LiquiD Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 efenim tarihi eser olan bilgisayarımdan kurtulmuş ve yeni bir bilgisayara kavuşmuş bulunmaktayım.(p4 ekrankartı:geforce4) ben yaklaşık 2000 senesinden beri bu oyun hadiselerine pek uzak kaldım. arada gerçek manada starcraft ve ultima online oynadım(multiplayer ikisi de) sadece. arada bir, eski oyunlar girdi bünyeme lakin fazla takılmadılar. özellikle 3d oyunları evime sokamadım dahi, bilgisayarım komplekse girecek diye. şimdi bana oyun tavsiye ediniz. first person shoot tarzı dışında, bütün yeni ve kaliteli oyunlara açığım. her daldan gelebilirsiniz.(oyunlar single için olacak. multiplayer hadisesinden gına geldi.) oyunların adını verirken, hafiften açıklamalar veyahut linkler filan verirseniz pek müteşekkir olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 freelancer diye bir oyun çıkmıştı geçen yıl, uzay geminle maceradan maceraya koşan bir maceraperest i canlandırıyorsun arama dan hakkında bir sürü topic bulabilirsin madem o kadar uzun süre sc oynamışsın warcraft 3 roc ve expansion ı tft u denemezsen ayıp etmiş olursun[signature][hline]Öyle deli gibi esme başım dönüyoooooor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 wc3'ü evde değil de, cafede, arkadaşlarda filan oynadım bayağı. ancak o tarz bir strateji oyunu ancak multiplayer'a yakışır. yani alırım, oynarım campaignleri, sırf videoları izlemek için ama nereye kadar. ben single için istiyorum. tek başıma, huzurlu bir şekilde oynamak istiyorum, ehem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 star wars kotor[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 liq git kotoru al acaip sarıyo baska single yarıs dicem araba sevmezsin sen fantastik lazım sana hmm hmmm hmmmm ne bilim git heroes al railroad tycoon3 al ama oncelikle kotoru al her turk gencinin evinde bulunmasi gerek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 kotor motor, nedir bu yahu? anlatın biraz da alayim. veyahut link mink verin bir yerlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 dorsia railroad güzel baya al bence ben cok sevdim bak liqcim kotor knights of the old republic republicle dierleri of neydi adı (bariz short time memory loss yasıorum ya) savasıolar.sen bi askersin jedi falan oluosun..baya bi guzel konusu acaip surukleyici o kadar yıldızı kazandın lan solesene bi ps2 alsınlar sana hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Star wars : Knight of the old republic (KOTOR) ... 3rd person gorunuslu 3.5 edıtıon ın SW ye modıfıye edılmıs halıyle yapılmıs RPG turu bır oyun ... sahsınca notu 9/10 ... spellforce : order of dawn ... runeslave denen bır char ı yonetıp rpg-stratejı olan ıyı grafıklı bence ıyı bır oyun ... notu : 8.5/10 ... Need For Speed : NFS underground ... Hastalık resmen .Bılırsın araba yarısı ıste ... notu : 8/10 ... Elder Scrools 3 : Morrowind ... 1st ,3rd person gorunuslu cok ıyı bır RPG ımsı oyun ... Notu : 9.1/10 ... yaw canım sıkıldı sadece ısımlerı verecem ... usttakılerle bırlıkte bence alttakılerıde mutlaka edın ... Mafıa ... Call Of Duty ... Homeworld 2 ... CC Generals & Expansıon ... Max Payne 2 ... Prince of Persia : Sands of time (GFX ıstıyo)... Prates of Caribbian ...[signature][hline]The Bagımsız Oyun Bagımlısı ... Ateş bilmez nasıl yaktıgını ... Aranel Lúinwë ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 hım hepsini alırsa 20milyondan fazla hatta 30 milyon falan bırakıcak dukkana bu da onu hic mutlu etmicene gore evet evet 0.01% lik dilimi buldum!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 0.01 değil 0.1 evet gıcığım :) [signature][hline]Kenderleme, 01 February 2004 00:29 tarihinde demiş ki: öyle rezalet yüzsüz vatan haini insanlarız yani biz.. [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 11 February 2004 02:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 hayır 0.01% 0.1 olsaydı 100.1 olurdu ;) tamam sıctım lisedeykende matematikten kalırdım zaten hep ehe [Bu mesaj Bathory tarafından 11 February 2004 02:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 ekran kartın gf4 ti ise prince of persia:sands of time'ı kesin al, ti değil de mx ise, yanına bile yaklaşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Ghost Master süper oyundur. Oyundaki amaç hayaletlerini kullanark etrafa korku salmak :). Her görev farklı bir mekanda geçiyor. Mesela bi bölümde bütün ev ahalisini korkutarak kaçırman gerekiyor. Diğer bi bölümdede hayaletlerini kullanak 4 maceracının kaldığı bir evdeki mahsendeki hayaleti çağırmalarını sağlaman gerekiyor. Ayrıca her görevin içinde gizli hayaletler var eğer bu hayaletleri serbest bırakabilirsen senin takımına katılıyorlar. Her hayaletin kendi özgü güçleri var. Oyuna adventure/strategy diyebiliriz.[signature][hline]Muhendis A'abof Eclipse Muhendis of Atlantean [retired] Even a Jedi could LD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Battlefield 1942 ayrıca Medieval Total War-->Stratejinin Kralı[signature][hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar