Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MİT?

elaidi

Öne çıkan mesajlar

said:
mountaindew, 05 February 2004 12:50 tarihinde demiş ki:
Komediye bak daha dün T ile başlıyan bir ad ve özkay mı dır nedir sanıyorum soyadlı eski mit müsteşarı falan onun kitabına baktım profilo da ki kitab evinde

Tuncay Özkan?[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE!
Lise ve İlköğretim Öğrencileri için BİTEK-O 2004
Sosyal ağlarda paylaş

evet evet muhtemelen ondan bahsedio ama bi yanlışı war o adam mit müsteşarı olmadı aksine mit'in izni olmadan mit hakkında kitap yayınladı :-)[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth
MoLLy-Snn
Saykoo-Rw Realm
Oy asiye asiye tütün koydum kesiye...
Sosyal ağlarda paylaş

Ya miti ne sanıyosunuz bilmiyorumki? Her işi eline yüzüne bulaştıran bir istihbarat teşkilatı. Hadi söyleyin mit hangi terorist eylemi önceden bulmuştur? Hiç birini! Beceriksizler ordusu. Bir Apo olayı var onuda amerikalılar paketleyip ellerine verdiler.. Onlara sadece uçaktan atlamasın diye uçakta refakatçilik etmek kaldı..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fizban, 04 February 2004 23:56 tarihinde demiş ki:
mit mensubu olmak için bi kaç yabancı dile gerek yok, zeki olmaya, başarılı olmaya [silah kullanmak vs mesela], ve tabi bi de temiz bi sicile gerek var.

temiz sicil kolpa olmus:) hatta size is yaptirabilmeleri icin pis olmanıza bile gerek war. cogu kisi isteyerek mit ajani olmaz askerden gelmeler dısında... ayrıca bu isin dunu bugunude yok mecbur oldugunuz icin bugun adam vurursunuz yrn adamlarin sizle isi bitti die bi bakarsiniz hapise girmissiniz. konusamassinizda. (yoksa olursunuz) ayrıca mitin yaptigi cogu sey illegal (tabi mit icin ozel yasalar yoksa) cunku baskalarinin ozel seylerini izinsiz dinleyemez izleyemessiniz kısacası istihbarat almak illegal seyler yapiyolar ve en basitinden iskence yapiolar bilgi almaksizin istanbulun ortasinda bile iskence evleri mitin. ole diim yani[signature][hline] May the Gank be with you.
Sosyal ağlarda paylaş

bnce olurdu

nese ama cashmere şöle bişi war o evlerin varlığından kimsenin haberi yok yani nerdeler falan..belki de olmazdı tabii kimse bilemez böle dediime bakmayın.. [signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth
MoLLy-Snn
Saykoo-Rw Realm

[Bu mesaj Xaer_Aloneheart tarafından 05 February 2004 16:41 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Xaer_Aloneheart tarafından 05 February 2004 16:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dogan-slx, 05 February 2004 16:36 tarihinde demiş ki:
Ya miti ne sanıyosunuz bilmiyorumki? Her işi eline yüzüne bulaştıran bir istihbarat teşkilatı. Hadi söyleyin mit hangi terorist eylemi önceden bulmuştur? Hiç birini! Beceriksizler ordusu. Bir Apo olayı var onuda amerikalılar paketleyip ellerine verdiler.. Onlara sadece uçaktan atlamasın diye uçakta refakatçilik etmek kaldı..

mit de her yaptığını basına sana dosya halinde sunuo heralde?
bu kadar şeyi reddedebildiğine göre?? sen nasıl böyle birşey diyebiliosun asıl?? önceden belirlediklerini telefonla arayıp sana mı bildiriyolar?[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth
MoLLy-Snn
Saykoo-Rw Realm
Sosyal ağlarda paylaş

Milli İstihbarat olmasa yani karşı istihbaratların ülkemizde bilgi toplama ve çıkarmasına karşı çalışmaları olmasaydı emin olun şu an Türkiye çok daha kötü bir durumda olurdu. MITi sadece derin devlet gibi düşünmek dışında aynı zamanda vatanın gizli bilgilerinin korunması ve dışarıya sızdırılmasını engelleyen ama aynı zamanda diger ulkeler hakkında bilgi toplamaya çalışan bir firewall olarakda görmeniz lazım.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

O görevine birşey demiyorum.. Bu kapitalist ve toprak kapmaca düzeninin olduğu bir dünyada tabiiki bizede bir istihbarat tşkilatı gerekli.. Ama böylesi değil. Ben yaptığı diğer eylemleri kınıyorum başkasını değil..
Mesela 11 eylülü falan bulamadılar diye çok yüklendiler cia'ye. Çünkü o güveni vermişti her teror eyleminiönceden buluyodu.(en azından discoveryde bunla ilgili çok belgesel izledim eylemden 1-2 hafa önce hep yakalıyorlardı..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dogan-slx, 05 February 2004 16:54 tarihinde demiş ki:
O görevine birşey demiyorum.. Bu kapitalist ve toprak kapmaca düzeninin olduğu bir dünyada tabiiki bizede bir istihbarat tşkilatı gerekli.. Ama böylesi değil. Ben yaptığı diğer eylemleri kınıyorum başkasını değil..
Mesela 11 eylülü falan bulamadılar diye çok yüklendiler cia'ye. Çünkü o güveni vermişti her teror eyleminiönceden buluyodu.(en azından discoveryde bunla ilgili çok belgesel izledim eylemden 1-2 hafa önce hep yakalıyorlardı..

bazı şeyleri bilmiyosun.. o yüzden böle kanılara varman yanlış.. herşeyi bilemezsin bilmiosan da böle önyargılı eleştiriler yapamazsın..[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth
MoLLy-Snn
Saykoo-Rw Realm
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 05 February 2004 16:58 tarihinde demiş ki:
Anıtkabire 10 Kasımda yapılması planlanan bombalı uçak saldırısı yakalanmıştı.

ve daha niceleri..
hepsini basına yansıtmak zorunda değiller..

denktaşa yapılacak bi suikasti engellemişlerdi..[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth
MoLLy-Snn
Saykoo-Rw Realm
Sosyal ağlarda paylaş

Birisi sormuştu onların özel kanunu varmı diye var.. 1965'te MİT kanunu kabul edildi..

Bide MİT'in yaptığı diğer olaylarda var.. Bazı basına yansımış olanlar.. Bilindiği gibi Kuzey Irak'ta MİT'in büroları var. Ve bu savşataki boşluktan yararlanarak silah ve tarihi eser kaçakçılığı yaptığı iddiaları var. Irak ordusundan kalan silahların bir kısmını Türkiye'de pazarlıyorlarmış bir kısmınıda ordaki azınlık olan Türkmenlere veriyorlarmış. Sadece okuduğum haberler bunlar..
Ayrıca bende dünyadaki 5 milyar insan gibi okuyarak öğreniyorum. Sonra bana gelip o yazının yalan bu yazının yalan olmadığını nerden biliyosun gibi cümleler kurmayın. Yoksa bir çıkmaza gireriz kimse bir şey tartışamaz.. Gerçi benim bir avantajım daha var gözlerimle gördüklerim..

Mesela MİT Kont-terör Daire eski Başkanı Türk Mafya'sına sızdı. Ancak deşifre oldu. Susurluk falan olaylarınıda biliyosunuz.. yani neyse daha çıklamaya gerek yok..

Bütün bunların düzelmesi için MİT sivilleştirilmeli asker elini çekmeli oradan..
Sosyal ağlarda paylaş

Susurluk olayları bilmem ne olayları falan.. bu işleri bırakın

mit'in belki de kendi içinde planladığı şeylerdir bunlar yaw..
gaztede böle asparagaslar çıkmıştı..[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth
MoLLy-Snn
Saykoo-Rw Realm
Sosyal ağlarda paylaş

said:
mit mensubu olmak için bi kaç yabancı dile gerek yok, zeki olmaya, başarılı olmaya [silah kullanmak vs mesela], ve tabi bi de temiz bi sicile gerek var.

En az bir yabancı dili çok iyi bilmek gerekli.
Fakülte bitirmiş olamk gerekli.
Askerliği yapmış olmak gerekli.
Temiz bir sicil gerekli.
Bunlar kağıt üzerinde gerekenler tabi ki gösterilebilecek üstün başarılar la da olabilir ama milyonda bir.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler.

W. Churchill...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
hasansemre, 05 February 2004 18:41 tarihinde demiş ki:
said:

Temiz bir sicil gerekli.
Bunlar kağıt üzerinde gerekenler tabi ki gösterilebilecek üstün başarılar la da olabilir ama milyonda bir.

bilemessin kimse bilemeez.. öğrenim görmemiş anadolunun bağrından kopup gelmiş birisini de yapabilirler mit mensubu..
ben mit'in sayfasında yazan şeylere pek inanmadım açıkçası.. temiz sicil hele bana en komik geleni..[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth
MoLLy-Snn
Saykoo-Rw Realm
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xaer_Aloneheart, 05 February 2004 20:53 tarihinde demiş ki:
said:
hasansemre, 05 February 2004 18:41 tarihinde demiş ki:
said:

Temiz bir sicil gerekli.
Bunlar kağıt üzerinde gerekenler tabi ki gösterilebilecek üstün başarılar la da olabilir ama milyonda bir.

bilemessin kimse bilemeez.. öğrenim görmemiş anadolunun bağrından kopup gelmiş birisini de yapabilirler mit mensubu..
ben mit'in sayfasında yazan şeylere pek inanmadım açıkçası.. temiz sicil hele bana en komik geleni..

Bi gizli serviste görev almak dediğiniz kadar da basit değil anadoludan gelipte fakülte bitiren ingilizce bilen var.
Fakülte hatırladığım kadarıyla ajan olacaklar için gerekli.
Masa başı çalışacakların mühendislik veya 2 yıllık yüksekokul okumuş olmaları yeterlidir.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler.

W. Churchill...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...