Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

anam dişçi

Llama

Öne çıkan mesajlar

Llama said:
ve geldim
anam ağladı.. suratım şişti.. ve hala uyuşuk durumda kim bilir bu uyuşukluk bittimi ne olcak

Ehehe :) emin olun ki yapan için de hoş birşey deil bu iş...

Uyuşukluk geçince ağrın olursa çak bi agrı kesici çekinme..

Gerçi soğuk tampon yaparsan hem ağrıya hem de şişkinliğe çare olur...
Sosyal ağlarda paylaş

capul said:
Llama said:
ve geldim
anam ağladı.. suratım şişti.. ve hala uyuşuk durumda kim bilir bu uyuşukluk bittimi ne olcak

Ehehe :) emin olun ki yapan için de hoş birşey deil bu iş...

Uyuşukluk geçince ağrın olursa çak bi agrı kesici çekinme..

Gerçi soğuk tampon yaparsan hem ağrıya hem de şişkinliğe çare olur...

kesin dişçi kendisi
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Dişçimi tavsiye ederim süper valla.

2 sene önce başka bir dişçide kanal tedavisi olduydum ve agrısı ayak parmaklarımdan cıkmıstı oyle ki o acıyı asla unutmam hemde 5 seans gittiydim diye hatırlıyorum.

Şimdi tekrar kanal tedavisi oldum ve 1 gr bişi hissetmedim. Dişimdeki dolgu düştüydü sonra da dişin ucu kırılmıstı londradayken ve orda yaptırmadıydım. O süreçte kavukta çürüme olmus kanal tedavisi oldum tekrar ve dolgu kaplandı. Dolgu da süper oldu dişten farkı yok zor anlaşılıyor dikkatli bakınca..

Ne uyuştururken ne dişi yaparken 1 gr acı duymadım öyle ki acısız ilk dişçi deneyimim hehe :)
Sosyal ağlarda paylaş

DynamicK said:

2 sene önce başka bir dişçide kanal tedavisi olduydum ve agrısı ayak parmaklarımdan cıkmıstı oyle ki o acıyı asla unutmam hemde 5 seans gittiydim diye hatırlıyorum.

Şimdi tekrar kanal tedavisi oldum ve 1 gr bişi hissetmedim. Dişimdeki dolgu düştüydü sonra da dişin ucu kırılmıstı londradayken ve orda yaptırmadıydım. O süreçte kavukta çürüme olmus kanal tedavisi oldum tekrar ve dolgu kaplandı. Dolgu da süper oldu dişten farkı yok zor anlaşılıyor dikkatli bakınca..

Ne uyuştururken ne dişi yaparken 1 gr acı duymadım öyle ki acısız ilk dişçi deneyimim hehe :)

Hangi dişçidir bu ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Baluu said:
DynamicK said:

Hangi dişçidir bu ?

istanbul beşiktaşta ıhlamurdere cad üstünde
giderim diyorsan özel mesaj at ordan veririm adres
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...