Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 bende 2 tane kedi var. bitanesi dişi bu dişi azmıştı uzun zamandır bağırıyodu falan nese geçende sustu. sustuğu gün kan işedi kendisi dün bidaha kan işedi bugunde 2 kere işedi. hasta gibide durmuyo kendisi oyun falan oynuyo sürekli uyumuyo varsa bilgisi olan bu durumla alakalı paylaşırsa sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Yanlış yere açmışsın sanki? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 patipet diye bişi vardı dimi?? dalgılınlakla benim kedim kişisel bişi lan diyip buraya açtım yarı panikle kusura bakmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 patipete alsın biri topağı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 patipet e atıyorum konuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Acilen bir veterinere danış derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 gidicem birazdan veterinere... valla başka şehirdeyim doğru düzgün arkadaşım yok 2 senedir saçma sapan geçiyo istanbuluda bok gibi bıraktım kaçtım buraya.. bi kedilerim var beni rahatlatan onlarada bişi olursa öff kineöf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 kesinlikle veterinere danışmalısınız, mümkün olduğunca kısa sürede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eloise Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 2 tane kedim var, ayni problemleri yasadik; hala da yasiyoruz. 10 yasindaki hanim kizimiz da ara ara kan kusuyor, kan isiyor, kakasi da kanli. diyet mama kullaniyoruz uzun zamandan beri, beslenmesinde problem yok. tabii eger sen normal market mamasi yediriyorsan oncelikle tavsiye edebilecegim diyet mamasina gecmen. (biz yasadigimiz sıkıntılı hastaliklar yuzunden hills k/d kullaniyoruz) veterineri ile en son "aa yeter ama mamamiz da diyet mamasi noluyo kizimiza" konulu bi konusma yaptigimda bana, kanli kusma vs.lerin duzenli yapilmayan parazit asilari nedeniyle de olabilecegini soyledi. bu arada bahsi gecen kedim ameliyatli, yani kisirlastirilmis. eger seninkinde boyle bir durum yoksa regl bile olmus olabilir. sonuc itibariyle en kisa zamanda veteriner veteriner veteriner! bol yumaklar kedine, umarim biseyi yoktur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 teşekkürler bişiler yazanlara dün veterinere götürdüm. idrar yollarında kristal ve iltihap dedi. felaket bi iğne vurdu kendisine. zar zor tuttum. kastan antibiyotik vurdu ): sonrada ilaçlar verdi bugun başladım ilaç tedavisine. mamayı hill's yaptık. ama yemedi mama falan söyledim bikaç güne yemeye başlar dedi veteriner bugun yine gittim falan. bugun kalmadı kanlı idrar olayı ama hayati olarak tehlikesi en az 2 hafta boyunca sürebilirmiş. ilaca devam edicez söküp atana kadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eloise Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 durumumuz ayni desene :) diyet mamalarin aromasi dusuk oldugundan ilk bi kac gun üff die kokluyolar sonra ac kalinca mecbur caktirmadan gidip yiyolar :) benim ogluma sonda takildi, 2 hafta boyunca veteriner kontrollu yapti cisini(veteriner sidik kesesini sıktı oyle cisini yapti gun X 2); 8 yasinda kaldiramaz dendi komalik oldu 1 hafta baygin dolandi. ama ne yapti ne etti basligina ragmen sondalarinin hepsini yogik hareketlerle soktu ckartti. smdi zipkin gibi eheh. bu olaylardan sonra patiye o kizginlikla piyasada o morlara burunmus dandik whiskas hakkinda neler yazicaktim neler, ama tutmustum kendimi. is bu duruma gelmeden mumkun mertebe beslenmesine dikkat. cok zirvalamiyim ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 sakın diyet mama vermemezlik, konuyu önemsememezlik yapmayınız, benim haydut'um da böbrek yetmezliğinden ölmüştü. kedilerde böbrek ve idrar yolları hastalıkları son derece tehlikeli ve sini olabiliyor, çok çok ciddiye almak lazım :/ acil şifalar dilerim kediciğe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 işemesi normal genelde üreme dönemlerinde yapıyor kediler bunu. bi de işeyen kedin daha önce çiftleştirildi mi? çünkü çiftleşmeyen kedi bu dediğini yapmaz. kan gelme olayına gelince kopeklerdeki gibi adet donemleri senede 1 kez falansa ondan da olabilir belli bir süre kan bırakır ondan sonra normale de donebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 daha çiftleşmedi kedi. kedilerde regl sürecini biliyorum böyle değil. hala idrarında kan var kendisinin. bi anda kilo vermişti incecik birşey olmuştu iştahı biraz açıldı az bişide olsa toparladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
minnoþ Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 ya benim kedim kanlı idrar yapıyo ama kilo kaybı yok oyuun oynuyo beslenıyo mama ve yemek turu yemekler yıyo ama idrarını yaparken 4_5 gun once bıraz zorlandı sonra yaptı kansız bır sekılde sonra 6gunde kanlı yapmamısta idrarında zorlanmıs ve kan damladı lutfen bır cevap atın napmlaıyım ama hıc bır skeılde hasta gıbı gozukmuyo obur tuvaletınıde yapıyo sadece bıraz zorlandı ve kanlı damla damlattı ama cok degıl ve hayatı tehlıkesı varmı tum kedılere hayvan severlere acıl sıfalar versın bızede(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Steve Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 If your cat jumped down from a wall or something, it may damage its capillaries temporarily. No need for panic. If not, kidneys are gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Kediyi al, bir veteriner kliniğine götür. Buradan sana reçete yazamam ama oradaki arkadaş yazar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 azmak diye bir şey yazılmış orda.ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar