dory Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 listeye koydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 hadi Eledhwen bi istek yap ben arka arkaya yapmak istemiorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 yanniz su yayinda aerosmith direkt kelebek misali kondu bazi uzuvlara :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eledhwen Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 hehe Jethro Tull diyorum aqualung diyorum. ya da vazgeçtim Everon en iyisi.hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 oha ne kadar çok pain of salvationa benzio bu everon =) yalnız bayaaaa güzelmiş şu şarkı everonun. meh. keşfetmem gereken çok grup var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 nasil da goctum ama. asfd mic kullanmayi deneyeyim dedim, lan bu ayarlari nerden yapiyorduk derken goctum=) kismet asfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Aeon Spoke - Nothing ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eledhwen Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 alakasız olacak ama çok feci canım istedi. APC - 3 Libras o olmassa da Scorpions - Lonely Nights :) ( iyice yüzsüzleştiğimi hissediyorum yalnız :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Eledhwen said: alakasız olacak ama çok feci canım istedi. Tool - 3 Libras o olmassa da Scorpions - Lonely Nights :) ( iyice yüzsüzleştiğimi hissediyorum yalnız :) ) aman abi 3 Libras , A Perfect Circle'ın ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eledhwen Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 @ Mortis bu ölümcül hatamı farkedip özürlerimi sunuyorum saat olmuş 4 bi yandan ders çalışıyorum biraz anlayış hehe APC den 3 libras istiyoruz efendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 şu ganzın rozızı bi sevemedim gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 november rainin solosunu hiç bişeye degişmem ben misal =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 of damar şarkı he is watching over me ooooooooh i know oh i knoow! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 queensryche caldim biliyorum ama kendim icin bi sarkilarini calicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Hağrdınhevi balladlardan devam ederken, WASP - Forever Free çalınız birtane plx, sonra devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 dory bg-nightfall istiyorlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 ok hepsini listeledim daha da varsa aliyim istek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 aeon spoke da koydun mu listeye :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 damaged bulabildim onu koydum =) affediver ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eledhwen Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 değişik bişey isticem bu sefer.ekleme imkanın varsa :) Megadeth - Promises Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 paradise lost - embers fire isteyebilir miyim ben?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 evet pek underground bi grup olduu için zordur herhalde mp3lerinin bulunması, ama zaten o da NOTHING'ın eski versionu olması lazım ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paul Masvidal ve Sean Reinert'ın yan projesi gibi birşey miydi Aeon Spoke bu arada, eğer oysa bir zahmet link isteyeyim PM ile, şükela olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 klavyen tikirdiyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 dory senden sesler gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar