlarda paylaş

e ben tam anlayamdım, illhofta da demon sacrificeta bubble veya ib açıldı mı kurtuluosun ve ne adam kaybetme riski doguyor, ne de bossa olan nuke kesiliyor, o halde bu bir abuse mu?
Bir de baska guildler de ise yaramadı mı bu özellikler? yani KJ % 55 de add çıkarmak istedi ama ib sallamadan gene de çıkardı, fakat Sk'da çıkarmadı mı? bug nerde abuse nerde? oyun dynamigi derseniz moroesin attıgı Dottan da çıkılıo aynı yöntemlerle, o da savasın seyrini çok deistirior.
Sosyal ağlarda paylaş

Truwan said:
e ben tam anlayamdım, illhofta da demon sacrificeta bubble veya ib açıldı mı kurtuluosun ve ne adam kaybetme riski doguyor, ne de bossa olan nuke kesiliyor, o halde bu bir abuse mu?
Bir de baska guildler de ise yaramadı mı bu özellikler? yani KJ % 55 de add çıkarmak istedi ama ib sallamadan gene de çıkardı, fakat Sk'da çıkarmadı mı? bug nerde abuse nerde? oyun dynamigi derseniz moroesin attıgı Dottan da çıkılıo aynı yöntemlerle, o da savasın seyrini çok deistirior.

Bak arada fark var. Bir durum (sacrifice) içine giriyorsun ve o durumdan yeteneğini kullanarak kurtuluyorsun. Buradaysa durumu ortadan kaldırıyorsun ki bu durum yani addlerin gelmesi fightın yapısı gereği çok önemli. İkisinin arasında açık ve net bir fark var diye düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu add spawnı brutallus burn'unde, illhoof'un sacrifice'ında, teron'un ghost şeyinde iceblock açmak gibi değil arkadaşlar. Kesinlikle immunity'le kurtulunması da intended birşey değildir bence. Ayrıca kesinlikle düşük 10% altında bir wipe ı world first kille çevirecek büyüklükte bir olay.

Yani düşünün, adamlar sürekli deniyorlar 5-6% da wipe yiyorlar, adamların tek bekledikleri şey mage ve paladin'lere sinister reflection gelmesi.

Ama yine de world first e gölge düşürmez/düşürmemeli bu durum bence. Blizzard'ın dangalaklığı biraz da. Ama lolol SMART use of class mechanics demesinler lütfen. Razorgore a da DI atabiliyordun yani zamanında phase 1 i geçmek için.
Sosyal ağlarda paylaş

Hehe evet razorgore exploiti efsaneydi.

Bir tane türk alliance guildi tanıyordum. Adamlar ilk deneme gecelerinde kestiler DI bug'la ve bunu bir kaç ay yapmaya devam etmişlerdi. Savunmaları da, horde'un earthbind totemi phase 1 çok kolaylaştırıyor, biz de o olmadığına göre bizde DI kullanıyoruz hiç de exploit değil yönündeydi.
Sosyal ağlarda paylaş

o DI olayını biz us(warsong) de 3 sene önce yapıyorduk. zaten ilk yapanda bizim guilddi, Avatar denen pustun cinin önde gideni guildmaster hunter bizzat kendisi bulmuştu, onun yüzünden ban da yemişti bir güzel. gayet de exploit idi ne taktiği lol. o yetmedi bide üstüne gidip vaelde 8 priest alip tank o öldüren debuff u yiyince (adını unuttum) 8 prieste makro ile mind vision attırıp debuff slotunu doldurup -haliyle- vaelin attıgı debuff u kaldırıyodu, tenk tank taklıyordu kasmadan :d, onun yuzunden yedi sonra baska karakterle bir banda.
Sosyal ağlarda paylaş

Kendi çapımda raid yapmış biri olarak, Method'a vs. ye saygım sonsuz ancaaak, konu ile ilgili olarak sadece "QQ MORE" diyebiliyorum. Arkadaşım ne kullanarak keserse kesmiş bir tam gün önce kesmiş adamlar, zaten hayvana bağlamışlar, son addler çıkmış iken nasıl keseceklerini mi bulamayacaklardı 24 saatte. Lütfen, insan olalım, Sezarın hakkını Sezara verelim. Mage ice block açmış ta öyle olmuş, raidde 1 mage var, %4 şanstan bahsediyoruz burada. Teeeeh. Yazık be.
Sosyal ağlarda paylaş

BaaL said:
o yetmedi bide üstüne gidip vaelde 8 priest alip tank o öldüren debuff u yiyince (adını unuttum) 8 prieste makro ile mind vision attırıp debuff slotunu doldurup -haliyle- vaelin attıgı debuff u kaldırıyodu, tenk tank taklıyordu kasmadan :d

oha
Sosyal ağlarda paylaş

Algıyla ilgili bir sorun var sanırım, kapasite engeline mi takılıyor yoksa olaylara bu kadar dar bir çerçevedenmi bakılıyor bilinmez (Official forumlardada ağlayan pek çok kişi var) ama ortada "eğer yapıldıysa" fightı zorlaştırmak adına yapılmış bir phase'i ortadan kaldıran bir exploit var. Ben sanmıyorumki blizzard addlerin çıkmamasını istemiş olsun.. Ne anlamı kalırdı o zaman Morogrim ve Vashj addlerinin, Illidan da flame of azzinothların. Onlarada bir exploit yaratılırdı kullanan addsiz keserdi zaten addsizde oldukça zor encounterlardı.. Addlerin gelmemesi için böyle bir şey yapılması açık bir exploittir..

Çok yakında gelecek fix in adı'da "Spawn adds ffs, regardless of immunity" E bu şartlar altındada "Legit kill, less qq more pewpew denilmez, ayıptır..
Sosyal ağlarda paylaş

quixef said:
Kendi çapımda raid yapmış biri olarak, Method'a vs. ye saygım sonsuz ancaaak, konu ile ilgili olarak sadece "QQ MORE" diyebiliyorum. Arkadaşım ne kullanarak keserse kesmiş bir tam gün önce kesmiş adamlar, zaten hayvana bağlamışlar, son addler çıkmış iken nasıl keseceklerini mi bulamayacaklardı 24 saatte. Lütfen, insan olalım, Sezarın hakkını Sezara verelim. Mage ice block açmış ta öyle olmuş, raidde 1 mage var, %4 şanstan bahsediyoruz burada. Teeeeh. Yazık be.

Çapsız yorum yapmayın yahu QQ MORE Ne yahu bence bariz exploit işte haksız şekilde kestiler neden paso 5%-6% wipe yiyorlar sanıyordun? mage/paladin call bekliyorlardı addlar için
bide haksızı savunmayın yahu anlamıyorum amma çok sempatizanı varmış bunların..
Hayır sanki onlar hayvana bağlıyorda öteki guıldler insanımı bağlıyor herkez öküz gibi 7/24 kastı işte
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ilk killerde olur böyle şeyler. Aylar sonra kimse yapılanları hatırlamıyacak ama "world first" baki kalacak. Helede bu adamlar gibi işin tamemen ticari olduğu ortamda bulunan bu tarz bir açığın kullanılmaması garip olurdu.

Şimdi hem nihlathak'tan hem de Wispy'den elini vicdanına koyup şuna cevap vermelerini istiyorum. Yaptığınız killerden 48 saat önce bu olayı fark etseniz sizde kullanmaz mıydınız?

Cevap hayırsa o zaman sadece killiniz için değil bunun içinde helal olsun diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

şu an yapabilinicek en normal şey
bekleyelim
bi haftada kadar hotfixlenmesse o zaman birbirnize laf atarsınız

ayrıca wissye sadece onlardan farklı düşündüğü için

Algıyla ilgili bir sorunu olan , kapasite engeline takılan ,Çapsız yorum yapan, haksız , sempatizan

olmuş,eh be abi az sakin olun ya
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...