mardox Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 arkadaşlar bi gün gaza gelip bavulumu valizimi toplayıp level 20 halimle tee aquilon'a kadar yürüyüp orda level kasabilir miyim? quest fln verirler mi bana? ( misal wow'da thrallmarda başlayıp sonradan tirisfal glades'e gidip orda kasmak gibi) stygia'daki mage arkadaşımla ortak kasmak istiyoruz da bilemedik nasıl yapcağımızı :s
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Zor değilki, Khemi de başlarsan sadece OT ye git oradan batı kapısından cornell e kadar ilerleyebilirsin.
tantun Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 mardox said: arkadaşlar bi gün gaza gelip bavulumu valizimi toplayıp level 20 halimle tee aquilon'a kadar yürüyüp orda level kasabilir miyim? quest fln verirler mi bana? ( misal wow'da thrallmarda başlayıp sonradan tirisfal glades'e gidip orda kasmak gibi) stygia'daki mage arkadaşımla ortak kasmak istiyoruz da bilemedik nasıl yapcağımızı :s tabi arkadaşlar, zonelar arası her zaman geçiş yapabilirsiniz.
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 gidersin tabide level 20 halinle kasmak zor olayacakmı oralarda
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 abi her sehirde level 20 icin zone vardır, aquilonian'lar nereye gidiyor tortage'dan sonra eheh =)...
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Valla ben ilk memlekete döndüğümde (Stygia), bayağı bir fenalık geldi. Çöl, çok sıkıcı vesaire. Kapattım ben de Conan'ın memlekete gittim. Havası da iyiymiş.
DA2019 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Alexi_Septimus said: Kapattım ben de Conan'ın memlekete gittim. Kapattım derken, fille mi? Gergedanla mı? :P
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Alexi_Septimus said: Valla ben ilk memlekete döndüğümde (Stygia), bayağı bir fenalık geldi. Çöl, çok sıkıcı vesaire. Kapattım ben de Conan'ın memlekete gittim. Havası da iyiymiş. ahaha naaptın abi =), en sevdigim yer khemi benim, cok super atmosferi var, sonra cimmeria, en son aquilonia geliyor, aquilonia dandik ya, duz sehir oyle eheh...
mardox Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 khemi'nin müzikleri süper ama çöl bayar :) bu arada bölgeler arası ulaşım kolaymış cimmeria'dan aquilon'a oradan stygia'ya npc'lerle konuşarak gidilebiliyomuş
Bogachan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 O npc ler öyle yanyana degilki insanın canı çıkıyor koş babam koş :)
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 khemide saz çalıyo arkaplanda, memlekette gibi hissediyorum :)
Öne çıkan mesajlar