Afush Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Nedense son 3-4 haftadır uykum bana yetmemeye başladı.Hayır öyle çok atlamalı,zıplamalı aksiyon ve spor dolu bi insan değilim.Evden okula,okuldan kafeye,kafeden eve şeklinde geziyorum.Malum okul gereği sürekli oturup kod yazmaktan etrafta dolanacak fazla vaktim de yok.Her gece 7-8 saatlik uykum olur.4-5 gündür de akşam üstü eve gelip 2 saat falan uyumama rağmen halen aynı yorgunluk+arada sırada uyku eksikliğinden gelen bi baş ağrısı sürüp gidiyo.Çoğunlukla ağrıdan dolayı hap alıp yatıyorum filan.Onun dışında halsizlik filan yok.Bünyemin derdi nedir çözemedim.Oluyo mu size de böyle arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 http://tr.wikipedia.org/wiki/Uyku_Apnesi uyku apnesi olabilir eğer uyumana rağmen yorgun kalkıyorsan. Bi test yaptır derim, cidden günlük hayatını etkileyen bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 sık sık idrara da çıkıyo musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Havalardan o. Bariz yani, çok amaçsız bir boğuculuk mevcut. Ne spor yapasım kaldı, ne gezesim, bütün gün yayılıyorum evde, çok fena. Bir cesaret toparlanıp kendimi atıyorum salona, 15 dakika koşup, 2 ağırlık kaldırıp yine eve geliyorum, bayıyor bildiğin. Deniz lazım şöyle buz gibi, bütün gün şıpı şıpı takılıcan içinde. Hem spordan da sayılır, miss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 ben butun sene ortalama gunde 4,5 saat falan uyudum. Alistim artik koymuyo uykusuzluk :D Ayrica uyku apnesine dikkat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 yok..yani baktım ben oraya,bi tek yorgunluk olabilir bende görülebilen.Ama ezelden beri çok arada oluyodu böyle şeyler.1 ay falan daha sürerse babama müracaat o zaman. not.oo saat 1 e geliyo yatayım ben=)iyi geceler pati ahalisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 bende var galiba bu apne :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 eğer varsa halledin derim sorun şu uyku apnesi olan insanlar gün içersinde çok durgun keyifsiz oluolar ve depresyon teşhisi koyuluor bunlara. Benim arkadaş yıllarca bu yüzden yanlış tedavi gördü. Lisede depresyonda die bastılar ilacı üniversite sona geldi uyku apnesi olduğu ortaya çıktı. BÖle bi oksijen aleti ile uyuo ve adam kendine geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Can sıkıntısından da olabilir yapacak birşeyler bulamamaktan.Rutinse hayatın o bıktırmış olabilir belki. Yazın git güzel bi tatil yap of mis:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 ahenk bende de o var yahu. bahardandır. gebertti beni uyuyom uyuyom hiç uyumamış gibi kalkıom bütün gün oturuom pc başında falan. geçer geçer. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 vucut saati diye bişey var, saatin ayarını bozdun mu sıkıntılar yaşanıyor, normale çevirince sıkıntı olarak kayda geçen herşeyin farkında bile olmadan tedavülden kalktığını görürsünüz, bunun için üni den sonra iş hayatına giriş uygundur, bilgisayar başında geçirilen saatlerden kurtulmakta iyidir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 benim bildiğim limit 17 gün yani 17gün boyunca sabah 9da kalkarsan 18.gün saat 9da vücut hoop aga kalk artık diyor :) yani 2 haftadan biraz daha fazla aynı programa uymak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Spor yapmak iyi geliyor şimdi anladım(:D Bir anda uykumuz düzene giriyor çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Bende de var böyle bi durum, uyku saatim 4 saat olsa da 12 saat olsa da ayni bezginlikle uyanıyorum. Ben de bu yuzden zaman kaybı olmasın diye günlük 3-4 saat uyuyorum nasıl olsa fark etmiyo bişi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 yanlış!!! optimum süre değişir çoğu kişide 7-8 saattir bundan az ya da çok yatakta kalırsan tüm gün ölü gibi olursun 7 saat sonra alarmla uyandır kendini cin gibi oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 ben süper bi uyku düzeni tutturdum. şimdi normal başlıyosun sabah kalkıyosun. sonra gece uyumuyosun. ondan sonraki gün akşam 12 1 gibi yatıyosun. ertesi gün 2 3 gibi uyanıyosun. bundan sonra 35 40 saat uyanık kalıp 15 17 saat uyuyarak geçriyosun. süper oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 iş güç yoksa tabi o düzen. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar