paparnoz Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Bu bod olayina girenler varmi aranizda ya valorite bod çıkma şansı ne kadar acaba tam olarak!!!Bide bodsrus.coma girdim admalarin yaptığı olaya özendim valla ortaklaşa bütün bodları çözmüş adamlar şirket kurmuşlar:)Şu garibana biraz bilgi:)[signature][hline] =Nothing For Everything= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 2 kişi toplam 7 char ile bod olayına girmek uzereyız.. 3 tane gm bs tamam gterı kalan 4 taneyıde tamamladıkmı bod olayında elımıze kımse su dokemıcek gıbı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rexr0th Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 http://www.geocities.com/a_gkta/tailor.html http://www.geocities.com/a_gkta/smith.html bunnar runuo icin ama osidede böle sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 run uo icin soran olmusmu allah askına? osi icin kac tane site var biliyomusun sen boyle herseyi acılayan?napsın oside oynayan run uo icin olan siteyi yalan yanlıs bilgi edinicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 http://520064987343-001.bei.t-online.de/tor/bods-lrw.htm tower of roses www.bodsrus.net bodsrus adı ustunde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 www.bodsrus.net bence bod olayını en iyi açıklayan site... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dharma Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 bence tower of roses daha güzel :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rexr0th Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 knight of rose runuo serverinda oynamadiysan pek bilmeden konuşma ok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brave Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 +1 bencede runuo oynamadan konuşma Bod sistemi tıpa tıp aynı birtek şey hariç oda çıkabilecek ihtimaller arasında seçim yapabilme şansımız yok ama oda b37 versiyonu ile olacakmış diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 ya arkadaslar burası runuo forumları degil bakın soyle az yukarı ne diyor? mmorpg türleri/ultima online-OSI daha fazla sozede hic gerek yok bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Bence siz de OSI hakkında bilmeden konuşmasanız daha iyi olacak. Asla çıkabilecek ihtimaller arsından seçim yapılmıyor zaten. OSI forumlarında da hiçbi emülatör hakkında bilgi sahibi olmaya gerek olduğunu sanmıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
x3m Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Whıte Daggeri duzeltiim 7 gm artık 13 gm smıth oldu evi komak için actim acc kapamıcam :)[signature][hline]Some walk under rain others just get wet. Commanding Lord of Shadowlords 99 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rexr0th Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 snrm siz yaratılan her emülatörün kendi özelliklerini koyuyor sanıyorsunuz ama runuo öle degil osiyle tüm imkanları aynı tutan bir emülatör runuo neyse tartişmaya deymez ben arkadaşa yardım amaçlı o linkleri werdim uzatmanin anlami yok osiyide biliyorum [Bu mesaj rexr0th tarafından 11 February 2004 17:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar