mardox Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 arkadaşlar bi gün gaza gelip bavulumu valizimi toplayıp level 20 halimle tee aquilon'a kadar yürüyüp orda level kasabilir miyim? quest fln verirler mi bana? ( misal wow'da thrallmarda başlayıp sonradan tirisfal glades'e gidip orda kasmak gibi) stygia'daki mage arkadaşımla ortak kasmak istiyoruz da bilemedik nasıl yapcağımızı :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Zor değilki, Khemi de başlarsan sadece OT ye git oradan batı kapısından cornell e kadar ilerleyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 mardox said: arkadaşlar bi gün gaza gelip bavulumu valizimi toplayıp level 20 halimle tee aquilon'a kadar yürüyüp orda level kasabilir miyim? quest fln verirler mi bana? ( misal wow'da thrallmarda başlayıp sonradan tirisfal glades'e gidip orda kasmak gibi) stygia'daki mage arkadaşımla ortak kasmak istiyoruz da bilemedik nasıl yapcağımızı :s tabi arkadaşlar, zonelar arası her zaman geçiş yapabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 gidersin tabide level 20 halinle kasmak zor olayacakmı oralarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 abi her sehirde level 20 icin zone vardır, aquilonian'lar nereye gidiyor tortage'dan sonra eheh =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Valla ben ilk memlekete döndüğümde (Stygia), bayağı bir fenalık geldi. Çöl, çok sıkıcı vesaire. Kapattım ben de Conan'ın memlekete gittim. Havası da iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Alexi_Septimus said: Kapattım ben de Conan'ın memlekete gittim. Kapattım derken, fille mi? Gergedanla mı? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Alexi_Septimus said: Valla ben ilk memlekete döndüğümde (Stygia), bayağı bir fenalık geldi. Çöl, çok sıkıcı vesaire. Kapattım ben de Conan'ın memlekete gittim. Havası da iyiymiş. ahaha naaptın abi =), en sevdigim yer khemi benim, cok super atmosferi var, sonra cimmeria, en son aquilonia geliyor, aquilonia dandik ya, duz sehir oyle eheh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 khemi'nin müzikleri süper ama çöl bayar :) bu arada bölgeler arası ulaşım kolaymış cimmeria'dan aquilon'a oradan stygia'ya npc'lerle konuşarak gidilebiliyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 O npc ler öyle yanyana degilki insanın canı çıkıyor koş babam koş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 khemide saz çalıyo arkaplanda, memlekette gibi hissediyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar