Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

KALfest08

cavanagh

Öne çıkan mesajlar

Khelben said:
hayır kalfest talaş yüzünden cuma olmadı, oks var pazar günü okulu hazırlayabilmek için cuma günü kalfest kondu. malum hasar oluşuyo okulda her kalfestte

ya bırakın allah aşkına öğrenci meclisinin başarısızlığından ibaret bu cuma günü sonucu.
bildiğim kadarıyla o toplantıya da sadece başkan gitti.

her zaman oks vardı kalfestten sonra ilk defa cuma gününe alınıyor ama.

kalide boyun eğilmiştir. ötesi yoktur.

edit: söylediklerim doğru lan :)

ikinci edit: insanları kandırmaya çalışmasın kimse.
Sosyal ağlarda paylaş

hmm evet şimdi önceki tarihlere baktım hep oks/lgs varmış kalfestten önce, bende ök nın yalancısıydım, ama kalid niye cuma istemiş pek bi bilgim yok o konuda... tabi bide yarım gün okul olması gibi saçma bir olay yapması okulumuzun nacinazane saçmalıklarından...

insanları niye kandırayım ki?
Sosyal ağlarda paylaş

Zuahahhahaaa. Adamların getirdiği gruba bak yağmur var ditye çıkmıyor :D

Gerçi Jethro Tull konserinde de yalandan rockçılar kendilerini belli edip yağmurdan kaçtılar, konseri de erken bitirdiler mecbuıren canları sıkıldı adamların o kadar kişi gidince.ç Ayıp ya :(

Ama yine de gittiğime değdi, ıslandığıma değdi Moonspell nasıl bir grup bilmiyoırum ama iyi müzik yapıyorlarsa da gözümde sıfırlar şu andan itibaren.

Gidip de eğlenemeyenlere geçmiş olsun. Buradan ellerine yüzlerine buılaştıran ök üyelerine saygılarımı yolluyorum.

Saygılar!
Sosyal ağlarda paylaş

Moonspell in uçağının rötar yapması moonspell in 11 de çıkmasına sebep oldu, bu 1. gecikmeydi.

aslında yağmura rağmen konser yapılacaktı taki yağumurun ses sistemini bozduğu farkedilene kadar. malesef 1 haftadır yağmur yağıcak sözlerinin ciddiye alınmaması bütün ses sistemine maloldu. durum böyle olunca insanlar gitmeye başladı. ve moonpsell iptal edildi.

çok kötü bir kalfestti, katılım da çok azdı.
Sosyal ağlarda paylaş

Oha, insanlardan 30 küsür milyon para aldınız, ki katılım alamadığınızı gösteriyor, üstüne üstlük Moonspell'i çıkartamadınız mı? E şimdi bilete para vermiş biri, tabii eğer varsa, parasını geri istese ne cevap vereceksiniz adamlara? Onu da geçtim, sen koskoca grubu al başka bir ülkeden getir başka bir ülkeye, sonra sahneye çıkartama, nasıl bir rezilliktir bu, yeni bir organizasyon için adamların yüzüne nasıl bakılır. Yuh.
Sosyal ağlarda paylaş

Selamon said:
Oha, insanlardan 30 küsür milyon para aldınız, ki katılım alamadığınızı gösteriyor, üstüne üstlük Moonspell'i çıkartamadınız mı? E şimdi bilete para vermiş biri, tabii eğer varsa, parasını geri istese ne cevap vereceksiniz adamlara? Onu da geçtim, sen koskoca grubu al başka bir ülkeden getir başka bir ülkeye, sonra sahneye çıkartama, nasıl bir rezilliktir bu, yeni bir organizasyon için adamların yüzüne nasıl bakılır. Yuh.

işte okul içine 23-25 okul dışına 30 ytl biletler. moonspell süreyi biliyordu, gelseler bile 1 saat çıkacaklardı o adamların uçağından kaynaklanıyordu, okuldan gelenler bilet için pek bişey demez sanmıyorum ama dışardan gelenler ,gayet haklı olarak, paralarını geri isterler çünkü sırf penta&moonspell için 8 gbi giren insanlar oldu nerdeyse hiç bişey yapmadan çıktılar..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...