hasansemre Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 said: horacegoesskiing, 11 February 2004 14:09 tarihinde demiş ki: ahah.. dur biraz da biz yazalım.. çoraplarınızı google da (eskiden altavistaydı tabii... aratayazdım ordan onun için sölüyorum..) arattıysanız. kahve dökünce eliniz ctrl+z aradıysa arıyosa... önemli, kıllı bi iş yapmadan önce save/quicksave yapmak aklınızdan geçiyosa. watson adında bi doktora asla gitmeyi düşünmüyorsanız... Bunlar mükemmel işte ben sınırsız undo istiyorum 10 kadar da redo hakkı yazarlarsa bana sevinirim.Harbi lol yani.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 "13. Asansore bindiginizde gitmek istediginiz kata ait dugmeyi cift tikliyorsaniz." -bunu yapıyorum hatta bi çok düğmeli dalgada bunu yapıyorum hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 said: fedaykin, 11 February 2004 14:27 tarihinde demiş ki: Bakın sevgili kardeşler, sizin için 14400 modemden 33600'e geçiş müthiş bir olay değilse, hele hele 56k modemi hiç kullanmadıysanız zaten bu test size göre değil. Bu bizim gibi PC olayına 8086 veya 80286 ile filan başlayan kişiler için hazırlanmış bir şey. Yani hayatınızda ilk bilgisayar p serisiyse zaten bunlar size pekde fazla uymaz. 286 ile başlayan bilgisayar hayatımın büyük kısmını barbarian ve prince of percia oynıyarak geçirmeme rağmen 14.400 veya 33.600 olan bi modemim olmadı direk 56k ile internet gördüm. 5.30'luk deniyodu sanırsam defter kağıdı gibi disketlerle çok oyun oynadım. win95'i gördüğümde aha win yazmıyacam diye çok sevinmiştim. Renkli monitör de çok büyük bi adımdı benim için hatta 486dx2 ve cd sürücü ama yinede win 3x'deki ikonu devlet dairesi tipi dolap olan şimdiki adı ile myComputer olan bölümü hala tek geçerim.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Ehehe efet harddisk daha icat olmadan önce bir 5.25 birde 3.5'luk çifte disket sürücülerle hallederdik işlerimizi, herkz eşitti. Sonra hard diskler çıktı mertlik bozuldu :-P[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 dial up varken 1 ve 4 geçerliydi, şuan hiçbiri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brave Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 ilk 14400 hızlı modemimi aldığımda ozamanlar tek bildiğim site www.nba.com mu neydi öle bişeydi sırf Nba yedeki adamların fotoları için net bağlattırmıştım eve sonra bağımlılık yaptı. Ozamandan bu zamana bir yere gitsem orda uzun süre kaldığımda ve tabi bilgisayarda olmayınca.Elim ayağım titremeye başlıyor agresif oluyorum.Gözlerim kan çanağına dönüyor ve tabiki ailem bana böle birşey olduğunu görünce gene annem babama seninkinin gene bilgisayar krizi tuttu diyor bende bilgisayar değil esasında internet krizi tutuyor tabi onlar anlamıyor ha internet ha bilgisayar bende gerçekten böle şeyler oluyor eğer sizdede oluyorsa öğrenmek isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brave Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Hala dial up kullananlara bir taktik veriyim eğer nete girme hastasıysanız.Hayatınızı bilgisayara göre kuruyrsanız ve faturalarınız 3 sayfa yı aşıyorsa.Biran önce bir tana DİZ Üstü Bilgisayar alın.Ve teyzeniz amcanız dayınız farketmez sizi özledim diye gidin :) ve orda bulduğunuz herhangi bir telefon hattına takın tabi durumları iyi falansa :D yani gidip adamın iki üç kuruş parasınıda yemeyin haa sülaleden zengin birine gidin. sonuç olarak pederiniz ay sonundaki 3 sayfalık faturayı görünce kaçmak zorunda kalmıycaksınız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 said: fedaykin, 11 February 2004 16:47 tarihinde demiş ki: Ehehe efet harddisk daha icat olmadan önce bir 5.25 birde 3.5'luk çifte disket sürücülerle hallederdik işlerimizi, herkz eşitti. Sonra hard diskler çıktı mertlik bozuldu :-P Allahtan ben harddisksiz zamanları görmedim :-P ama o disketlere hastaydım ve Bursa'da oturmama rağmen Adapazarından amcama gönderttirirdim o disketlerden nerden nasıl alıncağını bilmiyordum.Baya komik bi haldeymişim.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 bi kere gaza gelip 36 disketlik bi oyun almıştım street fighter serisinin bi oyunuydu sanırım oyunu kurup çalıştırıp oynamam 2 günümü almıştı hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soniayt Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 hatırlıyorum da üniversiteye ilk gittiğim sene kaldığım evde bilgisayar yoktu 6ay bilgisayarsız geçirdiğim için bankada gördüğüm bilgisayarlara hatta bankamatiklere saldırdığımı hatırlıyorum. hey gibi nasıl günlerdi onlar hatta arkadaşın birinde 32mb ramlik bilgisayar görmüştüm düşünün artık o kadar çağresizdim. şimdi hayatım düzeldi :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Internetten erotik :) resim indirirken daha saçları göründüğü an resmin güzel veya çirkin olduğunu anlardık. 14.400 modemle 130MB resim indirdikten sonra insan artık pro oluyordu. Her bir resim yaklaşık 1 dakika falan sürerdi. [Bu mesaj Absolut tarafından 11 February 2004 17:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Doom oynayabilmek için Ram gerekmişti de babmdan 4 RAM almak için borç almıştım 8 RAMle kral gibi Doom oynamıştım. HD toplam 42MBdı ama yurtdışından kuzen 80MBlık getirmişti de rahatlamıştık. Eğer aklınız karıştığında memmaker.exe çalıştırmayı istiyor iseniz siz de yaşlısınız.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soniayt Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 hatırlıom da eve ilk bilgisayar aldığımızda ben ilkokul 4 e gidiyorudum(tabi ozaman ilköğetim değildi yaşlandım :-( ) ms-dos olayı falan windows falan da yoktu.ms dos kipinde "cd..", "dir" onları ezberlerdik.birde ilk oynadığım oyunu hiç unutmam prince şimdi cep telefonumda oynuyom vay be hey gibi günler interneti de orta 2 deydim aldığımızda koskoca antalya da chat yapan bir ben birde bilge(chat ta tanıştık irc olayı...kulakların çınlasın)vardı. birde bağlanmak büyük dertti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 İlk oynadııım oyun Operation Wolf tür. Bi de Prince of Persia. 386 vardı 1 MB ram, 120 mb HDDsi vardı. Ultra ydı markası. Amstrad (Hani şu müzik kasedi şeklinde kasetleri olan - bu makine sayesinde okula gitmeden okuma yazma öğrenmiştim) ın üstüne süper gelmişti bu makina bana. Windows 3.1 vardı emektar. Sonra 486 2 MB ye yükseltmiştik makineyi. Bi de 33600 modem almıştık. İngilizceyi Monkey Island ve Indiana Jones(advanture olanlar) serileri sayesinde öğrenmiştim biraz. (Çok iyi hatırlarım Monkey Island I de Hook adasına telin üstünde tavuğu kullanarak geçiliyomuş 2 hafta falan uğraşmıştık kuzenle bunu bulmak için). Sonra P 166 MMX aldım. OYUN çıkmıyodu artık piyasaya. Sonra bi gün Daggerfall ı gördüm 5 yıl bozunca da bilgisayarda geçirdiğim sürenin %50 sini yedi. Bu oyun sayesinde hiç bi zaman ingilizce çalışmak zorunda kalmadım Güzel günlerdi...[signature][hline]130013005 [email protected] MSN:[email protected] [Bu mesaj Dagger tarafından 11 February 2004 21:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar