Dregoth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Laptopumun ısınmasının önüne geçmek adına, şimdi o gittigidiyorda gördüğü soğutucu pad tarzı fanlar var, alsam işe yarar mı? 17' laptopum var. Yaramıyorsa, ne tavsiye edersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 işe yaraması gerekir diye düşünüyorum. zaten bi topic daha vardı bu konuda hatta dynamic bi tane almış memnun olduğunu söylüyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 bende antec marka laptop sogutucu var modelini bilmiyorum low ve high secenekleri var, lowda bile butun gun acik buz gibi laptop hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 ben de almistim bi tane, ram aldigimdan beri kullanmadim ama. bi de arada temizleyin fanlari heatsinki falan, toz birikebiliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Ya ben almaya karar verdimde 17' widescreen bir laptopum var, ona uygun birşey var mıdır acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Iste o buyuk problem, mesela biz toshiba qosmio ve hp dv9000 serisi icin uygun tabla bulamadik. Onun icin bilgisayarinin altindaki kaucuk ayaklar arasindaki olculerle tablanin olculerini karsilastirmak, mumkunse denemek gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Eski Qosmio'm (F serisi) da ben kullandım soğutucu tabla (biri plastik kolpa bişiydi, dieri metal daha göz boyayan bişiydi.) O laptopum 17" di kenarları taşıyor, tam oturmuodu, tablalar en büyük boy olmasına rağmen. Ha o haliyle işe yaramıomuydu, fena diildi diebilirim, usb çıkışları vardı işe yarıodu :) olmassa olmaz değil ama. Şimdiki Qosmio'mda (G35 serisi) altında ayaklar olduu için hiç düşünmedim bile, gerçi bu kasayı güzel yapmışlar ısınma problemi olmuyor F serisi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Hep gitti gidiyorda var, elden nereden bakabilirim bu zımbırdaklara ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 alcaksaniz metal bisi yane aliminyum felan ve usbden baglanip enerjiyle fan calistiran bisi alin aslinda bende bi tane almayi dusunuyorum cildirdi makine isinmaktan fanli bisi alcam sanirim yada yapabilirimde bi tane aslinda aliminyumdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 17 inchlik bilgisayarlar icin ThermalTake a2420 Bu boyutlara uygun baska modellerde var ama 17 ler 15 ler kadar yaygin olmadigindan stoklar kesat. http://www.sanalmarketim.com/urun_liste/?liste&ref=%2Csxbiu%3A71%2Csxbia%3A78&sxpg=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 100 ytl pahalı imiş, daha ucuzundan var mıdır? Birde widescreen benim 17' problem olur mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
«dodo» Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 benim laptopta çok ısınıyordu. Toshiba servise götürüp fanlarını temizlettim deli gibi tozlanmış çok büyük yardımı oldu. Üstünede AKASA AK-NBCH-02 notebook cooler aldım. 17inch widescreen laptop 0 a 0 oturuyor üstüne. Memnunum ısınma problemi olmuyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 ahaha servise goturup fan temizletmek yerine ben imalata goturup kompressorle hava basiyorum icine ahahaha super oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 kompresör rulz ya :D toz moz kalmıyo koç gibi çalışıyo fanlar koç sfsdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 en ucuz http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=29551 Birde baska begenipde en dusuk fiyati bulmak icin: http://www.teknofiyat.com Widescreen olmasi problem yaratmaz, kaldi ki 17inch notebooklar zaten 4:3 aspect ile uretilmiyor, tablalarda widelara yoneliktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 ben akasanın çift fanlı 4 usb'li zamazingosunu kullanıyorum, çok da memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Ondan hiçbiryerde kalmamış durumda kuduracağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar