naraso Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 zaten gelemicektim olm kuzenim ben de(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Olsun yine de acıyorum dsfsdfsdf :D Selam söyle ehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 zaten biraz olay çıkardı insanlar haklı olarak paramızı isteriz diye ama cidden çok kötüydü ya brandayı delme olayına da bizzat şahit oldum zaten lol adam bildiğin dürttü dürttü 2 delik açtı dedim napıyo bu.bi de nası mantıktır su gelmesin diye branda geriyosun,sonra suyu boşaltmak için suyun gelmemesini istediğin yerin üstüne delik açıyosun.akıl fikir vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 noldu şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 yalan oldu. moonspell çıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 iyiki gitmemişiz ya az kaldı gidiyorduk bilet parası fazla gelmişti. moonspell de çıkmadıysa gg ne diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 _ILuVaTaR_ said: yalan oldu. moonspell çıkmadı. haha neden acaba, lise festivalinde çıktıklarını öğrendiklerinden olabilir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 KALfest sıradan b lise festivali değildir. Neden çıkamadıkları uzun uzun anlatıldı. Para bulunsa inflames hatta Deep Purple, eve t ben de inanamamıştım, bile gelebiliyordu ama o parayı alkolsüz sponsorlardan bulamazsınız. O malum arkadaş biraz daha becerikli olsa ve mal gibi üstü su dolu tenteyi delip suyu ses ekipmanlarına akıtmasalardı gayet de moonspell çıkacaktı hata daha iyileri de çıkabilirdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 hayal mi görüyosun deep purple çıkıcakmış sdgfjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Para para, paraya bakar herşey. O istedikleri parayı ver her yerde çalarlar. Ben olsam çalmazdım gerçi, gözümden de düştüler. Zaten Blackmore'suz Deep Purple olmaz olsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 e tamam para ver evine gelsin ozmn, kal'la ne alakası var yani biz ordayız =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Benim bildiğim hiçbir lise kalfest gibi festival yapamadı ve yine hiçbir lisede KAL'da verilen önem verilmiyor festivallere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 yukardaki süper espritüel ve komik arkadaşları alkışlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 okul fanboyu olmuş adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Ne alakası var pru, bu bilinen bir gerçek. Varsa daha kral lise festivali gicelim. Yok. Üniversitelerin bile yok ki doğru düzgün.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 kalfest de yalan olmuş zaten epey bi. di'li geçmiş zaman kullanın bence artık :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 O mallıklarından. Milli eğitimin suçu. Disiplin cezası olanlar ök başkanı olamaz, kurula giremez vs. Ulan disiplin cezası olmayan adamları görüyoruz, olanlar biliyo işi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 sana demedim niye üstüne alınıyosun olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Ne biliim bizim okul gibi yapa yok demiştim ya ona dedin sandım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 e disiplin suçu olmayan öğrenciler atılsaymış işe öyle bahane mi olur dasdsa neyse geçmiş olsun hani kıskandığımız falan yok ben gayet üzüldüm şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 PrudenT said: okul fanboyu olmuş adam kendi okulum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 size rakip çıkmış Türkiye'nin en iddialı lise festivali diyor gidin dövün :P http://www.barbuni.com/index.php?cmd=7&textID=7382 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Aman tanrım nev :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 adam sahneye çıkar en azından :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Pentagram çıkmadı mı? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar