Llama Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 evet hele hiç dışarı çıkmadıysam dahada deliriyorum böyle yapcak bişey bulamıyorum evde net sıkıyor tv sıkıyor film koysam oda sıkıyor uyumaya çalışsam uyuyamam :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Tam bunu diodm bende şu an birine. Çok sıkıldım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 olmadı abi daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 15 dk kaldı hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 aç bi oyun oyna yada sahil falan varsa bulunduğun yerde çık dışarı o sırada bi kaç kişiyi ara gelsinler oturun 2 bira için muhabbet edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Orhan 2 bira içip muhabbet mi etsek ? sıkıldım lan adasd :S:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 buzdolabının başına dikil, bişeyler hazırlamaya kalk.üşen sonra falan, gözün yemesin bişey yapmayı. tekrar pc başına geç, f5 f5 f5 falan yap patide dolanırken.sonra acıktığını farket tekrar buzdolabı.ekmek arası veya yumurta falan herneyse uğraş bi 10dk. sonra ye onu falan ben hep böyle yapıyom sıkıldıkça, direk mutfağa bişeyler yemeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 aynen.=) misal bu posttan sonra kalkıcam gidicem mutfağa sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 kitap :l müzik falan, ya da erken uyku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 banada pazar günleri oluyo.. deliriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 wow oyna :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 oyun bagımlılıgı yok bende sıkıyor her türlü oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 ben gün boyunca sıkılıyorum. dışarı çıkıyorum abuk sabuk dolanıp eve geliyorum sonra tekrar çıkıyorum sonra eve gelince mecburen uyuyorum yorgunluktan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 valla su an derslerden sıkılmaya vaktim yok su finaller bitsede ben de sıkılsam gonul rahatlıgıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Llama said: evet hele hiç dışarı çıkmadıysam dahada deliriyorum böyle yapcak bişey bulamıyorum evde net sıkıyor tv sıkıyor film koysam oda sıkıyor uyumaya çalışsam uyuyamam :S aynı monoton hayat fsdafgsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 size iş veriyim benim ödevleri fln :D Hiç canınız sıkılmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Ücrete tabii tutulcaksak neden olmasın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 10dan sora garbage'a geçiceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozmonot Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 çağır bi arkadaşını yada git bi arkadaşına muhabbet edin, bi kafeye gidin oturun, manita hanımı alın gezin, yapıcak şey mi yok kardeşim ^^ veya çok sıkıldıysanız evdeki biriyle kavga edin tüm stresi sıkıntıyı alır derde tasaya birebir... ne yaparsan yap sonunda affedilirsin çünkü>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 10'da yat o zaman, hem güne zinde kalkarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar