aslan. Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Aylar sonra hesabımı tekrar aktif yapıp wow oynamak isterken farkettimki bir cok patch birikmiş kendi wow klasörümde hata olması dolayısıyla wowu sildim en başından temiz bir şekilde yükledim ve sırayla patchleri cekmeye başladım ancak patch 2.4.0 'ı yüklerken bir hata ile karşılaştım. Not : Elimde sadece wow var ( tbc yok , level 43 oldugum için almamıştım. ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Repair yap. Düzelecektir muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aslan. Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 repair yapınca oyunu yeniden yükleyin diyor , yeniden yükledim tekrar aynı hata pc'mde varlıgından haberim oldugu 3-4 trojan mevcut onlarda sebep olabilir mi acaba bu bozukluga ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 en kesin cozum format :> banada gecen bu tarz bi sorun oldu. repair fln kar etmedi. oyunu yeniden yukledim yine ayni hataşar.. çaktim formati kendime geldim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aslan. Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 zaten blizzard support'ada attıgım mailde gelen cevapta son yere virüs taramasını felan yaptırın diye eklemiş ama fayda etmiyor , tek çözüm formatta , teşekkürler cevaplar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aslan. Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 format attıktan sonra acaba patch'i yeniden indireyim mi yoksa mecut 2.4.0 patchini kurayım mı direk ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Eğer kota ve download problemin yoksa, yeniden çek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 en temizi, bi arkadaşından 1) sadece common.mpq yu kopyala, 2) full wow kopyala yapıştır. ben öyle kurtulmuştum. reinstall vs fayda etmio. ama trojan sux format ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aslan. Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 bu arada bugün format atıp tekrar kurmayı denedim ve gene aynı hatayı verdi sanırım hata tbc yokluğundan kaynaklanıyor , başka bir açıklama getiremiyorum artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aslan. Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 şu sorunun tbc kaynaklı olduğuna bir emin olsam üzerimden yük kalkıcak =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aslan. Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 evet hata tbc eksikliğinden kaynaklanıyormuş arkadaş bugün tbc cd lerini getirdi yükledik ve halloldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 bende de cüce skinleri bozulmuştu durduk yerde, oyunu yeniden kurdum başka biyere sadece common mpq değiştirdim düzeldi I <3 blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar