arcane Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 wma bi divx var onu açıyor sending request for codec falan diyor sonra bu hatayı veriyor radlight hiç açamıyor daha acaip bi error veriyor yüzüğü görüp ölemeyecekmiyim ?[hline]Waiting anxiety For a fair judgement deserved kings of chaos
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 www.divx.com'dan en son divx codec'i indirmeyi denedin mi?
arcane Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 denemedim benimki sonuncudur diye :)[hline]Waiting anxiety For a fair judgement deserved kings of chaos
arcane Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 codec i güncelledim ancak yine aynı durumda yüzüğü görüp ölemicem[hline]Waiting anxiety For a fair judgement deserved kings of chaos
arcane Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 ??[hline]Waiting anxiety For a fair judgement deserved kings of chaos
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 xvid, div3 filan kur. belki codec farklıdır. Hatta biryerde nimocodec edin hepsini o kursun.[hline]One ring to rule them all One ring to find them One bring them all and in the darkness bind them.
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Buradan sırayla denersin artık genelde en guncel codecler var[hline]KHaRoN The clash of honor calls to stand when others fall
arcane Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 teşekkürler ne olduğunu bilmediğim bi sürü şey yükledim artık filmi izleyebiliyorum ama hala bir sorun var : ses yok :)[hline]kings of chaos
GeeM Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Bana da bı arkadas Die Another Day in divxini getirdi Ama yeşil yeşil çıktı ya Acaba nedendir?[hline]Join Our Army.. OrcMasters DivX Listem
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Bilmem isine yararmi bu siteyi yeni buldum daha once yazdigimdan daha guncel ve daha genis bir arsive sahip gibi dene istersen Codecs Sayfada altta downloadable video codecs diye bir bölüm var ordan codecleri indirebilirsin onun altındakı bölümde ise video yla ilgili türlü alet edevat var.[hline]KHaRoN The clash of honor calls to stand when others fall
arcane Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 ya mal gibi ringu yu bu sebepten silmiştim ehe film bozuk diye şimdi aklıma geldi neyse umarım ring güzeldir.[hline]For Absent Friends... ooc===ooc===ooc===ooc==c> kings of chaos
arcane Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 nimo lite pack i de kurdun sorunsuz çalışıyor emeği geçen herkese bin teşekkür[hline]For Absent Friends... ooc===ooc===ooc===ooc==c> kings of chaos
Öne çıkan mesajlar