Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fransa - Ekvator


Holy

Öne çıkan mesajlar

Şu sıralar TV8'de maç bitti. Keşke maçın başında açsaydım konuyu tabi =)

Fransa'nın 20 numaralı forveti Saint-Etienne'den Bafetimbi Gomis'i tanıyan var mı? Golleri çok güzeldi ama onun dışında oyun tarzı da çok hoşuma gitti. Tekniği ve fiziği çok iyi görünüyo. 22 yaşındaymış ve eğer böyle oynarsa turnuvada şans bulduğu sürece yıldızlaşabilecek oyunculardan biri diye düşünüyorum.

Daha çok maçını izlemiş biri var mı?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

gomis'in bu sezon 10 maçını falan izledim. doğrusu fransa kadrosuna alınmasına şaşırdım fakat tecrübe kazanırsa beni yanıltabilir şampiyona sürecinde. potansiyeli olduğunu belli ediyor, böyle giderse drogba'nın bir gömlek altı olabilir düşüncesindeyim. ha bu tip fransız yıldızlar çok overrated yapılıyor bir anda, umarım harcanıp gitmez. saint-etienne gibi köklü bir kulüpte yetişmiş ve güzel paralara iyi bir takıma gidecektir 1-2 yıl içinde. fenerbahçe'ye geleceğini sanmam bu yaşta.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yalanlanmış transfer haberi Fenerbahçe tarafından. Ama gerçekten orda yazılanlardan sonra bir düşündüm çift forvete dönüp Love - Gomis ikilisi ile oynarsak çok acı çektirebilirdik. İkisi de hayvani güçlü ve son vuruşları çok iyi adamlar izlediğim kadarıyla. Gomis'i birazcık daha araştırdım da gerçekten iyi gibi duruyor. Umarım turnuvada daha çok izleme şansı buluruz. Aldım parlama potansiyeli olanlar listesine :P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...