robinson Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 eh her zevke hitap eden yayın yapmak zor. Neyse bi şarkı sonra çıkıcam yayından alternatif menüler sunar millet ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 saatlerce klüp müziğinden sonra fistan çok mantıklı bir haraket yaparak teknoya geçti. ilkokul çocuğuna versen radyoyu, şimdi ne açarsın desen bunu açmaz. diyecek kelime bulamıyorum bu iq seviyesine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 geçiş şarkısıydı o heyecan yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 forumdan banlıyken radyo yayını da yapmak ayrı bi yüzsüzlük olsa gerek. duvardan farkı kalmamış bazı insanların burada. duvara anlat ben anladım abi der yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 fistan programın bitince çıkmadan bana mesaj atar mısın? Mikrofon deniycem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 kingpin said: forumdan banlıyken radyo yayını da yapmak ayrı bi yüzsüzlük olsa gerek. duvardan farkı kalmamış bazı insanların burada. duvara anlat ben anladım abi der yani. Konuyu tam bilemiyorum, galiba bir küfür olayı olmuş. Olayla ilgilenen moderatör arkadas konunun tamamını sildiği için göremiyorum suan. O yüzden yorum yapmak bana düşmez. Ama fistan bu radyonun görevlendirilmis bir dj'idir. Bi şekilde güvenilmiş ki bu görev ona verilmiş. Yayında paticik kuralları çerçevesinin dışına çıkmadığı sürece bir problem olacağını düşünmüyorum. Olayın münferit ve sınırlı bir olay olduğunu varsayıyorum şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 o moderator benim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Muazzam :) Katılıyorum şu noktada uygulamda etik bir problem olduğuna. (şayet forumdan banlenenlerin radyoya ulaşımını engelleyecek bir kod sistem vb bulunmamakta) Tartışırız bunu farklı platformlarda. Ama simdilik büyütülecek bir sorun yok bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 şu şarkılar kaymasa olmuyo mu? cidden olmasın. radyo dinlemesen bile acaip göz yoruyo. takılı kaldım hipnoz oldum bildiğin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 bilmiyorum neden öyle oluyor, starlight'dan talk her down'a geçişde imba oldu ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 fede said: şu şarkılar kaymasa olmuyo mu? cidden olmasın. radyo dinlemesen bile acaip göz yoruyo. takılı kaldım hipnoz oldum bildiğin ya işte bir kişi daha buldum fikrime katılan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 En azından kayma hızlarını azaltmak lazım ki hipnoz etkisi olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 abi kaymasın direk lütfen ya. ölüm kalım meselesi oldu bildiğin. tam 10 dakikadır oraya bakıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 gimli <33! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Bakalım yayın içerisinde deneyeceğim mikrofonu. Ama en son denediğimde winamp donup kalıyor ve ben yayından düşüyordum. Çözelim bakalım nasıl oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 fede said: abi kaymasın direk lütfen ya. ölüm kalım meselesi oldu bildiğin. tam 10 dakikadır oraya bakıyorum :D uzun isimli bişey olduğu zaman parça, o kutu eşşek gibi büyüyodu eskiden, sığmıyodu oraya. böle bi çözüm bulunmuş işte, geliştirilmesi lazım tabi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 of of şarkılara bak :) gz gimli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 bitiyorum funky tonlara. marcus miller varsa power alalım bi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 deneysel funky şeylere kayıcaktım ama madem ilgi var biraz daha oldschool gidelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 oley. eğleniyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 bu müzikte aklıma kötü kötü şeyler geliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 "yürü be common hadi kızım oh aman.." mı diyo? adam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 biraz baydı sanki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 crazy penis nedir abi AHAHHAHEAHUEFDSa ps: rica ediyorum marcus miller- power :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 indirip de calmam gerekicek birazdan o yüzden kingpincim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar