armagildo Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 ya ben utv den baglaniyorum kablo.net le utv arasinda bir fark var mi? biliyorum ikisi ayri firmalar ama merak ettim. bi de utv den kablo.net e gecis mumkun mu bi de 64/16 dan baska kablo kullanan var mi? yani 128 veya 256 veya 512....(sadece merak ettim)[hline]DeamoN a slmS :):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 ultra tv den kabloya geçiş evini değiştirmediğin sürece mümkün değil çünkü kablo tv hizmeti şehirlerde belirli bölgelere bölünmüş durumda ve kimse kimsenin bölgesine giremiyor. Hangisi daha iyi dersen çok büyük farklar olmamakla birlikte ultra tv bir adım daha iyi hizmet veriyo gibi[hline]MAN WHO WALKS ALONE [Bu mesaj Mighty_THoR tarafından 23 Mart 2003 21:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Ben varım 256 utv var bende.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar