_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 bende almadım ki bilet :p kapıda hallederiz herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Saat kaçta oluyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Organizasyon sirketi isi yuzune gozune bulastirgidi icin her an kapak olabilir seklinde bir duyum aldim. Bilginize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Şaşırmam valla, onu ben daha önceden de duydum organizasyon şirketi olayını. ÖK başkanının ök grubunu satıp başka şirketle anlaşması durumu falan vardı galiba. Hep naraso'nun yalanları da olabilir. Aktif de olmuyo burada açıklama yapmıyo. Korkak noolacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 onu ben de duydum da kesinleştiremedim diye söylememiştim :p duyduğuma göre yeterince bilet satılmadığı için sorun falan çıkmış organizatörle patlamaz inşallah edit:typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Yalnız ben belki talaşa gelirim dedim kalfeste kesin gelmiyorum dershane var, jethro tull var. Kadıköy'e de gelmem lazım gerçi ama okula uğramam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Khelben said: hayır kalfest talaş yüzünden cuma olmadı, oks var pazar günü okulu hazırlayabilmek için cuma günü kalfest kondu. malum hasar oluşuyo okulda her kalfestte ya bırakın allah aşkına öğrenci meclisinin başarısızlığından ibaret bu cuma günü sonucu. bildiğim kadarıyla o toplantıya da sadece başkan gitti. her zaman oks vardı kalfestten sonra ilk defa cuma gününe alınıyor ama. kalide boyun eğilmiştir. ötesi yoktur. edit: söylediklerim doğru lan :) ikinci edit: insanları kandırmaya çalışmasın kimse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 hmm evet şimdi önceki tarihlere baktım hep oks/lgs varmış kalfestten önce, bende ök nın yalancısıydım, ama kalid niye cuma istemiş pek bi bilgim yok o konuda... tabi bide yarım gün okul olması gibi saçma bir olay yapması okulumuzun nacinazane saçmalıklarından... insanları niye kandırayım ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 rezalet oldu malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Patlamıştır diye gitmedim, Moonspell gelmediyse 2. kez tutturmuş olacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 yagmurdan dolayi moonspell cikmamis galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Zuahahhahaaa. Adamların getirdiği gruba bak yağmur var ditye çıkmıyor :D Gerçi Jethro Tull konserinde de yalandan rockçılar kendilerini belli edip yağmurdan kaçtılar, konseri de erken bitirdiler mecbuıren canları sıkıldı adamların o kadar kişi gidince.ç Ayıp ya :( Ama yine de gittiğime değdi, ıslandığıma değdi Moonspell nasıl bir grup bilmiyoırum ama iyi müzik yapıyorlarsa da gözümde sıfırlar şu andan itibaren. Gidip de eğlenemeyenlere geçmiş olsun. Buradan ellerine yüzlerine buılaştıran ök üyelerine saygılarımı yolluyorum. Saygılar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Moonspell in uçağının rötar yapması moonspell in 11 de çıkmasına sebep oldu, bu 1. gecikmeydi. aslında yağmura rağmen konser yapılacaktı taki yağumurun ses sistemini bozduğu farkedilene kadar. malesef 1 haftadır yağmur yağıcak sözlerinin ciddiye alınmaması bütün ses sistemine maloldu. durum böyle olunca insanlar gitmeye başladı. ve moonpsell iptal edildi. çok kötü bir kalfestti, katılım da çok azdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 İyi moonspell'e olan laflarımı geri alıyorum, ök'nın mallığına dair laflarım duble olsun :D Ses sisteminin üstüne branda falan çeker insan çok mu zor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 ya aslında bir branda çekmişler, olaylar bundan sonra komik bir hal alıyor zaten. brandayı eğim vermeden yaptıkları için brandanın üstü su topluyor, suyu boşaltamıyorlar ve deliyorlar brandayı mecburen , sonra ses sistemi gidiyor. trajikomik bir olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Offf EPIC FAIL direk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 özge fışkın önündeki 100-150 kişilik kalabalığa hitaben : müthişsiniz muhteşem bir katılım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 E o kadar ünlü birini getirirsen söyleyeceği bu tabi. O kadar kalabalığı ilk defa göryordur. :P Çıkart Kurban,Duman vs bak nasıl kalabalık oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 seneye ümidim duman... özledim adamları okulda ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 o kadar para verenlerin içinde mi patladı şimdi o.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 nileppezdel said: Paralı festival yapıp çıkarttığı gruplara bak ya, yatılı alamadı diye sevinmiştim hegemonyaları bitiyo diye ama pişmanım şimdi. Yatılı daha başarılı kalfestler yapıyor :( yatılı her zaman ftw :D 2001 ytl çekiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 CthuLhu said: Griswold said: Gel gel ehue, yalnız gitmek istemiyorum =) abi büt'e bırakmayı düşünüyorum ciddi ciddi abi ben eğer büte bıraktıysa bu CthuLhu arkadaş üzülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Oha, insanlardan 30 küsür milyon para aldınız, ki katılım alamadığınızı gösteriyor, üstüne üstlük Moonspell'i çıkartamadınız mı? E şimdi bilete para vermiş biri, tabii eğer varsa, parasını geri istese ne cevap vereceksiniz adamlara? Onu da geçtim, sen koskoca grubu al başka bir ülkeden getir başka bir ülkeye, sonra sahneye çıkartama, nasıl bir rezilliktir bu, yeni bir organizasyon için adamların yüzüne nasıl bakılır. Yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Selamon said: Oha, insanlardan 30 küsür milyon para aldınız, ki katılım alamadığınızı gösteriyor, üstüne üstlük Moonspell'i çıkartamadınız mı? E şimdi bilete para vermiş biri, tabii eğer varsa, parasını geri istese ne cevap vereceksiniz adamlara? Onu da geçtim, sen koskoca grubu al başka bir ülkeden getir başka bir ülkeye, sonra sahneye çıkartama, nasıl bir rezilliktir bu, yeni bir organizasyon için adamların yüzüne nasıl bakılır. Yuh. işte okul içine 23-25 okul dışına 30 ytl biletler. moonspell süreyi biliyordu, gelseler bile 1 saat çıkacaklardı o adamların uçağından kaynaklanıyordu, okuldan gelenler bilet için pek bişey demez sanmıyorum ama dışardan gelenler ,gayet haklı olarak, paralarını geri isterler çünkü sırf penta&moonspell için 8 gbi giren insanlar oldu nerdeyse hiç bişey yapmadan çıktılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 naraso said: CthuLhu said: Griswold said: Gel gel ehue, yalnız gitmek istemiyorum =) abi büt'e bırakmayı düşünüyorum ciddi ciddi abi ben eğer büte bıraktıysa bu CthuLhu arkadaş üzülüyorum. Esas cebine ulaşılamadığı için Jethro Tull'ı kaçıran bu arkadaşa üzülüyorum ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar