forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 normalda havaide takılıyordum ama barzolar bastı, eski elitliği yok artık, türkiye içi önerilere açığım yazları nemsiz ama sıcak, kışları ılık ve az yağışlı suyu bol bol aksın temiz olsun havası da temiz olsun, dağ orman karışık böle denize yakın olmasa da olur ama 12 saat uzaklıkta da olmasın yerleşim yerleri otoban kenarlarına veya çok ıssız yerlere kaymamış olsun, kalabalık bir şehir gibi de olmasın bitki örtüsü toz olmasın daha ufalanmamış taşlar bulunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 o zaman sana anayurdum tirabizonu tavsiye ediyorum. git dünyadaki cennet neymiş gör gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 altınoluk olabilir . havası suyu gayet temizdir,boldur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 tam altınoluk yazacaktım ben de. havası çok temizdir. gerçi bu aralar oralar da barzo ama olsun o kadar çok değil. suyu da mavi bayraklı plajları var. hoş yani, güzel bi mekan. fiyat olarak da çok aşırı oteller yok. tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 balıkesir favorim zaten ama fazla bir yere gitmediğim için başka yerleri bilmiyorum antalya bölgesi sıcak mesela ama nasıldır erzincan'ı biliyorum ama kışın kötü, rakım fazla havası iyi değil, su az aslında çalışmak açısından bakıyorum daha çok olaya(metalurji) trabzonda sanayi yok galiba coğrayfa kitabında öle yazıyor( yazıyorum nerde ne var diye, baya bişeyler var yer altı zenginliği olarak) iskenderun, zonguldak, sivas, egenin alt tarafları muğla filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 kerpe ye git...ama kalabalık yerlerinden kaçın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Eğirdir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 kırıkkale Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 kerpe'ye gidersen erkek arkadaş bile bulabilirsin..o kadar fena orası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar