Perfectionist Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 my balls are shaking Bu nasıl oluyor açıklayabilen var mı? -1 ne ifade eder? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 iki kutu yanında taşındı yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 taşınmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 açıldı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Konu taşınmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 veştitsanınkiler -1 mi sayılıo nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 4 mesaj kalmış balonunun patlamasına biraz daha şaşırırsan olacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Asteroth said: Konu taşınmış. evet öyle olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 nileppezdel said: 4 mesaj kalmış balonunun patlamasına biraz daha şaşırırsan olacak ;) Tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 şaka mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Peter said: şaka mı? Şaka değil SS aldım koydum işte. Buarada bu balon, madalya sevdasını pek anlayamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 3 daha edit: 2ymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Sevda yok balonun patlasın komik duruyo diye dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 bu ne abi siz sayıylamı geliyosunuz buraya?forumtr elemanlarımısıınz patileri uyuz eedin rahatsız edin diye.çok manyak bişey gibi OMG FOSDFSMÖ3 !!^'i123ÜNLEM diye açmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 emo turkey den gelıyorlar kanımca bır cesıt ıntıkam ıste mısılleme yapmalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 sadfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Perfectionist said: Peter said: şaka mı? Şaka değil SS aldım koydum işte. Buarada bu balon, madalya sevdasını pek anlayamadım? bende balonunla gelir gelmez her bişeye şaşırma sevdasını pek anlayamadım.Bize normal geliyo bu,neden bu kdr ünlemli şaşırıyosun ki?İlk girdiğin her yerde her şeye şaşırıyo musun sen böyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Asteroth said: Konu taşınmış. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Anlayamadım niye herkesin yüklendiğini? Forumda yeni olan birisi basit bir soru sormuş, herkes saldırıya geçmiş. Millet saldıracak, ayar verecek yer arıyor post kasmak amaçlı, sonra da soruyu sorana post kasmak için mi soru soruyorsun deniliyor. Şimdi bana da yaparsınız ya aynı suçlamayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Hayır zaten sorması gereken yer de yanlış ki. Madem yenisin oku forum kurallarını öğren ona göre yaz yani. Ondan sonra tepki almaz belki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Sorsa ne olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 valla ben topıcın garbage ucacagına ınandıgın ıcın sacmaladım yoksa bulasmazdım hıc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 basit bi soru sormuşta bu kadar OMG!!!! ler bilmem neler zaten bi spoilerda bi açıkta iki resim duruyo falan,neden bu attention seeking?? Yani bize göre gayet basit bişiy bu,forumun şekli böyle hepimiz ilk kez gördüğümüzde "aaa ilginçmiş" demişizdir,her gelen "aa değişik bişiymiş bu" dediği her şeye OMG diye başlık açıcaksa ohoo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Forum sistemiyle ilgili sorular paticik.com bölümünde sorulmalı bu biir, caps açık OMG WTF JFC! diye başlıklar açılmamalı bu ikii, biri spoiler içinde biri de dışında iki resim konmamalı bu üüüç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 aquatik said: Anlayamadım niye herkesin yüklendiğini? Forumda yeni olan birisi basit bir soru sormuş, herkes saldırıya geçmiş. Millet saldıracak, ayar verecek yer arıyor post kasmak amaçlı, sonra da soruyu sorana post kasmak için mi soru soruyorsun deniliyor. Şimdi bana da yaparsınız ya aynı suçlamayı.. sen ne diyon ya hahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar