Holy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Şu sıralar TV8'de maç bitti. Keşke maçın başında açsaydım konuyu tabi =) Fransa'nın 20 numaralı forveti Saint-Etienne'den Bafetimbi Gomis'i tanıyan var mı? Golleri çok güzeldi ama onun dışında oyun tarzı da çok hoşuma gitti. Tekniği ve fiziği çok iyi görünüyo. 22 yaşındaymış ve eğer böyle oynarsa turnuvada şans bulduğu sürece yıldızlaşabilecek oyunculardan biri diye düşünüyorum. Daha çok maçını izlemiş biri var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 çok az izledim maçı. sarmadı kapattım, çek maçına baktım birazda. yanlış hatırlamıyorsam bazı sitelerde gomisin, fenerin transfer listesinde olduğundan bahsediyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 gomis'in bu sezon 10 maçını falan izledim. doğrusu fransa kadrosuna alınmasına şaşırdım fakat tecrübe kazanırsa beni yanıltabilir şampiyona sürecinde. potansiyeli olduğunu belli ediyor, böyle giderse drogba'nın bir gömlek altı olabilir düşüncesindeyim. ha bu tip fransız yıldızlar çok overrated yapılıyor bir anda, umarım harcanıp gitmez. saint-etienne gibi köklü bir kulüpte yetişmiş ve güzel paralara iyi bir takıma gidecektir 1-2 yıl içinde. fenerbahçe'ye geleceğini sanmam bu yaşta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 gelse iyi eder gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Gomis ile ilgili forumda bir kaç yazı antuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 insan bi skor yazar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 France 2 - 0 Ecuador 58' [1 - 0] B. Gomis 85' [2 - 0] B. Gomis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Yalanlanmış transfer haberi Fenerbahçe tarafından. Ama gerçekten orda yazılanlardan sonra bir düşündüm çift forvete dönüp Love - Gomis ikilisi ile oynarsak çok acı çektirebilirdik. İkisi de hayvani güçlü ve son vuruşları çok iyi adamlar izlediğim kadarıyla. Gomis'i birazcık daha araştırdım da gerçekten iyi gibi duruyor. Umarım turnuvada daha çok izleme şansı buluruz. Aldım parlama potansiyeli olanlar listesine :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Fener yönetiminin yalanlamadığı haber var mı ? Carlos transferinde bile yalanlamışlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 bizim yönetimin burak transferi söz konusuyken kendi kendilerini yalanladıkları oldu, onlar bişey değil. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 nocom said: Fener yönetiminin yalanlamadığı haber var mı ? Carlos transferinde bile yalanlamışlardı. Carlos "bile" bir transfr değilki,beklenen çalışılmış bir transferdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar