roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 çok yönlülük hoş bir şey, ben de bir sürü farklı müzik türünü dinlerim ayrıca tokyo otele de laf ederim yani. trip hop ile rock un hiç bir alakası yoktur, ama zaman gelir onu başka zaman başka bi grubu dinlerim. Werewolf said: Nirvana çok yakışıklı. +nirvana türkiye ye niye hiç gelmiyo yaa? herkes konser verdi metalika bile. -kızım nirvana ölmüş o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Resmen böyle hepsini maydonoz demeti gibi birbirine bağlıyacaksın bunları,Sonra bi balta hareketiyle kurtulacaksın hepsinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 rocket adam said: +nirvana türkiye ye niye hiç gelmiyo yaa? herkes konser verdi metalika bile. -kızım nirvana ölmüş o yüzden ya hadi bu neyse benim hitleri müzik grubu zanneden bi tanıdığım vardı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Okuyamadım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 anamadim yane ben muzigin bir cok turunden zevk aliyorum diye her turun en iyilerini dinliyorum iyi muzikten anliyorum diye cdyi aldigim rafta surekli ayni isim yazan adamdan daha mi az muzikten anliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 sesu said: ya hadi bu neyse benim hitleri müzik grubu zanneden bi tanıdığım vardı confused smiley hehe bi de onun hitler'i "hit ve arkadaşları" olarak tanımlayan versiyonu var daha trajikomik. Atatürk ve silah arkadaşları gibi. -"Hitler 2. dünya savaşının başlamasında büyük rol oynadı. Fransa ya kafa tuttular bıdı bıdı af çok hugü" +Hocam Fransa'ya kafa tutacak kadar kalabalıklarmış demek ki bu hit'ler, kaç kişilermiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Emaleth said: evet kız fena, ama internetin genel kullanıma açılmasının yaklaşık 15. yılını kutladığımız şu günlerde hala netiketten haberi olmayan insanların olması daha fena. hele bu durumun paticik'te rating yapması daha bile fena. "özel mesajlar kişiye özeldir, yazarının isteği dışında public alanlarda görüntülenmemelidirler." aloo? privacy hede hödö. Peter said: Peter said: ben değil işte ben değil benim alakam yok işim olmaz öyle şeylerle :D buldum koyayım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar