Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

7x Basla Pvp Ye Hazırlan!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sayın Arkadaslar Pvp Surverınız Hizmetinize Sunulmus Bulunmaktatır.Surverımıza Girmeniz icin 195.174.226.98,2593 Ve Client 2.0.3 den girebılırsınız.Sizlere umarım Yardımım Dokunur!!!.
Mesaj tarihi:
Silmiştim ama hem yenisin hem yeni gelenlerdesin, hoşgeldin diyelim yol gösterelim =]

Evet hoşgeldin, burada pek çok bölüm var, yeni gelenlerin amacı "merhaba ben geldim" demek iken, uo emülatörleri bölümünün amacı bu tür konuları konuşmak mesela.
Mesaj tarihi:
Lutfen Bu nu sılmeyın bari efendım lutfen de hic deyılse 1 hafta kalsın lutfen birdaha kotu laflarla konusmayacagıma Yemın Ederım Lutfen!!!
Mesaj tarihi:
Yahu sen yeni de değilmişsin. Güzel arkadaşım, senin önceki accountun sagda solda server duyrusu yaptığın için banlenmiş zaten. Hey allahım ya, banlemiyorum bunu, Baggio ve diğer yetkililer izin veriyorsa uo emülatörlerinde kalsın bu topic, yenisini de açma.
Mesaj tarihi:
said:
Bief_Lord, 09 February 2004 20:13 tarihinde demiş ki:
Boyle server gormedim yaw cok dandik adama dedim Ip ban at bari onu bile bilmiyor ya

Neden boyle diorsun adam ogrenmek istior.. Sen sanki doğu$tan biliyordun..[signature][hline]Icq =224455507
Mail = Xharloan
Vazgeçilir gibi deil bu Med Cezirler fırtınam felakatim hasretim yetmiyor sewi$meler yetmiyor $idddetin ne ho$ ne güzel $efkatin sewdikce sewesim geliyor firtinam felakatim hasretim yetmiyor sewi$meler $iddetin ne hoş ne güzel $efkatin sewdikce sewesim geliyor ölene kadar pe$indeyim bırakmam......
Mesaj tarihi:
:D Sorry o zmn..

Ba$arilar ne diyek.[signature][hline]Icq =224455507
Mail = Xharloan
Vazgeçilir gibi deil bu Med Cezirler fırtınam felakatim hasretim yetmiyor sewi$meler yetmiyor $idddetin ne ho$ ne güzel $efkatin sewdikce sewesim geliyor firtinam felakatim hasretim yetmiyor sewi$meler $iddetin ne hoş ne güzel $efkatin sewdikce sewesim geliyor ölene kadar pe$indeyim bırakmam......
Mesaj tarihi:
said:
Rotweiler, 09 February 2004 19:42 tarihinde demiş ki:
Adam daha "skill stone" vs bile yapmamış.Kendi eli ile yapıyor 7x :)

önemli değil böyle şeyler, amacı eğlenmek adamın. 2-3 kişi eğlenebiliosa sorun yok. büyük şeyler vaadetmemiş ki adam.. dileyen girer :)
Mesaj tarihi:
Bi kanun olsun artık ole herkez server açamasın sıkıldık arkadaşlar yeni acc niz var daha iki gün şuraya geliyorsunuz bi kaç soru soruyosunuz hoppadanak serverimiza buyrun biz kaç senedir burdayız ben daha açmadım server merver bunları görünce açasıda gelmio insanların pls daha profesyonel çalışmalar...
Mesaj tarihi:
said:
Boyle server gormedim yaw cok dandik adama dedim Ip ban at bari onu bile bilmiyor ya

Sen dun ogrendin heralde, baskalarina sormaya basladigina gore? Uc gun once soru soruyordun, iki gun once server actin, gecen gun de GM basvurularinda millete kufur ediyorsun, ne zaman expert oldun hoca basimiza?[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org
Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Mesaj tarihi:
said:
Baggio, 09 February 2004 22:27 tarihinde demiş ki:
said:

Sen dun ogrendin heralde, baskalarina sormaya basladigina gore? Uc gun once soru soruyordun, iki gun once server actin, gecen gun de GM basvurularinda millete kufur ediyorsun, ne zaman expert oldun hoca basimiza?

Baggio süpersin

+1
+1+1
1+1+1
1+
1+
1+[signature][hline]morning morning where are you going?
Sabah sabah nereye gidiyorsun?
Frp-tr.net
Aysikyu
My Char
Mesaj tarihi:
said:
said:

Sen dun ogrendin heralde, baskalarina sormaya basladigina gore? Uc gun once soru soruyordun, iki gun once server actin, gecen gun de GM basvurularinda millete kufur ediyorsun, ne zaman expert oldun hoca basimiza?

Nasıl bır yazıdır bu bole adam bır daha uo emülatörlerine yazı yazmıyacak :lol:[signature][hline].......

ICQ=173110143
«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Mesaj tarihi:
said:
said:

iki gundur macro kullaniyo belki? nihoh[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben..
Mesaj tarihi:
Eheh adam bi daha yazı yazmaya utanır.
Hayatta en çok korktuğum şeylerden biri bi moderatorden azar işitmektir.İşallah bigün benim başıma gelmez lol...

Bravo Baggio arkandayız.
Istanbul Baggio Koruma Derneği...
Sloganımız : Baggiolar Tükenmesin,Forumlar Bölünmesin :)[signature][hline]Bloody Golden Majesty & Lunitari
Kolayoyun OGC & Lothlann UO
Mesaj tarihi:
Sayın Arkadaslar Neden Bu Kadar Bencıl Davranıyorsunuz Hic Anlamıyorum.Siz ozaman Gmlıgı Ananız Karnında Gm olarakmı Dogdunuz Sayın Arkadaslar Ozaman Bana Biraz Yardım Edınde O zaman Bana Biraz Biriniz Mesaj Yollasın Girsin Surveırmıza Bir Kac Scp Yardımında Bulunursanız Cok Sevinicem

Tessekkur Ederim
  • Yeni Oluştur...