Smeal Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Ya acaba biriniz böyle bir sorunula karşılaştımı merak ediyorum dogrusu işletim sistemim Windows XP sorunum : ie de herhangi bir sayfaya girince örn:www.mortalkombat.com a tık diye giriyor yaklaşık 3 sn sonra da ekran bembeyaz oliyor napabilirim bu durum karşısında yenile diyuince aynı şey oliyor sinirim tepeme geliyor lütfen birisi ilgilenebilirmi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Bir doz ad aware 6, yemeklerden sonra da spybot search and destroy öneriyorum. *!Reçete yazar, verir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smeal Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 abi onu kullanıyorum ztn yaptım sımdı dil seceneklerinden mı oliyor acaba anlamadımki:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Hmm ad aware veya spybot birşey bulamadıysa durum sandığımızdan kötüymüş =P Başlat - Çalıştır - msconfig de, başlangıcında neler var bir göz at, gereksizleri kaldır. Muzdarip olduğun konu ile ilgili görünen birşey varsa nerede olduğuna bak, git sil. Windows silemem diyorsa dostan sil, o da olmadı aktifişlem diye bir program vardı en basiti, onu dl et çalıştır programı kapat sil. O da olmadı forumların arama özelliğini kullan, defalarca çözüm önerilmiş bir konu bu ;P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 anti adware, anti spyware ve anti homepage hijacking için ad-aware felan önermiyorum.. Onun bulamadığı onlarca şeyi SPYSWEEPER buluyor ve temizliyor.. trojan, worm kaldırmak için de norton antivirus 2004 çok iyi..[signature][hline]Kenderleme, 01 February 2004 00:29 tarihinde demiş ki: öyle rezalet yüzsüz vatan haini insanlarız yani biz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smeal Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 hepsini yaptIm fakat yine sayfa acılıyor 3-4 sn sonra bembeyaz oliyor ekran bunun sebebı ne ya deliricem lütfen yardım edın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smeal Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 herşeyi denedim yaw ie 6.0 ı yükledim naptım ettim yinede böle olior ad-aware spyspree mi ne işte bonecrusher ın dedıyını yükledim d aha ne yapayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 spyware ve norton antivirus 2004 (güncellemen lazım tabii onları) sorununu çözemediyse, windows'unda sorun vardır.. SP1 yüklemeyi dene..[signature][hline]Kenderleme, 01 February 2004 00:29 tarihinde demiş ki: öyle rezalet yüzsüz vatan haini insanlarız yani biz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aytoz Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Opera kullan: www.opera.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smeal Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 sp1 ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aytoz Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 service pack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smeal Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 nerden nasıl halledicem onu nasıl ındnırcem bide bu opera ie gibi birseymı acaba ie yı ınstall etsem onu kulansam dahamı ıyı goruslerınızı alablılrmıyım.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 orjinal windows xp kullanıyorsan direk microsoft'un sitesinden xp sp1 indir, kur.. ama korsanlarda kabul etmiyor sanırsam.. normal windows uptade (başlat'tan seçiyorsun onu da bulursun herhalde :) ) ile çıkan menüde bazı şeyleri iptal etmen gerekiyor (ama neleri, onları hatırlamıyorum sanıyorum sadece SP1'i iptal etçen orda) onların dışında ordaki herşeyi güncelle.. Internet Explorer felan da öyle güncellenebiliyor sanırsam.. güncelledikten sonra sorun olmaması lazım.. sorun olursa windows'un ayarlarını kurcala[signature][hline]Kenderleme, 01 February 2004 00:29 tarihinde demiş ki: öyle rezalet yüzsüz vatan haini insanlarız yani biz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 said: Angelfire, 24 October 2003 17:22 tarihinde demiş ki: ie de yukarda ayarlarda görünüm dil kodlaması orda otomatik i seç[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Alakası yok Explorerda sağ tıkla encoding den otomatik seç i tıkla türkçeyi seç siteler düzelir[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar