Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar bi gün gaza gelip bavulumu valizimi toplayıp level 20 halimle tee aquilon'a kadar yürüyüp orda level kasabilir miyim? quest fln verirler mi bana? ( misal wow'da thrallmarda başlayıp sonradan tirisfal glades'e gidip orda kasmak gibi)

stygia'daki mage arkadaşımla ortak kasmak istiyoruz da bilemedik nasıl yapcağımızı :s
Mesaj tarihi:
mardox said:
arkadaşlar bi gün gaza gelip bavulumu valizimi toplayıp level 20 halimle tee aquilon'a kadar yürüyüp orda level kasabilir miyim? quest fln verirler mi bana? ( misal wow'da thrallmarda başlayıp sonradan tirisfal glades'e gidip orda kasmak gibi)

stygia'daki mage arkadaşımla ortak kasmak istiyoruz da bilemedik nasıl yapcağımızı :s

tabi arkadaşlar, zonelar arası her zaman geçiş yapabilirsiniz.
Mesaj tarihi:
Alexi_Septimus said:
Valla ben ilk memlekete döndüğümde (Stygia), bayağı bir fenalık geldi. Çöl, çok sıkıcı vesaire.

Kapattım ben de Conan'ın memlekete gittim.
Havası da iyiymiş.

ahaha naaptın abi =), en sevdigim yer khemi benim, cok super atmosferi var, sonra cimmeria, en son aquilonia geliyor, aquilonia dandik ya, duz sehir oyle eheh...
Mesaj tarihi:
khemi'nin müzikleri süper ama çöl bayar :)
bu arada bölgeler arası ulaşım kolaymış cimmeria'dan aquilon'a oradan stygia'ya npc'lerle konuşarak gidilebiliyomuş
  • Yeni Oluştur...