Delacrimosa Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 zaten assasin olarak ilk sen dalmazsan, yatman an meselesi... Hele rangersa karşındaki bık geldi resmen, 34 ken 54 conq. kestim, 34 ken 21 rangera boyun eğdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 genel adabı bilmiyorum da bene genelde gördüklerime dalmam ama o huzurlu ortamı bozan olursa ona dalarım sonra geri kalan herkese dalarım sonra da kaçarım, hehe. ha bi de, ooc'de bırbırbır drama yapanları görürsem düşünmeden dalıyorum, dramayı devam ettiriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Başkalarına genk yapanlara dalıyorum çok zevkli ve asil bir duygu oluyor. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Ayni sekilde düsünüyoruz durduk yere kimseye bulasmam sonucta lvl kasiyoruz. Ama olurda birilerini rahatsiz eden görürsem lvlina bakmadan saldiririm, o arada harcayacagim degerli ve kisitli dakikalarimin hic önemi yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 http://forum.goonheim.com/showthread.php?t=1073 diger server da adamlarin ganklemesi ust katlara kadar cikip, ban leme tehdidine bile ulasmis. adamlar ogranize bir sekilde insanlari cileden cikartiyorlarmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 bir de her pvp den, her gank den sonra size atilan tell ler beni cok bayiyor, ister 1vs3 olsun , ister boss dovus sonrasi olsun. eger ki ffa pvp ye geliyorsaniz, savasi kaybettikten sonra karsiya tell atmayin, iste yiyosa gel, vs vs gibisinden, bu sizi daha da lamer veya kid seklinde gosteriyor karsi tarafa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar