urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 sajhsf bu ne lan. iyice sapıttılar. ne kadar boş olunabiliceğin max düzeyini merak ediyorlar heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 diablotg said: Spidee said: İşte bu gülen arı bize ulu bir yaradanın varlığını gösteriyor. şaka mı gerçek mi bu ?!? gerçek tabi ne sandın? yoksa sen inanmıyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 _ILuVaTaR_ said: diablotg said: Spidee said: İşte bu gülen arı bize ulu bir yaradanın varlığını gösteriyor. şaka mı gerçek mi bu ?!? gerçek tabi ne sandın? yoksa sen inanmıyor musun? 1.şaka mı gerçek mi bu derken onu söylediği şeyi kastetmedim bu söylediği cümlede ciddi olup olmadığını kastettim 2.o arı bariz gülmüo ağız kısmındaki bir durumdan dolayı artık polen mi yoksa kendi yapısı mıdır bilmiyorum beyin onu kendi çıkarımlarına en yakın şekilde bir düşünceye yada bir olguya yaklaştırıyo muhtemeln hepimiz %99 benzer olduğumuz için aynı sonuçları düşünüyoruz istisnalar var tabii ben güldüğünü düşünmüyorum mesela gülemez.Sonuç olarak bu lafa kattiyen inanmıyorum inanmamda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 psikopat gibi sırıtmış ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 kurbağa mükemmel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 diablotg said: Spidee said: İşte bu gülen arı bize ulu bir yaradanın varlığını gösteriyor. şaka mı gerçek mi bu ?!? Böyle bir şeyi gerçekten söyleyebileceğimin düşünülmesi bile hakaret gibi =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 heh yok düşünmeden çok şaşırdım bi an böyle bişeyin böyle birşeyden türetilmesi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 diablotg said: _ILuVaTaR_ said: diablotg said: Spidee said: İşte bu gülen arı bize ulu bir yaradanın varlığını gösteriyor. şaka mı gerçek mi bu ?!? gerçek tabi ne sandın? yoksa sen inanmıyor musun? 1.şaka mı gerçek mi bu derken onu söylediği şeyi kastetmedim bu söylediği cümlede ciddi olup olmadığını kastettim 2.o arı bariz gülmüo ağız kısmındaki bir durumdan dolayı artık polen mi yoksa kendi yapısı mıdır bilmiyorum beyin onu kendi çıkarımlarına en yakın şekilde bir düşünceye yada bir olguya yaklaştırıyo muhtemeln hepimiz %99 benzer olduğumuz için aynı sonuçları düşünüyoruz istisnalar var tabii ben güldüğünü düşünmüyorum mesela gülemez.Sonuç olarak bu lafa kattiyen inanmıyorum inanmamda adam kastı lan (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Ulan arıya bak .meşur oldu be.. Hangi akla zarar o arının güldüğünü düşündüm bilmiyorum ama galerime ekledim çok süper >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 evil şaban olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 I will steal all of your cookies. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 >:D< bu smile yerine o arının suratı konulsun bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 onun suratı öyle. arını ağzı olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 insanlar ne garip illa bişeyleri bişeylere benzetecekler:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 B)-yanlız biraz araştırdım ve doğruluk ihtimalinin yüksek olduğunu ögrendim..... evet komik olabilri inanılmaz olabilir hatta bu ne saçma iş diyebilirsiniz ama arıların yüzkasları varmış ve bunlar duygulara oranlı çalışıyor yani o arı gülüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 sakallı celal: BELEŞÇİDİR O yoruma gel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar