sweetheart Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 internetten download yapıyorumm ama mpeg formatındaki dosyaları VCD formatında yazamıyorum bi türlü gerekli dosya bulunamadı diyor.Nasıl bi çözüm yaratabilirim program olarak nero kullanıyorum. bazıları mpeg leri başka formata gçevirmelisin dediler de nasıl bi çözüm bulabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Yapacağın işlemi sırayla yazıyorum eğer farklılık varsa üzerinde konusuruz tekrar. Neroyu açtıktan sonra gelen wizardda: CD Compile a new CD Other CD formats Video CD Finish Dosyayı bulup programın sol altındaki büyük bölgeye sürükleyip bırak. Fakat dosyayı normal Windows explorer ile bul sonra sürükleyip neroya bırak. Neronun sağ tarafındaki bölümden bulup sol tarafına sürükleyip bırakma. Aslında işlemde bir farklılık yok ama daha önce bana da olmuştu program içinden anlamsız bir şekilde o yüzden her ihtimale karşı böyle yap diyorum. Sonra Opens the write CD dialog düğmesine bas. Soldan 9. kırmızılı düğme. Çıkan Ekranda hız ayarlarını yapıp burn tuşuna bas. Sonucu bana bildir. [Bu mesaj ghaldszar tarafından 11 February 2004 21:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar