Bone Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 şimdi bende bir lg cd-rw bir de lg cd-rom var.. pc tamirden geldikten sonra cd-rom'da bir problem hissettim. baya bi yavaşlamış.. bazı cd'leri açmıyor felan.. "daha önce de vardı sanki" diyerek boşverdim.. format çektim pcye.. şimdi cd-rom hiç çalışmıyor.. acaba ne olmuş olabilir? dvd-rom mu alsam LG'nin? ya da direk dvd-rw alıyım? eheheh[signature][hline]Kenderleme, 01 February 2004 00:29 tarihinde demiş ki: öyle rezalet yüzsüz vatan haini insanlarız yani biz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Çalışmamasından kastın görmüyor ile aynı anlam taşıyor ise ve formatı disket ile attıysan driverını bulman lazım yada disket 98 disketi ise açılışta cd-rom desteği ile başlat var onu seçersen d: E: f: artık neye denk geliyorsa elinin altında hazır olur. Ama problemini tam olarak anlamadım. Biraz daha açarsan belki daha iyi yardımcı olabiliriz.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Çalışmıyoru biraz aç. Cdrom'un tuşları çalışıomu ? Yani tuşa bastığında tray açılıormu ? Güç geliosa belki IDE kablosu gevşemiştir. Sadece taktığım cdlerin hiçbirini okumuo dersen o zaman cdrom'un kafası tozlanmış olabilir derim. Temizleme kitleri var. Deneyebilirsin.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 çalışmıyor dediğin içerde cd dönüp dönüp okumuyorsa cd yok diyorsa belli bir süre sonra. Atıcağına cd-romu açıyosun içindeki lensi kolonyalı bir pamukla hafifce siliyosun geri kapatıyosun cd-romu düzelme şansı oluyor ben 1-1.5 sene böle edare ettim :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 said: Szasstam, 11 February 2004 15:42 tarihinde demiş ki: çalışmıyor dediğin içerde cd dönüp dönüp okumuyorsa cd yok diyorsa belli bir süre sonra. Atıcağına cd-romu açıyosun içindeki lensi kolonyalı bir pamukla hafifce siliyosun geri kapatıyosun cd-romu düzelme şansı oluyor ben 1-1.5 sene böle edare ettim :=) Bunu yaptığında cd-romun yaşama ihtimali varsa onu bitiriyorsun çüünkü o lens çok hassas arkadaşın dediği gibi çöpe atma kararı verdiğinde bunu deniyorsun yada atıyorsun.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Lens temizlenebilir de ama soyle bi olay da olmus olabilir.Eger sen Ccromu CD okumuyo diye tamire gonderdiysen orda onun lazerin odaklanmasıyla oynamıslardır belki.Bu olay cdlerin daha suratli ve daha rahat okuması sağlanıyo ama ayarını dogru yapamazsan ya hiç okumaz ya da bayagı bi kasar cdyi okurken.Bayagı karısık bi olaydır.Sen lensle bi takıl ama olmazsa yeni cdrom daha ucuza gelir tamirden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 bencede sen yeni cd rom al lensi temizlemeye falan çalışma patlatırsın sen pc yi temizlicem diye rezilsin :P gerçi yol paran bile yoktu dimi senin.yazdım demiştim :P [Bu mesaj EagleEye tarafından 11 February 2004 16:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 said: Odrin, 11 February 2004 16:40 tarihinde demiş ki: Sen lensle bi takıl ama olmazsa yeni cdrom daha ucuza gelir tamirden. Aynı paraya gelir çünkü çoğu bilgisayar firması yeni parça takar bozuk olanıda bi ara yaparsa başka bi makinaya yeni diye takar :) her türlü 0 parası ile aynı oluyor ehehe[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 CD temizleme kitleri var. Saklarsın ilerde lazm olur gene.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Cat ama o kitler çok sakat ve çoğu lense zarar veriyor. Bence sen içini aç , kolon ya ve o kulak temizleme pamuğuyla sil o lensi bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 cd-rom'un tuşları çalışıyor.. windows cd-rom'u görüyor.. ama içine bir cd-rom takınca hiçbir tepki vermiyor.. okumuyor. çalıştırmıyor.. cd'yi geri çıkartıp cd-rw'e koyup çalıştırmak zorunda kalıyorum.. windows xp bu arada..[signature][hline]Kenderleme, 01 February 2004 00:29 tarihinde demiş ki: öyle rezalet yüzsüz vatan haini insanlarız yani biz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 lg dvd rom cd write var gayet memnunum[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 said: Odrin, 11 February 2004 16:40 tarihinde demiş ki: Eger sen Ccromu CD okumuyo diye tamire gonderdiysen hayır pc restart atıp duruyordu kendine... geldi yeni windows kurmuşlar üstüne o windows düzgün çalışıyordu.. format attım.. iki windows çıktı karşıma, birisini kurdum diğerini açınca o da kurulmak istedi direk çıktım.. şimdi ilk windowsu kullanıyorum.. bir tek şu cd-rom çalışmıyor.. cd-rw ile idare etmeye çalışıyorum[signature][hline]Kenderleme, 01 February 2004 00:29 tarihinde demiş ki: öyle rezalet yüzsüz vatan haini insanlarız yani biz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 said: EagleEye, 11 February 2004 16:41 tarihinde demiş ki: bencede sen yeni cd rom al lensi temizlemeye falan çalışma patlatırsın sen pc yi temizlicem diye rezilsin :P patlatırım di mi? rezilim di mi? ehehe[signature][hline]Kenderleme, 01 February 2004 00:29 tarihinde demiş ki: öyle rezalet yüzsüz vatan haini insanlarız yani biz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 anlattıklarına göre cdyi takınca "cdrom hiç bi tepki wermio" bu durum çok garip çünkü cdromun driverı yüklü olmasa hatta hdd ye bağlantı kablosu takılı olmasa bile en azından cdyi döndürür. cdyi döndürmemesi kötüye işaret[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 said: Deep-Night, 11 February 2004 19:09 tarihinde demiş ki: lg dvd rom cd write var gayet memnunum Bende öyle bişi alacaktım. Ama almadım sadece cd yazıcı aldım , o tür comboların ömürlerinin kısa olduğunu duydum , ne kadar zamandır kullanıyoırsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar