putku Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Sayın Arkadaslar Pvp Surverınız Hizmetinize Sunulmus Bulunmaktatır.Surverımıza Girmeniz icin 195.174.226.98,2593 Ve Client 2.0.3 den girebılırsınız.Sizlere umarım Yardımım Dokunur!!!.
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Silmiştim ama hem yenisin hem yeni gelenlerdesin, hoşgeldin diyelim yol gösterelim =] Evet hoşgeldin, burada pek çok bölüm var, yeni gelenlerin amacı "merhaba ben geldim" demek iken, uo emülatörleri bölümünün amacı bu tür konuları konuşmak mesela.
putku Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Lutfen Bu nu sılmeyın bari efendım lutfen de hic deyılse 1 hafta kalsın lutfen birdaha kotu laflarla konusmayacagıma Yemın Ederım Lutfen!!!
Moncain Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 ehhehehehehe[signature][hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology
Apache Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Surver ne arkadasım hosgeldın senı uo emulator bolumune alalım[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad allah allah deyip geçer genç osman.. Taksimetre ruhun gıdasıdır!
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Yahu sen yeni de değilmişsin. Güzel arkadaşım, senin önceki accountun sagda solda server duyrusu yaptığın için banlenmiş zaten. Hey allahım ya, banlemiyorum bunu, Baggio ve diğer yetkililer izin veriyorsa uo emülatörlerinde kalsın bu topic, yenisini de açma.
Nookie Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Hoca Bırak KAlsın aDam millet eglensin die server yapmıs kalsın hocam
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Adam daha "skill stone" vs bile yapmamış.Kendi eli ile yapıyor 7x :)[signature][hline]Ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla...
Bief_Lord Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Boyle server gormedim yaw cok dandik adama dedim Ip ban at bari onu bile bilmiyor ya[signature][hline]Orion Owner
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 said: Bief_Lord, 09 February 2004 20:13 tarihinde demiş ki: Boyle server gormedim yaw cok dandik adama dedim Ip ban at bari onu bile bilmiyor ya Neden boyle diorsun adam ogrenmek istior.. Sen sanki doğu$tan biliyordun..[signature][hline]Icq =224455507 Mail = Xharloan Vazgeçilir gibi deil bu Med Cezirler fırtınam felakatim hasretim yetmiyor sewi$meler yetmiyor $idddetin ne ho$ ne güzel $efkatin sewdikce sewesim geliyor firtinam felakatim hasretim yetmiyor sewi$meler $iddetin ne hoş ne güzel $efkatin sewdikce sewesim geliyor ölene kadar pe$indeyim bırakmam......
Bief_Lord Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Kardes gel yardım edeyim dedim adam sen oyununa bak felan dedim gm olayım felanda demedim bunun icin yazdım[signature][hline]Orion Owner
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 :D Sorry o zmn.. Ba$arilar ne diyek.[signature][hline]Icq =224455507 Mail = Xharloan Vazgeçilir gibi deil bu Med Cezirler fırtınam felakatim hasretim yetmiyor sewi$meler yetmiyor $idddetin ne ho$ ne güzel $efkatin sewdikce sewesim geliyor firtinam felakatim hasretim yetmiyor sewi$meler $iddetin ne hoş ne güzel $efkatin sewdikce sewesim geliyor ölene kadar pe$indeyim bırakmam......
taz Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 said: Rotweiler, 09 February 2004 19:42 tarihinde demiş ki: Adam daha "skill stone" vs bile yapmamış.Kendi eli ile yapıyor 7x :) önemli değil böyle şeyler, amacı eğlenmek adamın. 2-3 kişi eğlenebiliosa sorun yok. büyük şeyler vaadetmemiş ki adam.. dileyen girer :)
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Bi kanun olsun artık ole herkez server açamasın sıkıldık arkadaşlar yeni acc niz var daha iki gün şuraya geliyorsunuz bi kaç soru soruyosunuz hoppadanak serverimiza buyrun biz kaç senedir burdayız ben daha açmadım server merver bunları görünce açasıda gelmio insanların pls daha profesyonel çalışmalar...
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 said: Bief_Lord, 09 February 2004 20:13 tarihinde demiş ki: Boyle server gormedim yaw cok dandik adama dedim Ip ban at bari onu bile bilmiyor ya Sen dun ogrendin heralde, baskalarina sormaya basladigina gore? Uc gun once soru soruyordun, iki gun once server actin, gecen gun de GM basvurularinda millete kufur ediyorsun, ne zaman expert oldun hoca basimiza?[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Off Baggio bırak kardesim ya hic sorma, Bief bende seni çok küçümsüyorum var mı hiç bişey bilmediğinide iddia ediyorum öylesinde yeter .
Sorj Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 said: Baggio, 09 February 2004 22:27 tarihinde demiş ki: said: Bief_Lord, 09 February 2004 20:13 tarihinde demiş ki: Boyle server gormedim yaw cok dandik adama dedim Ip ban at bari onu bile bilmiyor ya Sen dun ogrendin heralde, baskalarina sormaya basladigina gore? Uc gun once soru soruyordun, iki gun once server actin, gecen gun de GM basvurularinda millete kufur ediyorsun, ne zaman expert oldun hoca basimiza? Baggio süpersin +1 +1+1 1+1+1 1+ 1+ 1+[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu My Char
schaker777 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 *aLKıSLaR*[signature][hline]ScHaKeR Love is a name.. Sex is a game.. so, Forget the name... Play the Game.. icq: 47-65-69-20
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 said: Baggio, 09 February 2004 22:27 tarihinde demiş ki: said: Bief_Lord, 09 February 2004 20:13 tarihinde demiş ki: Boyle server gormedim yaw cok dandik adama dedim Ip ban at bari onu bile bilmiyor ya Sen dun ogrendin heralde, baskalarina sormaya basladigina gore? Uc gun once soru soruyordun, iki gun once server actin, gecen gun de GM basvurularinda millete kufur ediyorsun, ne zaman expert oldun hoca basimiza? Nasıl bır yazıdır bu bole adam bır daha uo emülatörlerine yazı yazmıyacak :lol:[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
quamor Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 said: Baggio, 09 February 2004 22:27 tarihinde demiş ki: said: Bief_Lord, 09 February 2004 20:13 tarihinde demiş ki: Boyle server gormedim yaw cok dandik adama dedim Ip ban at bari onu bile bilmiyor ya Sen dun ogrendin heralde, baskalarina sormaya basladigina gore? Uc gun once soru soruyordun, iki gun once server actin, gecen gun de GM basvurularinda millete kufur ediyorsun, ne zaman expert oldun hoca basimiza? iki gundur macro kullaniyo belki? nihoh[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben..
karabocek Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Eheh adam bi daha yazı yazmaya utanır. Hayatta en çok korktuğum şeylerden biri bi moderatorden azar işitmektir.İşallah bigün benim başıma gelmez lol... Bravo Baggio arkandayız. Istanbul Baggio Koruma Derneği... Sloganımız : Baggiolar Tükenmesin,Forumlar Bölünmesin :)[signature][hline]Bloody Golden Majesty & Lunitari Kolayoyun OGC & Lothlann UO
putku Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Sayın Arkadaslar Neden Bu Kadar Bencıl Davranıyorsunuz Hic Anlamıyorum.Siz ozaman Gmlıgı Ananız Karnında Gm olarakmı Dogdunuz Sayın Arkadaslar Ozaman Bana Biraz Yardım Edınde O zaman Bana Biraz Biriniz Mesaj Yollasın Girsin Surveırmıza Bir Kac Scp Yardımında Bulunursanız Cok Sevinicem Tessekkur Ederim
Öne çıkan mesajlar