Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 bugün semihle kamyona binince içimizdeki o istek ortaya çıktı sanki. ıkımızde aynı şeyi düşündük . dolmuşçu olacaz biz. araba kaldıracaz aga. tabi semih dolmuşta böyle ibne ibne gülmeyecek. lahmacun,sigara,alkol serbest bizim arabada. kamyon cuyuz edit: ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 öeh yanlıs oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 ilk fotoya bakarak söylüyorum. semihten mükemmel muavin olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 garbage wellcomes you tek L harfiyle mi yazılıodu yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 isimleri bilmiorum da 2. fotodaki arkadaş tam minibüscü kaçarı yok:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 tek L evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Sizden çok güzel şoför muavin benden de en kötüsünden türk filmi yönetmeni olur gelin size şöhret kapılarını aralıyım=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 arkayada bi orhan baba albümü dayarsın tamam işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 ooo iyi eglenmişiniz yaw ben kişileri tanıtıyım bilmeyenler için lex yani semih yani ilk fotoda deli gibi gule...:D ikinci kişinin akılda kalması daha kolay bi ismi var kısaca -ben sipastik kerim... :D kerim kızma lan:D gunun esprisiydi o. o gun seninle baslayıp benimle bitmişti galib :D ben gel,nce de b,nelm kamyona merak ettim bende kamyoncu olucam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Hmm selvi boylum al yazmalım reloaded mı çevirsek? Yardımcı olmak isteyen arkadaşlar varmı=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 yandaki jurassic parkı çok feci oynarım.. neredeyse gözlerim kapalı bitiririm.. öle işte o bölümü hemen geçiyim mi abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 sjfhg.. şurdan bi dışkapı uzatır mısın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 lexiusun arkasından iş çevirmeyin lann :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 la tam kamyoncu triplerine girmişsiniz :D asgdfgda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 fede said: arkayada bi orhan baba albümü dayarsın tamam işte şiki şiki bağbaaağsız olmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 semih... ayıp. ayıp semih. ayıp. lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 aga güzel kullanıyorum yağ gibi kayıyorum.. kamyonla drift çekiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 hard truck ownz ! okuldan bir arkadaş hard truck oynarken bildiğin moda giriyor, arkadan cengiz, ferdi falan da veriyor coşkuyu adam bildiğin tır şöförü sanıyor kendini dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 ondan bizde de vardı ya 2 tane :D aynen böle açıyolar winamptan.. dsfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 dolmuscu dedın kamyoncu cıktı terazı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 dolmuşçu olunmaz dolmuşçu doğulur. kamyoncu olursun ayrı,rajonu vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar