Logan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Başlangıç sayfam sanırım giren bir trojan ile sürekli değişiyor.google olarak ayarlamıştım ama dün açtığımda başka bir sayfa ile karşılaştım ve yeniden google olarak değiştirdim.daha sonra bütün history'yi,temporary'yi falan hepsini sildim ve restart attım.ama pc açılınca yine aynı sayfayla karşılaştım ve desktop'a 2 tane url kısayolu geldi.açılış sayfasını yine google olarak değiştirmeme rağmen restartladıımda yine aynı şey oldu.bu allahın belası açılış sayfasından nasıl kurtulabilirim?bildiğiniz güzel bir trojan cleaner varsa linkini verebilir misiniz? şimdiden teşekkür ediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 said: Nefr, 09 February 2004 17:23 tarihinde demiş ki: Bir doz ad aware 6, yemeklerden sonra da spybot search and destroy öneriyorum. *!Reçete yazar, verir* Nefr'in bahsettiği programları download.com'dan bulabilirsin. Kolay gelsin.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 şu an yükledim ad aware'i ve yaptım scan'i.tam 114 tane dosya buldu fakat bazılarında windows falan yazıyo ve hepsini ignore list'e atıcam.hepsini attıktan sonra pc'de bir problem çıkar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Ad aware bulduysa çıkmaz. Ama çıkar da küfür edersen banlerim =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 bi babam gelsin de söliim napak diye.pc'yi 2'miz kullandığımız için bişi olursa pc'nin banlenme tehlikesi var :D (bios'a şifre) ilginiz için teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 spysweeper diyorum ısrarla...[signature][hline]Kenderleme, 01 February 2004 00:29 tarihinde demiş ki: öyle rezalet yüzsüz vatan haini insanlarız yani biz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 ayrıca bios şifre kırıcı dalgalar var diskete yüklüyosun pc yi açarken takıyosun şifre falan kalmıyo heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Elini korkak alıştırma, sil hepsini birşey olmaz. Zaten ad aware karantinaya alır onları, gerekirse -bi şekilde sorun morun çıkarsa, pek ihtimal vermiyorum ama- o quarantined items bölümünden yeniden açabilirsin. Kazaa gibi programlarda problem çıkabilir, şöyle ki kazaa yüzsüzdür mesela; bulup silersen adlerimi çalışmam ben der, çalışmaz da netekim. Ciddi bir programda çıkmaz ama sorun, rahat ol. Bonec; spysweeperı kullanmadım ama iyi oldugunu duydum, yalnız spybot snd kesinlikle süper. Ad aware de en popüler olanı işte, rahat bulunur, işe de yarar genelde, ondan öneriorum ısrarla. Deniim spysweeperı ben de ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 22 tane dosyayı karantinaya alıp restartladım yine aynı sayfa geldi başta,hasta olacam.şimdi bi hepsini karantinaya alıp denicem bakalım o zaman nolacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 haydaa bu sefer 191 dosya bulduğunu söylüyo ve tıklıom karantinaya al diye hiç birşey yapmıyo.. ad aware'ide bozdum galiba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 ya sil gitsin hepsini sorun çıkacağını sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 spysweeper'ın kullanışı ad-aware'e çok benziyor.. ama ad-aware'in bulamadığı birsürü şeyi + zararlı cookie'leri buluyor ve siliyor.. hatta bulduğu programlardan birini (disables ad-aware) olarak tanımlıyordu.. ondan ad-aware'den vazgeçtim. ad-aware gibi güncelleme, karantina özellikleri var.. spybot'u övüyorlar. Ama onun kullanışını zor buldum. Zaten spysweeper herşeyi buluyor.[signature][hline]Kenderleme, 01 February 2004 00:29 tarihinde demiş ki: öyle rezalet yüzsüz vatan haini insanlarız yani biz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 en fazla adware-spyware olan programlar çalışmaz o kadar.. windowsa zarar vermessin. ama mesela i-mesh çalışmaz, windows media player (denemedim windows media player'ı) çalışmaz felan.. windowsa teorik olarak birşey olmaz..[signature][hline]Kenderleme, 01 February 2004 00:29 tarihinde demiş ki: öyle rezalet yüzsüz vatan haini insanlarız yani biz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 hmm,o zaman silem hepsini gitsin.zaten i-mesh yüklü değil,media playerı'da yüklerim sonradan.ilginiz için tekrar teşekkür ederim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Sana tek şey diyorum: BAZOOKA![signature][hline]Kolayoyun Cloxinia UO Shard ----------------------------------------- Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 said: Gabe_Logan, 09 February 2004 19:03 tarihinde demiş ki: media playerı'da yüklerim sonradan.ilginiz için tekrar teşekkür ederim.. aman media player olayında dikkat et çünkü media player açılmak istemediğinde "bi hata oluştu microsofta gönderim mi?" penceresi çıkar we wmp ı silip tekrar yüklesen bile bu sorun çözülmez. ancak system restore la kurtarmıştım ben. tabii ki nefr in dediği gibi we benim de her başlıkta önerdiğim gibi " adaware + spybot search&destroy combosu" her derde dewa. ama adawareda wmp la ilgili bi dosya bulursan silme ignore et aynı dosya spybot s&d da gelirse rahatça sil çünkü backup olayı çok sağlam spybot s&d un[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 ad-aware tercih etmeyin lütfen. illa spybot kullancaksınız yanında da spysweeper kullanın.. test ettim, ad-aware 2-3 basit cookie bulurken, spysweeper 100 şey bulabiliyor.. home page (ana sayfa, başlangıç sayfası) değiştiren programları engelleyip ana sayfayı sizin standartınıza çeviriyor. trackerları spywareleri buluyor kaldırıyor. dialerları da siliyor.. zararlı cookieleri engelliyor.. ve minimize'de kalarak home page, cookie ve memory shield aktive ediyor..[signature][hline]Kenderleme, 01 February 2004 00:29 tarihinde demiş ki: öyle rezalet yüzsüz vatan haini insanlarız yani biz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Hmm, bir arkadaşa aynısnı önermiştim -spybot sd + adaware kombosunu- işe yaramamış. Burada da yaramamış. Bazooka ve spysweeperı denemeye başlıyorum bugünden itibaren =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 adaware + spybot kombosu bir halta yaramıyor şu an aynı sorunun beteri bende var , kurtuldum diyorum yeniden başlıyor spybot tam bir komedi, yalan bir program[signature][hline]Öyle deli gibi esme başım dönüyoooooor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 spybot'a laf yoook huleynn :) doğrusu spybot'a olan bağlılığım tamamen bir keresinde beni formattan kurtarmasındandır. Onun için ona bir hayat borcum var.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 said: Nefr, 09 February 2004 18:31 tarihinde demiş ki: Kazaa gibi programlarda problem çıkabilir, şöyle ki kazaa yüzsüzdür mesela; bulup silersen adlerimi çalışmam ben der, çalışmaz da netekim. Ciddi bir programda çıkmaz ama sorun, rahat ol. aaaa acaba ben kazaanın bişeysini mi sildim ki ad aware ile de kazaa kaç gündür connecting... deyip tıksırıp kalıyo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 said: arcane, 11 February 2004 11:35 tarihinde demiş ki: adaware + spybot kombosu bir halta yaramıyor şu an aynı sorunun beteri bende var , kurtuldum diyorum yeniden başlıyor spybot tam bir komedi, yalan bir program abi önce adaware kullanıp ardından spybot kullanıosan spybot tabi 3-5 dosya buluo bu yüzden kötü deme prog.a said: Emaleth, 11 February 2004 17:54 tarihinde demiş ki: aaaa acaba ben kazaanın bişeysini mi sildim ki ad aware ile de kazaa kaç gündür connecting... deyip tıksırıp kalıyo :P ı ıh adaware kazaanın spyware ını bulup silerse karşına "....dll bulunamıo" die hata çıkarır[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 sorunu hallettim,ad-aware'le scan'dan sonra sildim çıkan dosyaları.neyse ki bi sorun da çıkmadı pc'de.ilginiz için saolun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 said: arcane, 11 February 2004 11:35 tarihinde demiş ki: adaware + spybot kombosu bir halta yaramıyor şu an aynı sorunun beteri bende var , kurtuldum diyorum yeniden başlıyor spybot tam bir komedi, yalan bir program pardon? bak demek ki bu combo işe yarıomuş. tabi iki programı da update etmeyi unutmayın. adaware ı update etmek için satın almak gerekio crack kullanın[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Bu arada bios şifre suxy yapma olayının diğer bir yoluuu anakart üzerindeki yuvarlak pili kaldırıyoruz sonra tekrar takıyoruz ancak öncelikle kendi elektriğinizi demir bir nesneye dokunarak boşaltıosunuz anakartınızın yanma ihtimalide başka bişi konuyla alakası neyse ama şu kombinasyonları bi deneyek bazooka filan :D [Bu mesaj Arthur_HellsFire tarafından 11 February 2004 22:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar