Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Milliyet said: Oyun dünyasında çığır açan Sennheiser PC 350 profesyonel oyun kulaklığı, oyun tutkunlarını benzersiz bir deneyime davet ediyor. Sennheiser PC 350, sahip olduğu özelliklerle oyun kulaklığı teknolojisini baştan aşağı değiştiriyor. IF 2008 Product Design Award ödülüne sahip olan Sennheiser PC 350, üstün teknolojisi sayesinde mükemmel bir ses kalitesi sunarak oyunlardaki ses efektlerinin en ince ayrıntısına kadar pürüzsüz bir kaliteyle duyulmasını sağlıyor. Katlanabilme özelliği sayesinde kolayca taşınabilen Sennheiser PC 350, şıklığı ve profesyonel görünümüyle dikkat çekiyor. Sennheiser PC 350, uzun saatler boyunca oynanan sürükleyici oyunlarda bile en küçük bir rahatsızlık vermiyor. Diye bir haber okudum alıp kullananınız varmı ? Bahsettiği kadar güzelmi yoksa şişirme bir habermi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Efsane kulaklık arıyorsan Grado alacaksın: http://www.elmasepeti.com/category.php?cID=8&Brand=Grado Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 haberin başlığında öyle demiş ben demiyorum :) grado'yu ilk kez duyuyorum ama Grado GS 1000 nedir öyle 1645,99 YTL ::o ne var bunun içinde altınmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 X-fi xtreme gamer uzerinde sennheiser sk160 kullaniyorum memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozmonot Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 efsane kulaklık varmışta haberimiz yokmuş :) , bana göre efsane DSP 500' dür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 fiyatı ne kadar bunun?? sennheiser ii markadır. denenebilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar