Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Birbirini Bulamama Sorunsalı

Sleeper

Öne çıkan mesajlar

Dun aksam zehirledigim arkadaslarım ile birlikte oynamak icin yemekten sonra oturdum blgisayarın karsısına actım aoc bir guzel de mesajlasıp kurduk 4 kisilik partimizi ve west gate in onundeki kopekli adamın onunde bulusmaya karar verdik... buraya kadar hersey cok guzeldi ama 3 kisi birbirini gorurken ben onları goremiyordum!!! isin daha da kotusu onların gordugu diger player lar ile benim gorduklerim birbirini tutmutordu!!! daha sonradan restartlar ve baska char lara girip cıkmalar ile duzeldi ben de onları gordum ama 1,5-2 saatimi bosa harcadım bu tarz "salak" bir durumla karsılasan oldu mu daha once ???
Sosyal ağlarda paylaş

yeni konu acmak istemedim bir de daha once birileri yazmıstı sanki onu da bulamadım sorun su:
biz birkac arkadas kasmaya baslıyoruz hemen herkes class larını belirledi ancak okudugum birsey aklıma gelince duraksadım
farklı ırkların yollarına farklı sehirlerde devam ettigi dogru mu ?
farklı ırklar yollarına farklı sehirlerde devam etmek zorunda mı ?
bizim birlikte oynama istegimizi sehirlerarası kosturmak dısında engelleyecek bir sorun var mı ?

simdiden tesekkurler...
Sosyal ağlarda paylaş

Şehirler arasında çok mesafe yok aslında, hepsinin 1 adet ana şehri 1 adetde düşük seviye quest mekanları mevcut ve muhtemelen bu yerleri dolaşıp duracaksınız zaten =).

Instance seçimine gelince, parti yapmış iseniz map in solundaki sarı ok düğmesine bastığınızda bir instance ın yanında yıldız görüyorsanız takım liderinin o instance da olduğu görülebiliyor, ya da msn icon u gibi olan meret parti içindekilerin nerede olduğunu gösteriyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...