axedice Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 nileppezdel said: Önyargı abi, eğilim nedir. Gay olunmaz gay doğulur diye bir olay mı var? Çalışmalar o yönde. Asıl önemlisi gaylerin genel kanısı da o yönde. Bak burda dondurma gibi basit bi tercihten bahsetmiyoruz, erkekleri yada kadınları cinsel açıdan çekici bulma insanın elinde olan bişey değildir. said: Adam hatunlardan hoşlanır, hiçbiri yüz vermez, pipn küçük falan derler o da napalım der ve erkeklerle birlikte olmaya başlar mesela. Ne bileyim olur böyle şeyler işte sonradan da gay olabilirler, sosyal etkiler, teletubbie etkisi vs. Bu yazdıklarından en mantıklısı teletabi etkisi sanırım :P
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Hoşlanma bir duygu meselesidir, beğni de görecelidir. Çikolatalı dondurmayı vanilyalıya tercih etmekle erkek vücudunu kadın vücuduna tercih etmek arasında bir fark yok. Her bilimsel çalışma gerçeklere götürmez, bazen saçmasapan yalanlar ortaya çıkar. Bir gün çay kan hücrelerini öldürürken diğer gün kan yapar. Keza domates için de aynısı geçerli. Ispanak kanserle savaşla iyiyken, birkaç ay sonra bir bakarsın boşuna yeme işe yaramaz diyorlar vs. O gaylerinki de fanatizmdir abi "Beşiktaşlı olunmaz Beşiktaşlı doğulur" gibi. Takım tutmak da mesela cinsel tercihle benzeşir. Sarı kırmızı renkli adı Galatasaray olan takımı tutmak yerine sarı lacivert renkli adı Fenerbahçe olan takımı tutmak bir tercihtir. İstersen eğilim de ne bileyim :D Ama doğuştan gay olmak diye birşey olsa da genelleme yapamazsınız, azınlıkta kalırlar. Hatta birçok gayin bence düştüğü yanılgıdır "aa meğer ben hep böyleymişim, kendimi buldum " demeleri. Gay misyonerlerinin başarısıdır :D
axedice Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 said: Çikolatalı dondurmayı vanilyalıya tercih etmekle erkek vücudunu kadın vücuduna tercih etmek arasında bir fark yok Mesela bak bu dediğinin de bi adı var, biseksüellik.
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Yok ben birini hiç yememekten bahsediyorum. Bülent Ersoy gibi ömrün boyunca kız gibi olursun o ayrı bir olaydır, bir de sonradan gay olanlar vardır. Çeşit çeşit gay olma şekli vardır heralde abi ama temelde eğilimden ziyade tercihtir bence. Ki sonradan gay olana da "aslında hep eğilimi o yöndeydi de farkında değildi" diyerek o önermeyi her türlü kanıtlamış gözükebilirsin yani :D
huun Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 insan evladı bilinçli olarak tercihlerde bulunabildiği içindir ki; eşcinselliği iki farklı şekilde yaşayan da vardır. kimisi kendini baştan sona eşcinsel hissetmez sırf farklı tatlar, farklı dokular yakalamak için yapar bu işi. işte bunlara biz ibne diyoruz. bu tiplerden genelde her türlü ibnelik gelebilir zira ihtiraslar söz konusu olunca sınır tanımadıklarını gösteriyor olabilir bu durum. bu tipler arasında kendisini sınırlayan ahlaki ya da rahatsız edecek bir durum olmadığı için yapanlar da olabilir, yapacak ya da söyleyecek birşey yok onlar için. nötrüm onlara karşı ama açık konuşayım öyle çok rahat takılmalarına da karşıyım. eşcinsellere özgür cinsellik falan diye takılan aktivistlere ayrıca kılım. herkes gibi kapalı kapılar arkasında yapsınlar ne yapıyorlarsa. diğer sebeplerden bu işlere meyledenler için birşey söyleyemiyorum ama psikolojiktir herhalde. hormon bozukluğu olsa cinsel işlevlerde bozukluk olur, sapma olmaz sanırım.
Xhunarion Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Abi patide homoseksüelliğin ne olduğunu bilmeyenler var, korkutucu.
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 said: eşcinsellere özgür cinsellik falan diye takılan aktivistlere ayrıca kılım. herkes gibi kapalı kapılar arkasında yapsınlar ne yapıyorlarsa. Özgür olsunlar derken sokakta sevişsinler demiyoruz ki tabii ki kapalı kapılar arkasında olacaklar. ama hor görülmeleri yanlış diyoruz.
Drakkahn Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Eşcinsellik bir hastalıktır. Tedaviyle düzeltilebilir. Doktora başvurmaktan korkmayın.
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Faşizm bir hastalıktır. Tedavi edilebilir. Azıcık empati kurmaya çalışın, daha bi insan olmaktan korkmayın.
Drakkahn Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 nileppezdel said: Faşizm bir hastalıktır. Tedavi edilebilir. Azıcık empati kurmaya çalışın, daha bi insan olmaktan korkmayın. www.ayar.com
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Abi o bu degil de yoldan gecerken sanki bana cinsel objeymisim gibi bakma ve cesitli fanteziler kurma ihtimali olan insanlarin varligi beni rahatsiz ediyor. Birbirleri arasinda ne halt yiyorlarsa yesinler de, benden uzak dursunlar. Aman diyeyim.
Soulless Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Iyide bizde kizlara aynisini yapmiyormuyuz ? Nefarki var? Daha toleransli olmayi ogrenmemiz lazim.
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Seni taciz ederse her türlü hayvandır. Kızı taciz etse de hayvan, seni taciz etse de hayvan. Ama her gay hayvan değildir yani, fraksiyonculuğa hayır! :)
Jedi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 eşcinsellerden hoslanmıyorum. onlar da benden hoslanmasınlar diye dua ediyorum.
Soulless Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Onu korkutan bi grup gay'in ormana goturup tecavuz etmesi degil , adam benim hakkimda fantezi yapmasinlar diyor :). Duydumki 3 gay sizinle ilgili fantezi kurarsa sizde gay oluyormussunuz , yaaa. hehe
Peter Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 konuyu takip ediyorum bana laf gelicekmi diye sdf
Bleda2 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Antimodes52 said: http://en.wikipedia.org/wiki/Homosexuality Çok uzağa gitmeye gerenk yok, kaynakları ve açıklamalarıyla wikipedia kapı gibi gösteriyor. Burdakilere göre homoseksüellik bir hastalık degil farklılık. Eger yanlış hatırlamıyorsam daha 2 sayfa önce homoseksüellik hastalık demiştin. Kendi kaynagın, gene seni çürütüyor. İronik.
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Nerede demiş? Tam tersini savnmuş gibi 14. sayfaya kadar geriledim gerçi de iddianı kanıtlarla desteklesen boşuna gerginlik olmasa..
Xhunarion Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Gayler adam kaçırıp ormanda tecavüz falan etmiyorlar. Çok fazla film izlemişsiniz. Yalnız kalınca siz yazılmıyorlar da mesela, var böyle şeyler.
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 xunn yakından bilir eöeröehöeröheörheörehöe
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Spastik_Serce said: b- cinsel olarak birşeyler yaşasalar bile bok yolunu kullanırlarki adı üstünde bok yolu Bu kadar saçma bir şey de duymadım hayatımda. Sen "bok yolu" diyince "Adı üstünde bok yolu" mu oluyor? Belki kendi arasında "Pipi slotu" diyen bir kesim var, onlar da çıkıp "Adı üstünde pipi slotu" der, bre zeki.
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Spastik_Serce said: ulan elin ibnesi benimi gerdi naparsanız yapın ulan. Bir de "Elin ibnesi" ne demek be, sen bunu söyleyebiliyorsan mesela, biz de sana "Elin malı", "Elin kazması" vs. gibi aklımıza gelen herhangi bir hakareti etme hakkına sahip miyiz?
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Erkekin kadina bakisinin homoseksuelin de erkeke bakisi oldugunu dusunmezseniz rahatlarsiniz ey homofobik arkadaslar. Sakin olun.
Öne çıkan mesajlar