Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pretbc Union


Fin

Öne çıkan mesajlar

slm
Sylvanas serverında bi grup alliance olarak vw instance farmlıyoruz.bi kaç haftadır daha bi düzene oturdu diyebilirim.
her hafta Ony,Zg,Mc,Bwl,Aq20,40,Naxx temizleniyor yada hedefleniyor =).Şu an tarihi kesin olan sadece Naxx var her cumartesi oyun saatiyle 19:00 gibi baslıyoruz(ne kadar ilerleyeceğimiz tamamen raide baglı geçen hafta kel'thuzad indi flm ondan önceki hafta 4hm wipefest oldu ama gayet iyiye gidiyor ilk haftalarda naxx'a giremeyen 7-8 adam vardı attuned oldukları halde daha once hiç girmemişler flm =p pretbc oncesi pek fazla raid yapamayan 3-5 kişiydik düzenli devam edince baya bi ilgi arttı su an aramıza katılmak isteyen olursa
sylvanas ally Argust/Santillius whisper 60olmanız yeterli tum attunement questlerine yardım edebilirim (:


http://www.vimeo.com/1060246
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hazir baslik bulmusum, firsati degerlendireyim. Tesekkurler Fin :)

http://z11.invisionfree.com/Antiquity_Bound/index.php

Auchindoun'da Pre-TBC guildiyiz, horde tarafinda. ZG bitti, AQ20'de 3 boss kestik. Daha fazlasi icin uye eksigimiz var, eger ilgilenen olursa yardimci olurum.
Bir de alliance tarafinda baska bir guild var, ama onlar cok onde bizden. AQ40 falan yapiyolar.

TBC enchant, item, pot vs. her sey yasak bizde; en azindan guild run ve raidlerde. PVP itemlari olarak da reple gelen itemlara izin var, R13-14 yasak yine eger Warlord veya HWL degilseniz. Warrior haric her classa ihtiyac var. Bir kisi bile basvursa sevinirim acikcasi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

o kdr ciddiye almıyoruz biz açıkcası naxx dısında diğerlerinin kesin bi saati yok ama her hafta temizlemeye calısıyoruz dps-tank-healer olarak zg mount ve polymorh turtle farmlıyorduk :p bi gün yolumuz mc flm düştü bu sekilde gelişti cumartesi raid free day oldugu icin naxx'a gidiyoruz onun dısındaki raidler 23:00+ normal raidler bittiğinde oluyor
yada sabahları 10:00-16:00 arasıda olabiliyor
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

FreEmoon said:
WoLK gelince her WoW accountu zaten otomatikman TBC aoocuntu haline gelicek. Yani level 60 guildler çok bastırırda bu sistemi değiştirimi bilmemde, WoLK gelince o level 60 elemanlar illaki 61 olmak zorunda kalıcak.


Bundan emin misin? Var mı source?

Ayrıca evet, Naxx kalkıyor, yerine DK starting area geliyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

%100 emin olduğumu söyleyemem. Bunu aylar önce blue posttan okumuştum ama bu aralar blizzardın blue postlardan verilen bilgilere uymama gibi bir alışkanlığı belirdi. Fikir değiştirmişlerse bilemem.

Blue posta "normal WoW'un level limitinin 70'e çekileceği ve outland'ın onlar için aktif hale getirileceği, WoLK çıktıktan sonra oyuna başlayan birinin WoW+WoLK almasının yeteceği" gibi şeylerden bahsediliyordu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bir bakıma haklısın ama bence güzel bir ticari fikir. Sonuçta oyuna yeniden kazandıracağı birine, artık hiçbir anlamı kalmamış bir bölge olacak outland hakkındaki expansionu aldırmalta pek hoş olmayacaktır.

Adam "ulan ben TBC'yi niye alıyorum level atlarken quest yapmak dışında adımımı atmayacamki ben oraya" diye düşünüp, WoW'a başlama konusunda 1 tane daha eksiye sahip olacaktır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Gangren said:
Abartı haksızlık olur TBC alanlara, mali açıdan.


katılmıyorum, biz aldık tükettik, zaten artık aynı degerde diilki.
Öyle bakarsak ben Wowu ilk çıktıgında 90milyona almıştım, şimdi 3-5 kuruş bişi olmuştur herhalde.
Keza TBCde öyle, 75le açıldı şimdi o da ucuz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada charlar raid yapa yapa illaki 61 olur demişsiniz ama, Lvl 60tan sonra sadece outlands te xp alınabilio sanırsam. Yani 500kere de naxx yapsan 61 olmazsın. Değiştirmedilerse tabi...

Oyunun eskiden neden daha zevkli olduğuna gelincede... Çok basitçe diyebilirim ki daha zordu. Şimdi kasıosn kasıosn 1 ay sonra yine herkezde aynı gear. Resmen inspect yapmak için sebep bırakmadı adamlar.

Bwl kesinlikle bt den daha zordu. Şimdi sadece sunwell biraz kasış bi mekan ama bende yinede naxx la kapışamaz. Şahsen ben naxx a girememiştim guildimiz o kadar iyi değildi ama yinede insanın t2 si olması ayrı bi keyifti başka bi adam gibip 5men instance farmlayıp seninle aynı gear ı alamıodu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

naxx zordu çünkü bazı encounterlar gubidik şeyler isteyebiliyordu (four hm'nin 8 adet tier3lere bezenmiş tank istemesi gibi) ve naxxı yapabilmek için gerçekten gear önemliydi. bwl'yi loot olarak süpürmeden girmenin bir esprisi yoktu. ama şimdi pek öyle değil. item sadece raidle gelmediği için guildler BT seviyesine daha rahat ve hızlı bir şekilde ulaşabiliyorlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...