Bunneh Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 8800gt yetmiyor mu? 9600 amp edition var bende tüm ayarlar ultrada çok rahat oynuyorum oyunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 9800gt var bendede problemsiz çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 oha bi sorun var o zmn veya emule arkada deli gibi ram sömürüo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 8800gt sonic ile eze eze oynadım, full değildi ama yüksekti ayarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 3 tane grid ard arda açılmış o yüzden kastırmış benim makineyi :) yoksa sorun yok 8800gt ilen de bu arada fir3blad3 oyunun hangi relase'i seninki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 redall ile takılıyoruz her akşam. bir yarış oyunundan bu kadar zevk aldığımı hatırlamıyorum. hergün grik atarız kendimize geliriz. birileri ipnelik yaparsa kasap mod yapmayıda biliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 dasaaa said: en de mal gibi ralli pistini loopda oynamıştım.. 15-20'den sonra zaten kollar ağrıyor dikkat dağılıyor. giriyorsun uçuruma HOOOOPPAAA diye.. bi de araba sürerken "amaan geçerim işte şu aradan!" diyorsun.. hoş olmuyor gerçekten.. T_T Ya sabah sabah HOOOOPPAAA lafina cok guldum ya, ben mia caipim nedir. hala guluyorum. Adam dikkatli suruyor boyle, birden ucurumdan asagi HOOOOPPAAA diyerek dusuyor. ses uzaklasiyor boyle HOOOOPPAAAaaaaaaaa aaa aa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 senko said: bu arada fir3blad3 oyunun hangi relase'i seninki? walla arkadaştan aldım o da biyerden almış. Dvd ye yazıldığı için herhangi bi yerde yazmıyor kimin release i olduğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 daha yeni oynayabildim, süper oyunmuş. hd3650 ile rahatça kökledim ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 geçen gün kurdum tekrardan destruction derby harika yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 yezid said: daha yeni oynayabildim, süper oyunmuş. hd3650 ile rahatça kökledim ayrıca. hd3850 olcaktı pardon =d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 ulan oyunun serverları kapanmış arkadaş ya.artık online oynanmıyor pc ve ps3te ps3 te gt5 den bile çok sevmiştim bu oyunu.acaip keyifliydi online oynamak.demolotion derby drift falan çok iyiydi.yazık olmuş gerçekten.ki hala sürüyle insan oynuyordu ben bu oyunda 6bin saat gameplayli adam gördüm ahahhaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar