Reichenback Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Arkadaşlar 1. Sorum Spherede Scriptlerde Mesala Bs menü,Tailor menü gibi menü scriptleri vasrda bunları direk *.scp olarak Script kalasörüne kaydettigimzde cıkmıyor nereye koymamız lazım birde püf noktası nelerdir. 2.Yarattıgımız itemleri vendorların satmasını nasıl ayarlayabiliriz.Fiyatlarını filanda anlatırsanız menun olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cpt_DEATH Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 1-mesela bir bs menüsü ekliceksin sphereitem_ore.scp den ingot u bul onun altına ON=@DCLICK src.dialog bs menüsünün ismi return 1 şeklinde bir kısım ekle tailor menüsü vs... için ise aynı işlemi sewnig kit e uygulayabilirsin. 2-şöyle bi örnek veriyim.. spherechars_human.scp de c_h_mageshop die bi npc miz var bu npc scriptinin biraz aşağılarına indiğinde SELL=VENDOR_S_MAGE_SHOP şeklinde bir kısım var bu o npcnin hangi itemları satacağını belirliyor.Bu itemları deiştirmek için ise spheretemp_vend.scp de vendor_s_mage_shop kısmının altında o npc nin satacağı itemlar yazılı... SELL=random_first_circle,10 SELL=random_second_circle,10 SELL=random_third_circle,10 SELL=random_fourth_circle,10 SELL=i_rune_marker,10 SELL=i_scroll_blank,100 bunları istediğin gibi değiştirebilir veya yenilerini ekliyebilirsin.Bunun için SELL=satacağın itemın idsi,npcnin kaç tane satmasını istiyorsan şeklinde gireceksin. [Bu mesaj Cpt_DEATH tarafından 23 Mart 2003 21:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reichenback Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 dostum bs menu için dedigin sphere_ores.scp içinde ingots bolumunde en usste iron ingotu buldum en altinada eklediim dedigin gibi bs menunun işsmide bs menude d_blacksmith menu yazdim ama oyunda denedigimde Client cokuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Dialogda hata vardir, dialog bolumunde text **** 5 yaziyorsa ve text captionunda 6. satirda yazi yoksa gocer mesela client.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch Officer of Soul Reavers, Hib/Exc Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reichenback Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 yoksa öyle degilde Script kalsörünün içindeki bs.scp yazmıştım dialog ismi dediginiz yere Bs.scp mi yazıcam yane yoksa d_blacksmith bide su var d_blacksmith text Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reichenback Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Evet bagio dedigin gibi dialogu değiştirdim oldu hata varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar