Reichenback Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Arkadaşlar 1. Sorum Spherede Scriptlerde Mesala Bs menü,Tailor menü gibi menü scriptleri vasrda bunları direk *.scp olarak Script kalasörüne kaydettigimzde cıkmıyor nereye koymamız lazım birde püf noktası nelerdir. 2.Yarattıgımız itemleri vendorların satmasını nasıl ayarlayabiliriz.Fiyatlarını filanda anlatırsanız menun olurum
Cpt_DEATH Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 1-mesela bir bs menüsü ekliceksin sphereitem_ore.scp den ingot u bul onun altına ON=@DCLICK src.dialog bs menüsünün ismi return 1 şeklinde bir kısım ekle tailor menüsü vs... için ise aynı işlemi sewnig kit e uygulayabilirsin. 2-şöyle bi örnek veriyim.. spherechars_human.scp de c_h_mageshop die bi npc miz var bu npc scriptinin biraz aşağılarına indiğinde SELL=VENDOR_S_MAGE_SHOP şeklinde bir kısım var bu o npcnin hangi itemları satacağını belirliyor.Bu itemları deiştirmek için ise spheretemp_vend.scp de vendor_s_mage_shop kısmının altında o npc nin satacağı itemlar yazılı... SELL=random_first_circle,10 SELL=random_second_circle,10 SELL=random_third_circle,10 SELL=random_fourth_circle,10 SELL=i_rune_marker,10 SELL=i_scroll_blank,100 bunları istediğin gibi değiştirebilir veya yenilerini ekliyebilirsin.Bunun için SELL=satacağın itemın idsi,npcnin kaç tane satmasını istiyorsan şeklinde gireceksin. [Bu mesaj Cpt_DEATH tarafından 23 Mart 2003 21:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Reichenback Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 dostum bs menu için dedigin sphere_ores.scp içinde ingots bolumunde en usste iron ingotu buldum en altinada eklediim dedigin gibi bs menunun işsmide bs menude d_blacksmith menu yazdim ama oyunda denedigimde Client cokuyor
Baggio Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Dialogda hata vardir, dialog bolumunde text **** 5 yaziyorsa ve text captionunda 6. satirda yazi yoksa gocer mesela client.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch Officer of Soul Reavers, Hib/Exc Email: [email protected] | Icq: 5100111
Reichenback Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 yoksa öyle degilde Script kalsörünün içindeki bs.scp yazmıştım dialog ismi dediginiz yere Bs.scp mi yazıcam yane yoksa d_blacksmith bide su var d_blacksmith text
Reichenback Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Evet bagio dedigin gibi dialogu değiştirdim oldu hata varmış
Öne çıkan mesajlar