Bone Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 http://www.gamespot.com/pc/adventure/theimmortalsofterraaperryrhodanadventure/ Yeni oyunlardan biri Perry Rhodan. Henüz gamespot'ta kimse oy vermemiş, ama ekran görüntüleri var ve güzele benziyorlar. Oyunu görünce aklıma bir anda Beneath A Steel Sky geldi. Nasıl bir oyun olduğunu bilmiyorum. Restricted Area, The Fall gibi öylesine oyunlardan mı, yoksa iddiali birşeyler mevcut mu, oynayan varsa söylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 oynamadım ama sanki berbat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 ben de oynamadım ama bana da berbat geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 ben reviewlerine bakmadan oynamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Bone said: Oyunu görünce aklıma bir anda Beneath A Steel Sky geldi. Evet ikisinde de gökdelen var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 oynadım ve çok hoşuma gitti basit bir sistem kullanmışlar arka planlar render ama hiç göze batmıyor, oyunun tek kötülüğü resolution ayarı yok ve windowed oynamak gerekiyo o yüzden. onun dışında daha 2. chapterdayım, beni rahatsız eden bişey olmadı şimdiye kadar. o kadar adventure seven biri deilim ama ısındım baya oyuna diyebilirim bende bir deneyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Kaede said: Evet ikisinde de gökdelen var atmosferi kastetmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar