capul Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Llama said: ve geldim anam ağladı.. suratım şişti.. ve hala uyuşuk durumda kim bilir bu uyuşukluk bittimi ne olcak Ehehe :) emin olun ki yapan için de hoş birşey deil bu iş... Uyuşukluk geçince ağrın olursa çak bi agrı kesici çekinme.. Gerçi soğuk tampon yaparsan hem ağrıya hem de şişkinliğe çare olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 capul said: Llama said: ve geldim anam ağladı.. suratım şişti.. ve hala uyuşuk durumda kim bilir bu uyuşukluk bittimi ne olcak Ehehe :) emin olun ki yapan için de hoş birşey deil bu iş... Uyuşukluk geçince ağrın olursa çak bi agrı kesici çekinme.. Gerçi soğuk tampon yaparsan hem ağrıya hem de şişkinliğe çare olur... kesin dişçi kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 bi uyudum bi uyudum bi daha uyudum şimdi uyandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Dişçimi tavsiye ederim süper valla. 2 sene önce başka bir dişçide kanal tedavisi olduydum ve agrısı ayak parmaklarımdan cıkmıstı oyle ki o acıyı asla unutmam hemde 5 seans gittiydim diye hatırlıyorum. Şimdi tekrar kanal tedavisi oldum ve 1 gr bişi hissetmedim. Dişimdeki dolgu düştüydü sonra da dişin ucu kırılmıstı londradayken ve orda yaptırmadıydım. O süreçte kavukta çürüme olmus kanal tedavisi oldum tekrar ve dolgu kaplandı. Dolgu da süper oldu dişten farkı yok zor anlaşılıyor dikkatli bakınca.. Ne uyuştururken ne dişi yaparken 1 gr acı duymadım öyle ki acısız ilk dişçi deneyimim hehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 ya benim sadece iğne yerleri açıyor şimdi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 iğne yeri nası acır be oranın hissi taş çatlasa 1 dk icinde geçiyor(ki ben hiç iğneden dolayı acı duymadım) belki iğneyi yaparken fazla batırdı ya da oynattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 yapmazsam ölecem kimin annesi dişçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 bilemicem valla bi tek oralarım ağrıyor başka sorun yok ki ama bu her seferinde çektiğim bi his yani sırf şuan olan değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 fede said: yapmazsam ölecem kimin annesi dişçi topici acanın yani Llamanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 usta çok zekisin. :P itiraf ediyorum daha bir kere bile dişçiye gitmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 ehuehu tutamadım kendimi sabah sabah ii geldi bende cocukken gitmistim galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 hani ben gittim de annemi fln götürmek amaçlı gezeyim diye. yoksa içeri dahi girmedim :P ha bir de bu dişçi fobi değil bende o yüzden gitmiyorum değil kendi dişimi kendim çektim bugüne kadar. 20liklere de az kaldı umarım sorun olmaz onlar da :( ek: olur mu?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 20liklerle ilgili bi sıkıntı yasamadım ben hic cok ballıyım:)yasayan arkadaslarım var cok fena bisi acısı falan filan.23 yasında olduuma gorede artık yasamam herhal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 DynamicK said: Dişçimi tavsiye ederim süper valla. 2 sene önce başka bir dişçide kanal tedavisi olduydum ve agrısı ayak parmaklarımdan cıkmıstı oyle ki o acıyı asla unutmam hemde 5 seans gittiydim diye hatırlıyorum. Şimdi tekrar kanal tedavisi oldum ve 1 gr bişi hissetmedim. Dişimdeki dolgu düştüydü sonra da dişin ucu kırılmıstı londradayken ve orda yaptırmadıydım. O süreçte kavukta çürüme olmus kanal tedavisi oldum tekrar ve dolgu kaplandı. Dolgu da süper oldu dişten farkı yok zor anlaşılıyor dikkatli bakınca.. Ne uyuştururken ne dişi yaparken 1 gr acı duymadım öyle ki acısız ilk dişçi deneyimim hehe :) Hangi dişçidir bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 benim anam da evhanımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Baluu said: DynamicK said: Dişçimi tavsiye ederim süper valla. 2 sene önce başka bir dişçide kanal tedavisi olduydum ve agrısı ayak parmaklarımdan cıkmıstı oyle ki o acıyı asla unutmam hemde 5 seans gittiydim diye hatırlıyorum. Şimdi tekrar kanal tedavisi oldum ve 1 gr bişi hissetmedim. Dişimdeki dolgu düştüydü sonra da dişin ucu kırılmıstı londradayken ve orda yaptırmadıydım. O süreçte kavukta çürüme olmus kanal tedavisi oldum tekrar ve dolgu kaplandı. Dolgu da süper oldu dişten farkı yok zor anlaşılıyor dikkatli bakınca.. Ne uyuştururken ne dişi yaparken 1 gr acı duymadım öyle ki acısız ilk dişçi deneyimim hehe :) Hangi dişçidir bu ? istanbul beşiktaşta ıhlamurdere cad üstünde giderim diyorsan özel mesaj at ordan veririm adres Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Bende de bir seneden fazla olmuştur. Ağzım dolgu dolu olmasına rağmen şimdiye kadar gördüğüm tek tedavi de dolgudur. Umarım başka olmam (Kanal tedavisi falan öf ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 İstanbulmuş, belki ilerde : ) Ankaradayım bens. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar