Bone Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 http://www.gamespot.com/pc/adventure/theimmortalsofterraaperryrhodanadventure/ Yeni oyunlardan biri Perry Rhodan. Henüz gamespot'ta kimse oy vermemiş, ama ekran görüntüleri var ve güzele benziyorlar. Oyunu görünce aklıma bir anda Beneath A Steel Sky geldi. Nasıl bir oyun olduğunu bilmiyorum. Restricted Area, The Fall gibi öylesine oyunlardan mı, yoksa iddiali birşeyler mevcut mu, oynayan varsa söylesin.
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 ben de oynamadım ama bana da berbat geldi
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Bone said: Oyunu görünce aklıma bir anda Beneath A Steel Sky geldi. Evet ikisinde de gökdelen var
Revangelis Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 oynadım ve çok hoşuma gitti basit bir sistem kullanmışlar arka planlar render ama hiç göze batmıyor, oyunun tek kötülüğü resolution ayarı yok ve windowed oynamak gerekiyo o yüzden. onun dışında daha 2. chapterdayım, beni rahatsız eden bişey olmadı şimdiye kadar. o kadar adventure seven biri deilim ama ısındım baya oyuna diyebilirim bende bir deneyin.
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Kaede said: Evet ikisinde de gökdelen var atmosferi kastetmiştim
Öne çıkan mesajlar